![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
o čemu se radi
drugar ima rezalo i sve je ok dok reže ... ali problem nastaje kada počinje da reže dvd film npr neki original reže reže i stane npr na 31% i crkne disk...ali uvek je tako...kada se proba nešto drugo on reže do kraja normalno..... ja mislim da je do firmware tj da treba da se uradi update e sada ako je to to...ima li neka adresa da se skine taj update..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.893 puta na 1.078 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Mozda sam okasnio al na zvanicnom sajtu peoneera imas firmware...
Ja imao problema sa 109-kom, a i dalje ih imam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
imaš problem ovog tipa ili???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 22.1.2006.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Chekic, pa po njemu ili po prodavcu. Imao sam ga sedam dana, po preporuci urednika jednog od domacih PC magazina, kome cu da preporucim batine kad ga nadjem. (Pretnja prodavcu je jeftinije resenje.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Savet: napravi image od DVD filma, pa ga sreži. Za te operacije, preporuka: DVD Decrypter programčić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 3 poruka
|
![]()
I moj drug ima isti problem. Svaki drugi disk mu zavrsi u kanti za djubre. Odneo ga je na reklamaciju pa sad ceka rezultat. Tako je kada slusate "PREPAMETNOG - ALLMIGHTY(receno njegovim jezikom)" Kuzmu. Garant on u svojoj firmi valja Pioneera pa je tako zalegao za njega. Pioneer 109 je jedan od najlosijih uredjaja od ove firme. 110-ka je kudikamo bolja ali i dalje dobija negativne kritike u casopisima i na internetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
nadam se da firmware rešava ovaj problem.....iskreno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problemi sa tv out-om | Djordje Andzic | Grafika | 12 | 4.8.2008 0:33 |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
mp3 player sa mmc/sd (znam da je bilo, ali...) | xw0lf | ŠDK - Foto i audio/video | 27 | 12.2.2006 22:15 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |