![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Kako najlakse da isecem neku sekvencu iz filma a da iz te sekvence iskljucim zvuk, tj. da iz nekog avija izdvojim video sekvencu bez zvuka.Ako zna neko neki program molim da objasnite ukratko postupak.Probao sam iz moviemaker ali i pored toga sto iskljucim zvuk u podesavanju on se i dalje cuje u sekvenci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad bas gledam VirtualDubMod i stvarno nema Audio u meniju. U helpu pise da moze da se biraju filteri, kompresija za zvuk i brdo jos nekih opcija, ali ne znam kako da dodjem do tih opcija. A zasto koristis bas Mod? Mislim uvek mozes da nastelujes u Mod-u video kakav hoces, pa da ga onda otvoris u obicnom VirtualDub-u i secnes audio kako ti je Chivan objasnio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Najbolje je u premieru da izaberes opciju Unlink audio and video, pa obrises audio, snimis ga u avi ili neki drugi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Nema audio meni ali zato ima meni STREAMS.(VirtualDubMod ima podrsku za OGM i MKV multi stream formate pa je zato neophodan ovakav pristup)
odnosno : Streams -> stream list. Pa u dijalogu koji sledi selektujesh audio stream - pa klik na disable( na samom dnu). |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Download klipova sa google videa? | Bond_007 | Video/TV softver | 39 | 15.2.2021 13:10 |
Kako snimiti video razgovor sa msn-a? | neskor | Aplikativni softver | 2 | 21.2.2008 16:32 |
Kako nalepiti zvuk na video file?? | Julius | Video/TV softver | 9 | 3.11.2006 13:59 |
cupanje video klipa iz veb stranice, kako?! | absonic | Aplikativni softver | 14 | 18.6.2006 22:52 |
Kako povratiti video zapis sa kartice | srdjanstan | Nosači podataka | 7 | 1.6.2006 23:04 |