![]() |
![]() |
|
Audio softver Programi i alati za obradu zvuka na računaru, softver za puštanje muzike i zvukova, audio kodeci, konvertori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 24.6.2017.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima
Molim za pomoc. Zelim sa servera da streamujem muziku koju bih preko interneta pustao na odabranoj lokaciji Imam resenje za streaming preko Air time software-a ( instaliranog na serveru gde mi se nalazi napakovana muzika ) Ono sto mi treba je preporuka nekog android streaming media playera koji ima u sebi ubacen interface koji omogucava emitovanje muzike preko streaming media playera( koji je pak povezan na pojacalo ) i koji se nalazi na odabranoj lokaciji. Interface takvog android streaming media playera mora u slucaju prekida internet veze da automatski pocne da emituje muziku koju je zapamtio u svojoj internoj memoriji , a u back up-u da sve vreme proverava da li se uspostavila internet veze te kad registruje da se uspostavila automatski nastavi emitovanje muzike spakovane na mom serveru. Treba mi preporuka za streaming media playere sa takvim interfaceom ili interface koji se mogu aplikovati na neke android streaming media playere tipa ovaj sa linka... https://www.cnx-software.com/wp-cont...-MXQ_Large.jpg Unapred hvala na odgovoru mozete me kontaktirati sa preporuko i na prime@beotel.net |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MPC-BE (Media Player Classic - Black Edition) | ZoNi | Aplikativni softver | 26 | 8.3.2014 19:51 |
Preporuka za android tablet za citanje stripova | Stribor | ŠDK - Tableti i e-readeri | 8 | 13.10.2012 12:03 |
MKV player preporuka | Srdjan Novitovic | ŠDK - Foto i audio/video | 4 | 27.10.2011 20:02 |
windows media player | puding | Video/TV softver | 13 | 21.12.2005 15:01 |