![]() |
![]() |
|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
|
![]()
zao mi je sto se najverniji citaoci sa toliko nepostovanja tretiraju. Tek mi danas stigao SK... Znam da nije vasa nadleznost, i zbog toga mi je i krivo sto tamo neka tijana ne moze da na vreme odradi svoj posao sto degradira ceo utisak o profesionalnosti. ali... kao sto vec rekoh, srpska posla...
@oluja ono je samo bio izraz protesta. razumite me, 15 u mesecu a nigde SK-a... jos otvorena tema i to okarakterisana kao bitna... @voja naravno da ne mozete da im naredite, ali kad neko omalovazava i ne ceni vas trud i zelju da se bude broj jedan IT casopis u zemlji, mislim da treba nesto da se uradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Novi član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
![]()
Koliko se secam ranije je SK dolazio u celofanu, a sad vise ne. Takodje mi smeta kad neki lanci prodavnica (da ne navodim ime) ispecatiraju svoj pecat na sred naslovne. CELOFAN ZAKON!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Pa dokle vise sa tom cenom!!!
![]() Mislim da su to uglavnom pisala deca kojima roditelji kupuju SK. Nego, za nesto mora da se otvori tema, inace koji je smisao bivstvovanja po forumima. ![]() Inace mene su na poslu pitali da li treba da se pretplate na SK, i da li bi mi to znacilo. I ja sam rekao: "Ne!". muahahahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]()
Još jedan glas za celofan bre!
Kome je mnogo da da 100 do 200 dinara (pa čak i ako mu roditelji daju pare) za časopis koji izlazi jednom mesečno,a još je u pitanju najbolji IT časopis u Srbiji,onda stvarno... ![]() p.s.treba nam jedna anketa sa pitanjem: Da li ste za to da se SK pakuje u celofane i poskupi 10 dinara,čisto radi statistike... p.s.Jedan mudar predlog redakciji: Kada sledeći put budete morali da povećate cenu SK-a zbog inflacije,vi je povećajte i za cenu celofana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
Član od: 10.2.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jos jedan glas za celofan!!!
Ja se ne bih ljutio ni kad bi cena bila 300dinara!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Jos jedan glas za celofan.
Meni se desilo da otvorim SK,a ono na stranici IOPort stoji krug od kafe, sigurno kad je neko spustio solju,imao sam srece mogao je i da je obrne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Huh i ja glasam za celofan! mada ja uvek kupim casopis ko da sam otiso u politiku da ga uzmem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvaljeno 2.581 puta na 1.853 poruka
|
![]()
Jos jedan glas za CELOFAN !
ja sam se nekad davno bio pretplatio ako se nevaram na polugodisnju varijantu od placenih 6 primeraka na kucnu adresu mi je doslo svega 5 komada .... 6. primerak nikad nije stigao..... A ovih 5 primeraka su stizali zesce urolovani tako da sam ih po 10 dana drzao ispod jogi duseka kako bi se ispravili i mogli da se citaju.... od tada casops kupujem iskljicivo na trafikama i iz PRINCIPA uvek gledam da casopis nije izguzvan .... neznam dali se do danasnih dana promenila situacija sa rol cxasopisima... Poz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Član
|
![]()
Ja imam drugačiju ideju. Da li bi bilo ostvarivo da se svi zainteresovani čitaoci pretplate na elektronsku verziju časopisa (kao što postoje stariji brojevi časopisa u arhivi)? Jednostavno, svi koji žele da primaju časopis uplate na žiro račun Sveta Kompjutera iznos koji je potreban i svakog meseca dobijaju na svoj e-mail novi broj časopisa, ili se pretplate na oblast koja ih interesuje, ili da za svaki broj dobiju odgovarajući ključ i kada pristupe sajtu SK unesu taj ključ kako bi im bila dostupna cela verzija časopisa. Time bi se uštedelo i na prostoru u sobi koji se svakim novim brojem časopisa sve više smanjuje (moj slučaj).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starośeđelac
|
![]()
Evo mi se vec po drugi ili treci put desava da mi poispada svaki list iz SK-a.Valjalo bi da malo obratite paznju kako spajate ili lepite listove;kupim nov casopis na trafici,samo sto okrenem nekoliko listova,oni poispadaju.Ovo nije slucaj sa svim brojevima u mesecu,nego samo sa nekim primercima(na koje ja cesto nabasam),gledao sam kod druga isti ovomesecni primerak i listovi mu lepo "stoje".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Na šta treba obratiti pažnju pri kupovini dig. fotoaparata? | alice75 | Foto i audio/video | 269 | 11.2.2014 14:32 |
Pravljenje butabilne WindowsXP instalacije sa SP3 pomocu NLite | Win32 | Operativni sistemi | 8 | 4.6.2008 15:13 |
Najbolji uslovi na odlozeno placanje pri kupovini novog kompjutera | Enter Sandman | Šta da kupim? | 0 | 17.12.2006 17:41 |