![]() |
![]() |
|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Član
Član od: 3.7.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Iskreno saučešće porodici.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Veteran
Član od: 16.7.2010.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 207 puta na 164 poruka
|
![]()
saucesce porodici i redakciji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moje iskreno saučešće. Počivaj u miru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Starosedelac
Član od: 26.8.2009.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 221 puta na 199 poruka
|
![]()
RIP Vojo. Najiskrenije saučešće porodici. Napustio naj je veliki čovek, i veoma mi je žao što ga nisam lično poznavao. Počivaj u miru legendo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 765
Zahvaljeno 1.024 puta na 568 poruka
|
![]()
Ово је створно шок. Крајње најодмеренији члан овог форума.
Е, Војо, не пописмо ми ону кафу... почивај у миру. Свакако нећеш бити предат забораву. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Član
Član od: 3.8.2008.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 52 puta na 46 poruka
|
![]()
Moje saucesce porodici i urednicima foruma. Neka pociva u miru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Veteran
Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 380 puta na 218 poruka
|
![]()
Ne mogu da verujem. I dalje prizeljkujem da se neko sali za prvi april, mada ne verujem da je iko tako okrutan.
Saucesce porodici, njima je najteze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.181
Zahvaljeno 1.320 puta na 1.094 poruka
|
![]()
Kad sam čuo pomislio sam da je u pitanju prvoaprilska šala, ali avaj...
![]() Nek ti je laka zemlja Vojo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sada kada zvjer spomenu da mu je htio pomoći oko prevoda sjetio sam se i ja jedne pomoći.
Naime prije nekoliko godina kada sam istom došao na forum čačkao sam nešto oko vBulletina praveći forume, i tražio sam srpski prevod, a on je ponudio prevod ovog foruma bez ikakvih ustručavanja i sl. A takođe mi je promijenio username(uklonio đ i č) i popravio godine u profilu. Još jednom Počivaj u miru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Ja sam jako zatečen, pogledao sam ime teme i ostao zabezeknut... Vojislava nisam lično poznavao, ali je njegovo pisanje i administracija na forumu bila dovoljna da zaključim da je to jedna divna osoba, pun znanja i dobre energije, koji je toliko doprinio onom što znamo kao Svet kompjutera - jednostavno legenda od čovjeka. Definitivno najupečatljivija online osoba koju sam imao prilike sresti i nevjerovatno je kako se to meže zaključiti samo preko foruma i nekoliko fotografija. Jako mi je žao, šta drugo reći...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Kekule Mekule
|
![]()
Moje iskreno saucesce porodici, neverovatno veliki covek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neka mu je večna slava, bio je izuzetan čovek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Neko je rekao da sam njegovom zaslugom vraćen na forum. Barem sam mu se zahvalio, a Vojo ako se sretnemo gore otićićemo u Hercegovinu da popijemo nešto.
Molim vas ako neko sazna detalje o komemoraciji da mi javi, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 69 puta na 60 poruka
|
![]()
:,,(
Voja je bio covek prva liga - neko na koga bi svako mogao da se ugleda. Pre svega tolerantan do krajnjih i preko krajnjih granica. Pokretac sa pravim idejama , nikom nije smetao, svima je koristio. Ne zaboravimo i Vojinu SETNet mrezu (pre interneta) , dugogodinje odrzavanje NEWS servera na .yu domenu, kao i osobu koja je obelezila SK i Politikine elektronske medije kao i neko ko je obelezio dobar deo nasih zivota tekstovima u SK. Voja je inicijator i osnivac SK foruma, koliko znam i jedna bradata mila i fina i mirna osoba koju cemo uvek pamtiti i cuvati u nasim srcima! VojaM, necemo te zaboraviti kada mladjima budemo ostavljali svet. Poslednji BUG koji cu ti prijaviti je: nemoj ici, trebas nam i ljudi kao ti nam trebaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zaista neočekivano. Saučešće porodici.
Voja i ja iako smo imali nekih nesuglasica, uvek je bio lik i po (sa svima je mogao da se druži). Čak i kad sam ''batalio'' forum, još uvek smo bili u kontaktu. Počivaj u miru Vojo. |
![]() |
![]() |
Sledećih 14 korisnika se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
--ComputerBoy-- (1.4.2013), BMLW (31.3.2013), Bokile (31.3.2013), Devilish Soldier (31.3.2013), Game fever (1.4.2013), ice*91 (8.4.2013), JohnnyNT (31.3.2013), Lich_king2 (1.4.2013), NIx Car (1.4.2013), Packy (4.4.2013), pharaon.92.bc (10.4.2013), player1 (20.6.2023), Porsche (31.3.2013), SV 84 (3.6.2016) |
![]() |
#96 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 716 puta na 542 poruka
|
![]()
Uh... upravo sam cuo ovu strasnu vest.
Nisam ga znao licno, samo preko foruma. Ali je ostavio na mene izuzetno dobar utisak i kao strucnjak za kompjutere i kao covek. Neka mu je laka zemlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Novi član
Član od: 31.3.2013.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Čoveka ne poznajem, ali ne mogu da izbacim iz glave onu karikaturu sa njim i spajalicama iz onog special izdanja. Čovek je legenda, zaista, i na, verujem, svačiju žalost, napustio je i naš svet i naš Svet.
Počivaj u miru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Novi član
Član od: 31.3.2013.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Drago mi je što sam proveo kratko ali kvalitetno vreme poznavajući Voju. Hvala Vojo što si svima pokazao šta znači biti čovek. Počivaj u miru druže i večna ti slava prijatelju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
|
![]()
Čovjek koji pored svih obaveza koje ima, sjeda i objašnjava meni zadatak u 12 krcatih privatnih poruka, pretražuje sajtove univerziteta domaćih i stranih ne bi li dokučio zajedno sa mnom dijelove koje ne razumijemo... koji me 10x zove na okupljanja, i ja, srećom, ovog ljeta dođoh i upoznadoh ga. Neću se praviti da sam ga znao lično u dubinu, ali sam tog dana proveo dobrih 2, 3 sata sam sa njim i reći ću vam da je to jedna takva izuzetna ličnost od koga se grama zlobe ne može čuti, pa ni kada priča o nekome za koga ste sigurni da ga baš i ne vari najbolje. Uvijek tu za sve, pa čak i tako sitne stvari kao rješavanje reputacionih ratova back in the day.
Čika Vojo, nedostajaćate, ovo je ogromni gubitak za ljude koji su vas makar jednom sreli u životu, online ili offline, ili makar pročitali jedan jedini vaš post. Nikad vam ne skenirah one skripte što sam obećao.. Uffff. Počivajte u miru... Sačešće porodici i redakciji. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku rudar na korisnoj poruci: | ||
Marshall George (5.4.2013), PopMilo (1.4.2013) |
![]() |
#100 |
Član
Član od: 12.4.2009.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 50 puta na 49 poruka
|
![]()
saucesce porodici i redakciji
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Voja Antonic egal Nikoli Tesli | aLti | Brbljaonica | 6 | 16.8.2013 21:43 |
Voja... pardon, Peđa karikaturista | Andross | O SK-u uopšte | 8 | 4.3.2006 10:55 |