![]() |
![]() |
|
|||||||
| Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
|
|
#1 |
|
Član
|
Da imas vremeplov gde bi prvo otisao i sta uradio?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
|
U budućnost ili prošlost? Voleo bih u prošlosti u zadnjih 3000 godina da se nađem na nekoliko mesta. Na primer sa Kukom na Tahitiju. Onda Onda bi služio nekom od onih Lujeva koji nisu voleli da se kupaju. Jer posedujemo slične karakteristike. Takođe da budem šegrt onom koji je napravio prvu čokoladu.
![]() Ukupno najviše gde su carovali trutovi. A u budućnosti. Pa iskreno da vidim kad budu leteći automobili svakodnevnica. Kad bude turistička tura oko Jupitera, Saturna...Ranije sam rekao da bi rado bio na takvom letećem objektu kondukter. A u dalekoj budućnosti voleo bih da budem kancelar na nekoj zanimljivoj planeti. Uticaj Zvezdanih Ratova i Staza je veliki u mom odrastanju. |
|
|
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 25.2.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 20 puta na 7 poruka
|
Иако бих осећао огроман порив да ''исправим историју'', ипак не бих ништа дирао - последице се не могу никако предвидети, а и вероватно би се опет десило исто (верујем да је све што се дешава на свету део једног огромног плана). Евентуално бих био само ''случајни пролазник'', али и то стоји под знаком питања - ипак се ништа не би требало дирати.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
|
otisao bi do datuma 22.12.2012 da vidim da li ce biti necega
|
|
|
|
|
#5 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
ispravio bih onaj odgovor pod B, da ga iiije**m
|
|
|
|
|
#7 |
|
Starosedelac
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 527
Zahvaljeno 279 puta na 197 poruka
|
Ah, riječ terorist bi dobila potpuno novo značenje s time da ne bi išao u prošlost pod nikojim slučajem da ne poremetim svoje rođenje ili događaje koji su me učinili ovim što sam danas. A obogatio bi se, stvorio paravojnu grupu plaćenika s ciljem da preuzmem svijet i osiguram svoju besmrtnost.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Član
|
sta mislite da se ova tema zatvori a da otvorim novu sa istim nazivom i utvrdjenim pravilima? ako vam se naziv ne dopada predlozite mi neki
![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
A kakva bi pravila trebala da postoje? Nemoj bolje ništa da čačkaš, zato što mi izgleda da tema i ovako visi o koncu.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| pitanje, vreme, vremeplov |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Another "what to buy" question! | LunaticRS | ŠDK - Grafika | 12 | 15.9.2009 0:31 |
| Moguće ili ne... that is the question | saaanjaa | Grafički softver i radovi | 4 | 27.5.2009 1:15 |
| One question... | ELIPS | ŠDK - Osnovne komponente | 15 | 20.2.2009 19:15 |
| Question Toshiba | drugari | Prenosni računari | 3 | 15.6.2008 10:20 |
| Mod or OC, question is now? | Shomy | Overklok | 9 | 19.9.2006 8:43 |