![]() |
![]() |
|
Tekstovi u SK u rubrikama Test Play, Net Play itd. |
Pregled rezultata glasanja: Izaberite najbolju igru 2006. godine | |||
Company of Heroes |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 22,33% |
Dark Messiah of Might & Magic |
3 | 2,91% |
Darkstar One |
3 | 2,91% |
Ghost Recon: Advanced Warfighter |
6 | 5,83% |
GTR 2 |
16 | 15,53% |
Heroes of Might & Magic V |
19 | 18,45% |
Medieval II - Total War |
20 | 19,42% |
Neverwinter Nights 2 |
16 | 15,53% |
Star Wars: Empire at War |
9 | 8,74% |
The Elder Scrolls IV: Oblivion |
47 | 45,63% |
Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 103. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.8.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 511 puta na 59 poruka
|
![]()
Inicijalno smo planirali da ovakvo glasanje pocnemo tek posle 31. decembra, ali s obzirom na veliko interesovanje posetilaca foruma/citalaca, evo koje igre su obelezile 2006. godinu, po misljenju ljudi koji prave "Svet igara". Sta vi kazete? (mozete izabrati i vise od jedne igre prilikom glasanja)
(rezultat glasanja bice objavljen u "Svetu kompjutera") Kako bismo predupredili (ocekivana) pitanja - na ovom spisku nisu sve "Igre meseca" iz prethodnih 12 brojeva. Prvo, tesko bismo ih "stisli" u 10 raspolozivih mesta na listi, a drugo, kao sto je vise puta naglasavano, pa i na ovom forumu, titula "Igre meseca" odnosi se na najpopularniju igru tokom tog meseca, ne nuzno i najbolju. Kada se pregleda godina dana unatrag, jasno se vidi da neka ostvarenja nisu odolela "zubu vremena"... |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Medieval II i Oblivion,po meni.Sjajan gameplay,prica,grafika,detalji ih izdvajaju od konkurencije.Naravno,ovo je subjektivno misljenje...
Objektivno,vecina se lozi na CoH koji nije ni do koljena gorepomenutim remek dijelima,ali je dovoljno dobar da povuce masu. |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Oblivion i Total War su ubedljivo najbolje
|
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.184
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Kada se sve uzme u obzir, to je svakako TES: Oblivion. Mada su i Company of Heroes i Might and Magic V mnogo dobri.
Ali lista je nekompletna koji god kriterijum da se uzme u obzir (popularnost ili kvalitet). Nedostaju Prey i Gothic 3, a ubačeni su neki sasvim sporedni naslovi (Dark Messiah of Might and Magic). |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
CoH i Oblivion su moji favoriti...ostale igre ne mogu da se porede s njima.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 30.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Moj glas ide fenomenalnom Medievalu 2!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
E, al je bila mrsava godina. U deset najboljh usao i Darkstar One.
Oblivion je strasno dosadna igra. Udjes u grad, u njemu 100 npc, a samo 10 imaju questove. I sad ako hocu da odigram sve questove treba da pricam sa svakim od njih, a oni se samo ponavljaju. Mislim, i to je ok da su im nisu dali imena, umesta da se svi nebitni zovu citizen, pa da znam sa kim da pricam. Zato glasam za NWN 2. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Sarimatan iako se nismo nikako slagali onomad oko zanrova hack and slash i rpg sada se potpuno slazemo da je sistem levelovanja samog glavnog lika kao i njegovih protivnika u Oblivionu katastrofa.Iako sam glasao za tu igru nevjerovatno lose je odradjen sistem levelovanja jer nema nista gluplje od nabijanja sto veceg nivoa vjestina tako sto ih sve vise koristis, a to da sam se sa svim protivnicima mucio isto na 1. kao i na 49.max levelu je nebuloza zesca... Lista je skroz ok... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
oblivion,definitivno...
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koje su najbolje igre za k750i? | smeker | Igre za mobilne telefone | 37 | 2.5.2009 13:35 |
Igre koje ce oznaciti 2006! | F@n@T!c_KV® | O igrama uopšte | 91 | 10.11.2006 14:07 |
Igre u Martu | goran.rs | O igrama uopšte | 12 | 8.3.2006 0:48 |