![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.6.2013.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Skoro sam odradio reinstalaciju XP-a. Međutim, internet ne radi. Naime, koristim vajrles i drajver za antenu je instaliran ali očigledno hvali neki drajver koji se odnosi na samu matičnu ploču ( NEKI NJEN DIO KOJI JE ZADUŽEN ZA KONEKCIJU ) "ASUS P4S8X-X". O čemu se radi, za šta treba da tražim drajver? Hvala !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
Preko cega hvatas wireless? Koja antenica?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
blueway high power
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
A imas li onu ikonicu od wireless mereze u task baru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
nemam, a da li je moguće da ako se pravilno instalira draver za antenu, internet radi bez obzira na sve ostale propuste koji se odnose na nedostatak nekih dravera u odnosu na matičnu ploču a koji se tiču modema i lan-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Da moguce je samo ti izgleda nisi dobro instalirao taj drajver za tu antenicu, posto bi morala da se pojavi ikonica za wireless u task baru.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku cane.prebranac na korisnoj poruci: | ||
Wespg (27.6.2013) |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
E to mora da je rešenje, pokušaći iznova. Hvala puno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Pozdrav svima! Već godinu dana koristim wireless internet i to na način što signal kupim sa rutera koji je udaljen nekih 20 -setak metara. Sve je bilo super dok prije par dana taj ruter, usled grmljavine, nije crkao. Dakle, došli su likovi iz servisnog centra i zamijenili ga drugim, novim, koji za razliku od prethodnog nema antenu koja se nalazi spolja, već mu je ugrađena unutra-integrisana. Iz vog razloga mi je signal opao a često linija puca, naročito u toku oblačnog vremena. Ja ne mogu ništa raditi kada je u pitanju ruter sa kojeg kupim signal.
Zanimam me kakvih sve varijanti ima, hardverskih ( možda softverskih) koje mogu da pokušam kako bi mi signal bio ok kao što je bio ranije a možda i bolji ....kakve antene predlažete, pojačala signala koji se prima, možda ako ima neki snažan roter koji bih postavio kod mene koji prima signal, pojačava ga, pa ga opet emituje i sl...što god , hvala!!! Ja trenutno koristim ovu antenu: http://www.alibaba.com/product-gs/70...oder_Keys.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Pozdrav svima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Od skoro mi kompjuter ne podiže sistem. STane na plavom ekranu uz dopis: STOP:C0000218 ( REGISTRY FILE FAILURE ) The registry cannot load thi hive ( file):/ system 32/config/ software or its log or alternate.
It is alternate, absent, or not writable. Ukoliko neko zna o čemu se ovdje radi i kako riješiti problem, molim za pomoć. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
drajver, internet, matična ploča |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Spor internet | Luka Filipovic | Kvarovi | 10 | 10.3.2013 13:47 |
Ne radi daljinski na Gigabyte TV kartici | zugazuga | Foto i audio/video | 3 | 19.5.2010 12:57 |
ATI drajver nece da radi ??? | Levčanin | Operativni sistemi | 6 | 19.4.2010 10:40 |
Agere Dial-Up modem čas radi, čas ne radi | Predrag Stankovic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 29.1.2010 12:26 |
Ne radi mi Internet na Motoroli L6 | Lejla | Aparati i oprema | 2 | 23.6.2008 15:54 |