![]() |
![]() |
|
Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 | |||
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.831
Zahvaljeno 3.569 puta na 1.093 poruka
|
![]() Septembarski broj "Sveta kompjutera" je od sutra (01.09.2022.) na kioscima.
Nova naslovna strana izgleda ovako: ![]() Asus Zenbook 17 Fold OLED Ogroman tablet, dijagonale 17,3 inča, koji može da se sklopi kao knjiga i koristi kao laptop... AMD Ryzen 7 5700X AM4 platforma je na svom zalasku, skriva još po koje iznenađenje, pre nego što konačno ode u zasluženu penziju... Ruijie Reyee Wi-Fi pristupne tačke i upravljivi svič Napokon nešto iz asortimana kompanije Ruijie, koja na tržištu postoji preko 20 godina i proizvodi široku paletu mrežnih uređaja... Slikanje uz pomoć veštačke inteligencije Rešenja koja nude najviše bezobrazno su skupa i listom su bazirana na iznajmljivanju sadržaja... AI i povećavanje rezolucije video-zapisa Jedan čovek i četiri programa u stanju su da izvedu upscaling koji korporacijama nije isplativ... Google ChromeOS Flex Sve zahtevnije radnje obavljaju se na mašinama „s one strane žice” i otuda potreba za stalnom internet konekcijom... Kako instalirati Google ChromeOS Flex Prilikom instalacije, biće obrisane sve particije koje postoje na hard-disku, a ne postoji ni mogućnost izrade multiboot okruženja. Asus Zenfone 9 Korisnici koji traže premijum telefon koji staje u svaki džep neće naći opciju bolju od Asus Zenfonea 9. Samsung QE65S95BAT QD-OLED Poraz Samsungovog marketing tima ali istovremeno velika pobeda za njihovu prvu generaciju OLED televizora... Saints Row - Igra meseca Iako ima oznaku PEGI 18, Saints Row je, praktično, operisan od masnih fora i simpatične besprizornosti. Hard West 2 Ako volite vesterne i potezne taktičke naslove, igraćete Hard West 2 sa osmehom na licu... Way of the Hunter Planine, šume, pašnjaci, potoci - sve izgleda previše dobro za igru koja ne spada u AAA kategoriju... SPOILER ALERT!!!
|
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 11 korisnika se zahvaljuje korisniku oluja na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 231
Zahvaljeno 1.057 puta na 787 poruka
|
![]()
Review igre Way of the Hunter cu da pogledam na lov i ribolov tv kanalu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 281
Zahvaljeno 298 puta na 206 poruka
|
![]()
Bio sam prilicno siguran da ce Kuzmi Regiments biti slabija od WG. Ipak, nadam se da cemo gledati neki snimak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nemojte se ljutiti šta ću vam sad reći. Prezentacija na YT me odbija kupovini novog broja. Zadnja prezentacija je urađena kako treba, što manje pokazivati tekstove. Možda je već na novinarnici i uzeću ga elektronski iz razloga što nisam video u prezentaciji naslove i što su pomenuta bar tri koja moram da pročitam. Ispada da sad nešto mlatim, verovatno se mnogi neće složiti sa prethodnim mojim mišljenjem. Ja samo iznosim moje zapažanje. Imam dovoljno godina i staža na forumu da mogu ovako nešto napisati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 478 puta na 330 poruka
|
![]()
Zna li neko da li aplikacija Novinarnice izbacuje neku notifikaciju kada izbace novi broj ?
Pretplatio sam se na 12 meseci ali smara da moram svaki dan da proveravam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Evo da odgovorim sam sebi. Aplikacija ne izbacuje nikakvu notifikaciju, ali zato se dobija mejl sa obavestenjem da je novi broj dostupan, sto je skroz OK. Upravo sam dobio mejl, novi broj se skida ![]() Danas je 7.9. sto nije strasno, nedelju dana cekanja.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Veteran
Član od: 3.1.2007.
Zahvalnice: 295
Zahvaljeno 150 puta na 100 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim da to prelistavanje skoro uopste nema uticaj na tiraz ovog casopisa.
Prethodnih par godina redovno pre kupovine pogledam preview casopisa na sajtu Sveta kompjutera a samo par puta sam pogledao prelistavanje po par minuta. Verovatno je casopis zakasnio sa pravljenjem youtube kanala i renoviranjem sajta ali cisto sumnjam da su odluku o tome doneli clanovi redakcije. off topic Iznenadjen sam da su ljudi prestali da komentarisu previse tamne i mutne slike u casopisu. Mogli bi da pocnu da dele kartonske 3d naocare koje su se davno dobijale uz Zabavnik ako se dobro secam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.120
Zahvaljeno 809 puta na 484 poruka
|
![]()
@todos
Koliko sam ja razumeo, prošlog meseca, gkavni urednik misli da je ovakav bezobrazluk prema čitaocima najbolji način da se bore protiv piraterije. @oluja, zašto ne napišeš u najavi broja koliko će kasniti, i zašto će kasniti? Zašto glavni urednik ne napiše neki uvodnik u kom bi nam ovjasnio svoj stav, i eventualno zamokio za razumevanje. Ovako je stvarno samo bezobrazluk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Kad je izasao broj na Novinarnici proslog meseca?
Na moru sam pa da vidim ima li sanse da ga procitam na plazi uz pivce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Bilo bi lepo kada bi bar neko ovde napisao kada mozemo da ga ocekujemo. Da li redakcija ima takvu informaciju i moze li da je podeli? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
1. ko je doneo odluku da broj ne izlazi na novinarnici? 2. zašto nikad ne dobijemo informaciju kada će broj izaći? 3. da li bi taj neko mogao da objasmi svoj stav, tekstom u časopisu, na primer? 4. zašto ne možemo da kupujemo časopis direktno od redakcije? Ja ne vidim nikakvu veliku tajnu u odgovorima na ova pitanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.831
Zahvaljeno 3.569 puta na 1.093 poruka
|
![]() Citat:
1. Odluku je doneo Generalni direktor Zoran Mošorinski. 2. Trenutno 7 do 10 dana od izlaska broja na kioske. 3. Za sada ne. 4. Redakcija ne može da pruža takve usluge. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Nije mi jasno zaßto je problem gospodinu Mošorinskom da obasni svoje stavove? Čisto iz neke pristojnosti. Zašto onda i najavu papirnog izdanja, koju postavljaš ovde, ne odložiti 10 dana (ili zaključati temu na deset dana)? Ja se osećam bez veze svaki put kad je vidim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]()
Oko 10og.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 26.9.2009.
Zahvalnice: 223
Zahvaljeno 64 puta na 41 poruka
|
![]()
Svet kompjutera na Novinarnici 160 dinara?
Super 👍 Pretpostavljam da je računica u tome što nema troškova papira, štampe i distribucije. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku N3n0 na korisnoj poruci: | ||
oluja (6.9.2022) |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Moze li neko iz redakcije reci/napisati zbog cega se debljina casopisa/listova prethodnih par meseci menja.
Jedan mesec imam osecaj da citam pc gamer a sledeci da listam katalog nekog supermarketa. Nadam se da vam je dozvoljeno da pisete o tome. Maybe This'll Help ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Acanen na korisnoj poruci: | ||
oluja (6.9.2022) |
![]() |
#20 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.996
Zahvaljeno 4.850 puta na 2.801 poruka
|
![]()
Pa verovatno je tanji papir jeftiniji od debljeg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Svet kompjutera 11/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 58 | 9.11.2012 18:35 |
Svet kompjutera 10/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 86 | 20.10.2012 0:01 |
Svet kompjutera 4/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 223 | 20.5.2012 16:12 |
Svet kompjutera 1/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 102 | 27.1.2012 22:09 |
Svet Kompjutera je dobio upozorenje od BulmaSofta | Branislav Gavric | Forum o forumu | 267 | 25.6.2009 21:44 |