![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 13 puta na 4 poruka
|
![]()
Pazario sam ASUSOVU graficku 6600 256 mb , kao i novo chieftecovo napajanje od 360W . U pocetku sve je radilo ko podmazano . Ali posle odredjenog vremena iskrsao je jedan mali problem ...
javlja se prilikom prvih pola sata rada na racunaru , jedino preko manuelnog restarta mogu da ga uklonim . Koristim drivere 6.14 ne prijavljuju mi probleme kao ni Smart doctor . Nadam se da nije neki ozbiljan problem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Da možda nisi dobro umetnuo grafičku? Ili je pokvarena? Ako nema pametnijeg odgovora, nosi ti to gde si uzeo, pa neka ti zamijene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Cekaj,koji su drajveri 6.14?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
6.14 su neki ASUS-ovi drajveri bazirani na ForceWare drajverima.Skini i instaliraj poslednje zvanicne ForceWare drajvere sa nVidijinog sajta,pa vidi da li se problem i dalje desava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Kako to da si uz graficku dobio tako stare drajvere,probaj iz serije 7*.**.Te sam ja dobio uz pomenutu karticu i rade savrseno,cak bolje od novih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 14.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 28 puta na 19 poruka
|
![]()
Vrati ti TO pod HITNO!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
provo promeni drajvere stavi neke 83.xx, cisto da ne ispadnes budala
pa ako ne radi varti |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Skinuo sam najnovije drivere , ali problem se i dalje javlja . Vratio sam im grafičku natrag , da vide šta joj je . Eh ... Prokleta bila ta škart roba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ne bih da budem pesimista,ali ja imam slican problem. ASUS 9550GE. Mrljavi mi na novijim drajverima, sve osim 4.9. Vratio sam karticu, ali su mi rekli da su mi oni isporucili karticu sa drajverima koji funkcionisu. Ostalo "nije njihova briga" tako da nemam pojma sta da radim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Vratili su mi karticu rekavsi da kod njih nije pravila problema . Nego primetio sam da se problem javlja samo kod mog naloga dok kod mojeg brata problem ni da se nagovesti . Te sam izbrisao svoj account , preimenovao onaj od mog brata i sve radi ko' podmazano . Cudno zar ne ? (Makar je meni bilo)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koja je najjaca graficka za AGP? | bloodnick | Grafika | 67 | 6.8.2007 23:03 |
K.O.T.O.R. II ili nešto drugo? | bad_wizard | Role-Play | 48 | 17.5.2006 1:35 |
koja graficka? | role model | ŠDK - Grafika | 13 | 20.2.2006 1:39 |
nesto mi usporava otvaranje fajlova... | dzambo | Aplikativni softver | 18 | 25.12.2005 0:28 |