![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.5.2010.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 32 puta na 28 poruka
|
![]()
Evo sta mi izlazi kad hocu da pokrenem facebook: http://www.dodaj.rs/f/3U/kg/2jNe5VmE/1/fb.jpg
Cistio sam mozilu od istorije, cooks... probao sam system restore i malwarebytes i reinstalirao flash player. Ostale straice preko interneta rade dobro. Sta moze da bude problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.101
Zahvaljeno 1.888 puta na 1.382 poruka
|
![]()
Imaš nešto za blokiranje reklama? Deluje kao da nešto blokira FBov CSS, pa onda izlazi ovako "pure HTML"
![]() Možeš li da se uloguješ na takvu stranu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Koliko ja znam, nisam nista instalirao za blokiranje reklama. Jedino je tu eset koji blokira aware ukoliko se pojavi u reklami. Zanimljivo je to, da mi se ovo desavalo i ranije i ne znam ni ja kako je nestalo, odjenom slucajno. Medjutim juce kad sam resetovao komp pred spavanje facebook nije hteo da se otvori i kao takav sam ugasio racunar. Evo sad od jutros facebook radi sasvim normalno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex Parrot
|
![]()
Always check the date and time.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ GoranSTX: valjda je svima danas podešeno da se vreme automatski "navija" preko Neta
![]() @ Aleksandar1: važno da je problem rešen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex Parrot
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Ne razumem kakve bi to veze imalo sa vremenom, kod mene je podeseno da bude sinhronizacija sa internet serverom: time.windows.com, ako se na to misli da se vreme navija preko neta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 415
Zahvaljeno 3.758 puta na 3.498 poruka
|
![]()
zbog SSL certifikata
a i čak i da je podešeno ne znači da se 100% i updejtuje preko time servera.. mora da piše kad je zadnji put updejtovano vreme.. http://prntscr.com/3vq623 a ako mu ne radi baterija na matičnoj uvek kad upali komp će biti default vreme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zar se u tom slučaju ne bi desilo da se strana uopšte ne otvori, a ne ovako? Ovde se HTML normalno učitao, dok nešto blokira CSS (bar meni tako izgleda sa screenshota).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
V.I.P.
|
![]()
Goran je u pravu. Ako je oslabila baterija i vreme na kompu se resetuje, hoće da pravi probleme... Ako mu vreme i datum nisu podešeni, samo to da sredi (zameni bateriju na ploči) i ne bi trebalo više da bude problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Nije do sad gubio vreme u racunaru, a za ovu sinhronizaciju preko interneta sam podesio. Posto vec radim skoro dve godine na windows 7 (nisam ga reistalirao od kad sam kupio komp) pa su mi svi potrebni programi instalirani, a imam ih puno razmisljam o pravljenju backupa. Cuo sam za Norton program koji pravi iso fail operativnog sistema, tako da kad padne ja mogu da ga oporavim bez reinstalacije sistema, drajvera, programa. Kako to funkcionise?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 415
Zahvaljeno 3.758 puta na 3.498 poruka
|
![]()
pa napravi to isto što imaš i sad, a preblem neće da ti reši
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
Pozdrav Svima!
Prosli put ustanovismo da je sinhronizacija vremena bila nepodesena, sto i jeste bilo nepodeseno. Danas mi se opet javio isti problem sa facebook-om. Pokusao sam prvo pomocu ccliner-a da brisem one internet fajlove koje pretrazivac skladisti, zatim system restore i na kraju sa i proverio sinhronizaciju sa vremenom (konektuje se sa serverom i uzima internet vreme); medjutim opet nista.... Imam eset koji je glavni av u racunaru, prosli put sa skenirao i sa Malwarebytes ali on nije sredio problem. Ima neko neku ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Neće da otvori USB | laki1991 | Kvarovi | 18 | 14.9.2012 7:13 |
D disc nece da se otvori | jelenica | Kvarovi | 8 | 22.7.2008 22:38 |
3DMark nece pa nece | floyd | Aplikativni softver | 9 | 24.1.2008 17:40 |
Nece da radi total c i daemon | Marko | Kvarovi | 8 | 29.12.2007 0:14 |
Nece da se otvori nijedan program pod XP-om. | Vlado78 | Operativni sistemi | 4 | 15.12.2005 18:17 |