![]() |
![]() |
|
Modovi Budite jedinstveni - modifikujte svoj računar |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 11.4.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Poz svim dobri ljudima,trolovima,vampirima i ostalim bicima koje obitavaju na ovim forumima.Pre koje vece burazer i moja malenkost smo malo popili i umesto klasicnih muskih prica ( fudbal,zene,pice,hrana i ostalo ) poceli smo da pricamo o modovanom kucistu koje je potopljeno u ulju ( posto gledamo godinama slicne gluposti na netu ) .Elem,problem je u tome sto sutradan,nakom treznjenja oboje smo i dalje zeljni da uradimo projekat.Nabavili smo neki stariji komp ( koji cak i ima falinku pregrejavanja tako da mozemo da vidimo efekat ulja odmah ) a za akvarijum cemo se isto snaci.Zanima me ulje.Koje viskoznosti bi trebali uzeti ( mada kontam da je za samo hladjenje nebitno 15-40 kako god ) nego me isto zanima gde da nadjem 20 litara istog a da me ne kosta skuplje od juga 45?
![]() Frisky n Fruto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Najbolje je parafinsko ulje koje se koristi u vinarstvu. Oko 500din 1L.
Uzmi u obzir da se i ulje greje i teško oslobađa toplote. http://www.vremejenovac.rs/kupi/parafinsko-ulje-1l-4109 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
hlađenje, kuciste, modovanje |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
kompletan mod kucista left4dead 2 | epokalipsa | Modovi | 31 | 17.9.2013 12:52 |
Dilema oko kucista | s.k.y | ŠDK - Ostale komponente | 3 | 22.5.2012 0:19 |
Problem sa stranicom kucista | dule.srb | Ostale komponente | 15 | 11.8.2011 14:01 |
Pistanje iz kucista | Psihijatar | Operativni sistemi | 14 | 18.8.2008 14:52 |
Zvucnici pored kucista i monitora | ghostface | Zvuk na računaru | 4 | 20.12.2006 1:04 |