|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
24.11.2007, 1:26 | #1 |
Deo inventara foruma
|
Sony Vegas 7 problem sa instalacijom!
Znaci ovo je strasno!!!
Uzmem danas od druga Vegas 7.0 i krenem da instaliram. Krk! Prvi zastoj. Trazi mi .NET Framework 2.0.... Ok krenem ja da skidam super-ultra brzo (3kb/s) i zavrsim za jedno 1:45h Instaliram je i glupi framework (kolk'o ga samo mrzim!) kad ono eto novog problema. Kaze 'Program files' contains invalid characters... Ja ukapiram da mora da je do .NET-a i odem i skinem neki patch od chika Bila koji navodno to otklanja. Resio sve to krene instalacija kad ono opet.... Sad kaze da nemam prostora na E:drajvu sto bi bilo sasvim OK da je E: drajv mass storage a ne CD/DVD-ROM (na kom jelte nikad nema mesta...) i da sam u instalacionom path-u naveo E: a ne D: (kao sto sam i uradio, na njemu imam 150GB slobodno). Probao sam i C: ali on opet izbacuje da na E: nemam mesta. Probao sam i da disejblujem E: ali onda nece instalacija ni da se pokrene. WTF je ovde problem??!!!!! Hvala unapred! |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa napajanjem? I još po nešto. | zukov | Kvarovi | 9 | 4.11.2007 19:54 |
Ubrzan zvuk na Realtek zvucnoj karti | MladenIsakovic | Zvuk na računaru | 1 | 2.11.2007 0:29 |
Problem sa zvukom u Premieru 6.0 | psmokvic | Video/TV softver | 2 | 9.12.2006 22:11 |
Problem sa instalacijom Photoshop-a | nirre | Aplikativni softver | 6 | 15.8.2006 15:10 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |