![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
Pregled rezultata glasanja: Koji mobilni telefon koristite? | |||
Samsung |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 17,12% |
Apple |
10 | 6,85% |
Nokia |
5 | 3,42% |
Huawei |
20 | 13,70% |
HTC |
1 | 0,68% |
Sony |
10 | 6,85% |
4 | 2,74% | |
Lenovo |
8 | 5,48% |
Alcatel |
3 | 2,05% |
Xiaomi |
20 | 13,70% |
Meizu |
3 | 2,05% |
LeTV / LeEco |
1 | 0,68% |
Microsoft |
11 | 7,53% |
LG |
16 | 10,96% |
Drugi proizvođač |
14 | 9,59% |
Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 146. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 437 puta na 374 poruka
|
![]()
Davno bese ne mogu da se setim da me ubijes,koristio sam odprilike mozda mesec dana cisto da vidim kako radi (nisam primetio bilo kakve probleme) i obrisao, vidi https://play.google.com/store/apps/d...tomer.alwayson ima dobru ocenu
Sent from my Samsung Galaxy J7 (2016) using Tapatalk |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku C64freak na korisnoj poruci: | ||
tref (7.8.2017) |
![]() |
#102 | |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.777
Zahvaljeno 1.047 puta na 576 poruka
|
![]() Citat:
Sa Glance plus app automatski imam i glance i dtw jer cim se ukljuci glance odmah moze i dtw. Ja tako peglam vec evo godinu dana. Taster za otkljucavnje ne koristim, a glance radi isto kao i na Lumiji, a po meni i bolje, lepsa su obavestenja i brze je... Tolko od mene ovde soryy za off. ![]() Poslednja ispravka: Filip89x (7.8.2017 u 21:31) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Član
Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Mislim da je adekvatno postaviti ovo pitanje ovde umesto otvaranja teme,da ne bude samo nabrajanje mobilnih,vec i razne analize i primeri,opet u kontekstu mobilnog koji se koristi,odnosno koji se zeli koristiti-nesto kao prethodni postovi.
Imam taj obicaj da sve analiziram 50-tak puta,a onda dodje nova opcija i opet,pa tako sve dalje i vise,i tome nema kraja... ![]() Hteo sam Xiaomi,ali dok sam se predomisljao i otezao sad nema Note 3 pro modela,a MI5 i 5s imaju dobre karakteristike,ali nemaju radio,audio nije neki,kako se cini... Cesto slusam radio i muziku,audio kvalitet mi je jako vazan,sa slusalicama (kao i sluske same) takodje,jos vaznija kamera,a ako je moguce i detalji za bolji i laksi rad,neke "cool sitnice" itd. Opet,da nije 500e. Opcije su mi-Lenovo P2,Asus Zenfone 3 (ali 552KL verzija), imam duze vreme u vidu i Huawei Y6II (ili Honor holly 3) koji je dosta jeftin ,a dosta dobar,sa dobrim funkcijama-nesto kao "sve u jedan". Lenovo ima relativno dobru kameru,ali ne super,audio jeste super,mislim da je dual.sim,cena nije losa,ponuda u radnjama jeste losa,ali ok-naci ce se. Asus model ima bolju kameru,dual sim,audio dobar,generalno je bolji,a otprilike u tom rangu-cena skuplja skoro duplo (u Gigatronu ,recimo). Takodje Moto G4 plus,dolazi u obzir mozda. Mozda Xiaomi Note 4,ali ne verujem,ostali imaju bolje karakteristike rekao bih. Ovaj Huawei mi se svidja,ako neko zna nesto vise "iz prve ruke" mogao bi reci jer ima dosta dobrih karakteristika,a i dosta "fazona" za poboljsavanje-sto su iskusni korisnici provalili,ima na yt dosta video klipova o tom mobu.a ima ga u Huawei radnji, kako pise u mob.svet listingu prodavnica. Nije skup,a dosta dobar za tu cenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Ne zna se je li gore što koristiš primitivni Symbian telefon u doba Androida i iOS-a, ili što je pederske boje.
![]() Ja bih ti preporučio Xiaomi, puno nudi za malo novca, ili Moto G4 Plus, čist i optimizovan Android, zavisi da li preferiraš čisti Android ili multifunkcionalni MIUI (kod Xiaomi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Veteran
Član od: 5.3.2007.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
|
![]()
Imam mi5 i audio quality je fantastican. Kamera 16mpx, OIS, 4k snimanje. Dobra baterija+ brzo punjenje. Jedina mana je sto su ledja od stakla i mnogo klize, pa je bilo koji case preporucljiv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.777
Zahvaljeno 1.047 puta na 576 poruka
|
![]()
^^Nema FM i mora da dokupi sluske ako nema jer od N8 ne rade na Xiaomiju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Član
Član od: 16.12.2008.
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
I meni je boja bila u pocetku problem,ali kad se realno pogleda to je najmanje vazno-povrsno gledas na stvari,posebno vazne stvari. Inace,jos uvek mu je zvuk relativno najbolji,a kamera koja je nekad vazila za najbolju jos uvek parira,ako nije i bolja od mnogih Androida sa cenama. Eto,makar to je ok. Sa slusalicama je zvuk odlican,to je stvarno vazno,a sluske mozes i zakaciti,pa nece "leteti" mikrofon i zica na sve strane,tu je taster i mic-to je ,recimo,"cool detalj" koji sam pomenuo u postu.
Darac,odlican predlog,imam ga u vidu,ali nema radio. Opet,i dalje je u opciji-zaista dobar ,a povoljan. Znas li nesto vise o ovom Huawei Y6II-nije toliko "poznat",a po svim recenzijama i misljenjima korisnika generalno dobar.Procesor i verzija Androida nesto slabiji,ali ipak nema problema u radu-nije to toliki problem kad je "sve u jedan" mobilni,sa svim funkcijama i opcijama,a generalno bez neke vece zamerke-neki kompromis se tada mora napraviti... Cim uhvatim slobodno moram u BG,u Uscu je Huawei prodavnica,pa da vidim iz prve ruke Y6II,jer u svim radnjama je compact model,sto malo njih i kaze/napise,a to nije isto-nesto kao lite verzija tog modela,slabiji je u svakom smislu. Nasao sam Lenovo Z90 Vibe shot,na vecem popustu-kad se pogleda radnja,covek se jos zapita zasto,da nije neka "off serija"... ![]() Mozda smesno pitanje,ali koja je fora Google play music,kad neki nema svoj music player -moze li tu da se formira playlista ili se se samo skida sa googla sto se moze,odnosno sta je slobodno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Veteran
Član od: 5.3.2007.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
|
![]()
Nisam sreo Huawei da ima dobar zvuk. Probao p8 lite,p9lite,p10lite,y625,g620s i par jeftinijih modela. Ako mozes,isprobaj taj pre kupovine.Ok je taj huawei na papiru,ali zavisi koliko ga placas,sa obzirom da je 2gb rama,16gb interne i 720p ekran.
pogledaj moto g4/g4 plus, ima radio i kvalitetan zvuk. Sto se google play music tice,moze da se koristi i kao klasican plejer.A na play store imas gomilu besplatnih dobrih plejera svakako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.267
Zahvaljeno 3.224 puta na 2.234 poruka
|
![]()
O'šo Moto G kod ćaleta, sad se fura Xiaomi Note 4.
Moto G plaćen 150e nov pre 3 godine, najbolja kupovina ikada. Sada Note 4 za 165e - nadam se da će se pokazati dobro i da će raditi kako valja barem dve godine. Realno, kako stvari stoje u zadnje vreme, ne postoji način naterati me da dam preko 200e za fon pored jake mid-range ponude brendova kao što je Xiaomi. Besmislica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Član
Član od: 19.3.2011.
Zahvaljeno 38 puta na 37 poruka
|
![]()
Pre tacno tri meseca kupio sam oukitel c3 ispunjava sve moje zahteve i dosta je bolji od predhodnog lenovo a369i .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Član
Član od: 26.9.2013.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 28 puta na 26 poruka
|
![]()
Gretel A7, 49$. Za sada radi ok, samo da izdrzi godinu dana.
Sent from my Gretel A7 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 581
Zahvaljeno 1.551 puta na 885 poruka
|
![]()
Planirao sam da uzmem S8 ili U11(preskup) ali sam se ipak odlucio za G6 Platinum.
![]() Moram da kazem da me je na prvu telefon odusevio. Kratko sam ga koristio ali zaista odlicno izgleda i jako kvalitetno je uradjen. Ocekivao sam da sa 5.7" bude veci i nezgrapan ali telefon me vec nakon par minuta demantovao, najverovatnije na sve ovo utice 18:9 odnos stranica/bazeli ili se ja lagano navikavam na 5.5"+. ![]() Uskoro jos utisaka i fotke u temi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Veteran
Član od: 17.3.2009.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 182 puta na 175 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 581
Zahvaljeno 1.551 puta na 885 poruka
|
![]()
Ok je za poruke i pozive.
![]() Ono sto je najbitnije baterija ja ODLICNA. Ali se telefon puni oko 2:30-3h. Spor punjac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Član
|
![]()
iPhone 7 trenutno ali mi je zelja da probam Google Pixel i Xiaomi Mix
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Član
|
![]() Citat:
Jao, druža, ja ga z..... Imao neke sitne bagove, tipa da mu senzori blizine i osvetljenja ponekad ne rade, ali ništa ozbiljno. Međutim, đavo mi ne da mira i ja se obratim kinezima i ljebazna dama (to ja volim da mislim ![]() Inače sam bio zadovoljan, baterija, dizajn, osvetljenost fernomenalna... Mora da se rastereti svih nepotrebnih sinhronizacija i widgeta, ali u suštini dobar. Sent from Windows 10 PC |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Ne brini, lako se vrati IMEI na kineskim MediaTek telefonima.
Guglaj i čitaj "IMEI restore MTK device" i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Član
|
![]()
Trodnevna avantura zavrsena jutros, uspesno vracen IMEI, tako da sada ponovo Gretel A7
![]() Sent from my A7 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Koji telefon uz Telenorov paket..? | Zoranb007 | Aparati i oprema | 17 | 29.12.2013 3:23 |
Koji telefon da kupim? | joca989 | Aparati i oprema | 68 | 11.1.2011 18:32 |
Koji telefon uzeti... | Teva | Aparati i oprema | 35 | 14.9.2009 13:19 |
Koji je ovo telefon? | Isko | Aparati i oprema | 21 | 7.12.2008 13:14 |