![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 229 puta na 169 poruka
|
![]()
Па приметио ХДР.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 580
Zahvaljeno 1.524 puta na 873 poruka
|
![]()
Izgleda da nista nisu uradili sto se tekstura tice a mislim da je to defintivno trebao da bude prioritet. Isto je bilo i sa HZD dok je Days Gone dobio kvalitetnije teksture u PC verziji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 594
Zahvaljeno 187 puta na 121 poruka
|
![]()
Kako to zakljuciste da je PS5 bolje prosao?! U sta gledate?! PS5 sprzene, zasicene bolje, draw distance losiji...
Spoiler za PCvsPS5:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
Član od: 1.1.2006.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 222 puta na 141 poruka
|
![]()
Da pogrešna je percepcija, možda zbog hdr efekta na ps5 mi se učinlo da bolje izgleda, baš mi je drago što je Sony malo spustio gard i dozvolio široj publici da se upozna sa ovim vrhunskim igrama. Predviđaše svi smrt PC-ja kao gejming platforme a sada se upravo dešava renesansa na istom, jezivo koliko dobrih naslova trenutno se sprema da izađe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 70 puta na 43 poruka
|
![]()
Danas sam rekao sestricu da ce sve eskluzive koje vrede doci na PC kad je uvideo da se zeznuo sto je kupio nitendo umesto da ulozi u PC dok jos moze postojece komponente da proda i dok jos nije totalno zaostao. Kaze on " A eskluzive ? " , reko sve ce doci na PC i pomislim da GoW sad vidim vest bas ovde pre par minuta....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.532
Zahvaljeno 10.187 puta na 6.496 poruka
|
![]()
Nintedo ekskluzive nikad neće doći na PC (osim u vidu emulatora).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
|
![]()
Ни не требају. Ти Switch емулатори ионако пружају боље искуство него конзолица. Мало ли је?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Član
|
![]()
Pa da , nesto kao sada eskluzive od pre 10-15 i vise godina koje "jede" PC pa je lakse prebaciti . Skoro sam gledao Dantes inferno iz 2010 i bas tako je dostupan na PC , samo sto izgleda moze na tastaturi ali ne i na misu . Ima i neki projekat za TLoU a Zelda BotW je igriva .
Vise mislim na ove zbog kojih konzole posebno Sony imaju argument u odnosu na PC . A zasto neko ko nije fan japanskih igara a ima PC koji je jos igracki sposoban ( GTX 1050Ti, R5 2400g i 2x8gb ram doduse na 2133 mgh) daje 400 evra na nitendo ,ukupno sa igrama, a ne na novu grafiku nema logike sem godine . Ja sam ga ubedjivao da kupi GTX1660 , jer ga znam, znam da ce da se smori i bice mu krivo ko sto vec jeste sto vec sad ove igre mu ne rade kako treba al nekad sa 15 godina moras sam da pogresis zato sam i popustio doslovno rekao "ok imas blagoslov da pogresis" a bice tako i tako. bukvalno sam sam ko klinac imao isti refleks a ne pomaze ni industrija marketinga koji ih radi pogotovu u tim godinama , vecina nikad ne shvati i zadrzi psihologiju deteta ispred izloga igracaka i onda svaki trejler, promocija i slicno "idemo uraaa". U potrosackom drustvu znati kupovati je zivotna vestina , nekad smo potomke ucili da ubiju mamuta sad kako da pazari komponente ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 242 puta na 157 poruka
|
![]()
Metroid Dread je izasao pre neki dan na PC-u uz emulator i radi ko sat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]()
https://www.game-debate.com/news/314...t-to-pc-gaming
Originally, games like Horizon: Zero Dawn and Days Gone were published on PC under the name ‘PlayStation Mobile’. However, that name has now changed to ‘PlayStation PC’ instead, signifying a stronger commitment to PC gaming. According to The NPD Group’s research, around 1/3rd of PC players own a PlayStation 4, and only 8% own the new PlayStation 5. That means there’s a significant market open to PC players, and will unlikely actually affect console sales. So it’s clear that this isn’t just Sony experimenting for a bit to see what happens. Poslednja ispravka: Koreli A. (30.10.2021 u 9:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Veteran
|
![]()
Spajdermen neka se spremi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
|
![]()
System requirements: https://sms.playstation.com/stories/...m-requirements
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sp01 na korisnoj poruci: | ||
flapko (8.12.2021) |
![]() |
#35 |
Starosedelac
|
![]()
Možda ni ne igram ovo na PC ali bar će konačno prirodne kontrole da budu sa Miš/tast nego što su na gamepadu za ovakvu vrstu gameplaya (meni lično). Ja ne mogu i nemam vremena da se navikavam na tupave fps kontrole na gamepadovima. Prešao sam jednom samo, jedva, ostala masa neotkrivenih stvari, ovaj fps momenat mi je bio totalni šit i uživao sam sporadično i retko u igri koja je, zapravo, odlična. Prethodne nastavke sam prelazio ko zna koliko i uvek su mi borba i akcija bile fantastične. Jesu i sad ali meni nedovoljno - šta im je falilo da ostave istu perspektivu i mehaniku? Deluje mi totalno usiljeno i neprirodno ovako. Možda je trebalo da se reinvent malo, moderna su vremena i sl. ali dušu je izgubio Kratos kad je postao fps
![]() Ne znam koliko je vama bilo ovo problem ili vam je smetalo, drugih zamerki i nemam. E sad, ako nađem vremena, možda se ispravi nepravda malo i konačno odigram ovu igretinu sa normalnim kontrolama jer sve ostalo je stvarno fantastično. Ali zbog ličnih preferencija i lične rigidnosti ne bih je stavio ni u mojih top 50-80 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 421 puta na 248 poruka
|
![]()
FPS? Jel ti druže znaš šta znači fps
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.137
Zahvaljeno 3.133 puta na 2.173 poruka
|
![]()
Ceo post izgleda kao da ga je napisao levom rukom dok je desnom rukom cepao Summer-Colored High School Adolescent Record – A Summer At School On An Island Where I Contemplate How The First Day After I Transferred, I Ran Into A Childhood Friend And Was Forced To Join The Journalism Club Where While My Days As A Paparazzi Kid With Great Scoops Made Me Rather Popular Among The Girls, But Strangely My Camera Is Full Of Panty Shots, And Where My Candid Romance Is Going
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 421 puta na 248 poruka
|
![]() |
![]() |