![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.12.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 19 puta na 13 poruka
|
![]()
Pozdrav,
dakle imam problem sa prikazom slika na sajtovima. Radim u wordpressu, i nebitno da li ubacujem SVG sliku u neki image frame ili custom html kod u wordpressu, browser mi ne prikazuje slike sa tom exentzijom. Bude slika u kodu, ali se ne vidi dok joj ne dam visinu i to samo u pikselima radi. E sad, kolege na isti nacin exportuju svg kao i ja i njihove slike rade bez problema i bez zadavanja visine, ne moram ni sirinu da stavim, i to na istom sajtu. Znaci, exportujemo istu sliku iz Illustrator fajla, oni mi je posalju, ja je ubacim i radi, a ja na isti nacin exportujem i slike nema dokle god joj ne zadam visinu, a visina u pixelima mi predstavlja problem kod responsivnosti. Da li je neko slucajno imao ovakav problem? Ovo su postavke kad exportujem, isto kao i kolege koristim SVG Tiny 1.2 ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Multi] Slike sa Mobilnih Aparata od 2000g do danas! | King SRB | Aparati i oprema | 455 | 3.2.2020 18:58 |
Joomla custom css i html | Dejan777 | Web razvoj | 0 | 24.7.2014 12:12 |
[Android] Nestale slike iz galerije? | Rohirim | Programi za mobilne telefone | 7 | 8.8.2013 15:25 |
Pitanje za HTML | IgorT | Web razvoj | 12 | 16.9.2012 1:24 |
[HTML] HTML tutorijali na srpskom | MilanSM | Klijentske aplikacije | 12 | 11.8.2007 17:54 |