![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 10.3.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kad upalim laptop sve lijepo ucita i kad se pojavi desktop izbaci mi nesto wallhack.exe system32 neko *****e i pocne da ocitava i ako ne izadjem iz toga na desktopu mi se pojavi 20 foldera sa imenima 1028 1029 itd. uradio sam disk defragment i disk cleanup i ocistio ccleanerom a uvijek mi se to pojavi i jos nesto task manager mi je stalno ugasen znam da ga upalim ponovo ali kad god ugasim komp pa ponovo upalim opet se vrati na isto-ne radi.Molim za pomoc.Help.Hilfe.Aiuto.Ayudar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
Navuko si neku gamad skeniraj sa malwarebytes. Tako je to kad citujes na kanteru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Kako nikome od vas novajlija ( bez uvrede ) ne padne na pamet da se zarazio nekim malware-om. Skeniraj sistem antivirusom, i malwarebytes-om, po mogucstvu iz safe mod-a, pa vidi sta ce da pronadju.
Sent over section_one subnet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Uspio sam pomocu malwarebytesa da sklonim wallhack.exe ali i dalje mi je task manager iskljucen ako zna neko kako da ga vratim za stalno jer kad ga na onaj nacin vratim pomocu hkey pa onda vamo tamo on se vrati ali cim ugasim comp i upalim on se odma ugasi pa ako neko zna da ga za stalno vratim u pitanju je xp
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem prilikom paljenja | mozdani | Kvarovi | 3 | 26.3.2012 17:02 |
Problem prilikom bootovanja | Schwabsteiger | Kvarovi | 3 | 7.10.2011 21:24 |
Problem sa hlađenjem kod laptopa | Daneman | Kvarovi | 11 | 8.7.2011 23:46 |
Biig problem....umrezavanje pc i laptopa | dell | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 15.7.2010 15:21 |
Problem prilikom povezivanja sa Internetom uz pomoć FS Amilo Pi 3525 | Mirko035 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 4.6.2009 0:32 |