![]() |
![]() |
|
Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
|
![]()
Evo sada sam ucitao defaultni BIOS i ovog puta sam kliknuo Sumbit BIOS i dobio sam zeleno svetlo.Prosli put nisam kliknuo Sumbit ako to ima neke veze.
![]() ![]() Ali su mi sve opcije "sive" tj nedostupne. ![]() Kada kliknem na Tools/Fermi Voltage dobijem ovaj prozor. ![]() Da li tu samo treba da namestim Limit na 1.125 sa 1.087,klinem Apply,snimim BIOS i flesujem ga uz pomoc nFlash-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Novi član
Član od: 5.1.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
To je to, tebi treba samo podizanje granice za voltazu.
Znaci na drugoj slici sa voltazama, samo u onom prozoru gde pise limit stavi koliko maksimalno dozvoljava (1.215V) snimi tako BIOS bez bilo kakvog drugog podesavanja i fleshuj kartu. To je to, u MSI AB ces imati pomerenu vrednost za podizanje voltaze do 1.215V. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
WALL-E
Član od: 4.9.2009.
Zahvalnice: 404
Zahvaljeno 1.255 puta na 909 poruka
|
![]()
Aj da se ne igramo zmurke.. To je mogao i sa editovanjem Afterburner config fajla tako sto bi na stavci "unsupported overvoltage" umesto disable upisao enable. Dobije povecan limit za napone.
Flesovanje BIOS-a na ovaj nacin je po meni teska glupost jer je dobitak po principu tapkanja u mraku.. Pritom HAWK i obican GTX imaju nesto drugacije stavke u BIOS-ima. Da dodam i da pazis sta radis sa naponima jer je desetina kartica spaljeno na taj nacin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Thaedass na korisnoj poruci: | ||
pharaon.92.bc (7.1.2011) |
![]() |
#24 |
Novi član
|
![]()
khmmm, tom metodom koju si ti opisao samo dobija opciju da podesava napon.
Mi ovde pricamo o povecanju granice vrednosti samog napona koji moze dodavati u MSI AB. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Pa vec imam tu opciju,a koliko sam razumeo Thaedass-a menjanjem tog config fajl-a cu moci da dodam tih +200mV. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Novi član
|
![]() ![]() ![]() Config fajl treba da ti bude podesen kao na slici, uporedi pa zameni nule sa jedinicama, sacuvaj i restartuj Afterburner. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku FantomX na korisnoj poruci: | ||
pharaon.92.bc (7.1.2011) |
![]() |
#27 |
Starosedelac
|
![]()
Hvala druze.
![]() Trenutno sam na Bozicnom porodicnom okupljanju pa cu overiti to veceras kada dodjem kuci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
WALL-E
|
![]() Citat:
![]() Sad sam ispao kao da sam pao sa bukve ![]() @Pharaon.92.bc: Evo ti modovan BIOS Hawk TA kartice sa pragom napona do 1.212V,taktovima od 811/4000MHz i potpunom kontrolom obrtaja ventilatora. U principu ti sada silis karticu iako ti to nije realno potrebno. Izguraj koliko mislis,ali budi obazriv sta ces i koliko ces za 24/7 taktove. *NAPOMENA* Modovane BIOS-e flesujete na svoje graficke kartice na svoju odgovornost! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
obavezno nabavi neku pci grafiku ako to planiras da radis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Starosedelac
|
![]()
Odustao sam od flesh-ovanja BIOS-a jer mi je MSI-ova podrska rekla da cu time izgubiti garanciju.
![]() Graficku imam nepunih mesec dana tako da mi je garancije potrebna. ![]() A ni PCI graficku nemam. ![]() I sto kaze Thaedass samo bi silo karticu.I sa ovim podesavanjima sve igre tera na High sa ukljucenim AA i AF. ![]() ![]() ![]() Hvala svima u svakom slucaju. ![]() P.S. @Morandi Do sutra bih trebao "nabaviti" ( ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pharaon.92.bc na korisnoj poruci: | ||
Morandi (14.1.2011) |
![]() |
#31 |
WALL-E
|
![]()
U principu ti je tako i najbolje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Ali je stvarno dobra kartica. ![]() Odoh da dovrsim Joe's Adventures.Mnogo dobra grafika. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Novi član
|
![]() Citat:
A entuzijazam ovo ono, kakva bre garancija, to te lozio neko iz MSI. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
|
![]()
Jbg druze.
![]() Nema se ****. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 124
Zahvaljeno 79 puta na 74 poruka
|
![]()
Interesuju me dimenzije karte, tj. da li ce moci da stane u cm 632?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
WALL-E
|
![]()
Trebalo bi da moze bez problema. Klasican GTX460 staje u svako kuciste gde ima mesta za ATX maticnu,a HAWK nije puno veci. Pritom ni Mystique 632 nije toliko malo kuciste.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Thaedass na korisnoj poruci: | ||
treci (13.1.2011) |
![]() |
#37 |
Starosedelac
|
![]()
MSI je nesto duzi zbog custom PCB-a i custom coolera,a i 6-pinski konektori za napajanje su drugacije postavljeni,ali neces imati problema da je smestis u cm 632.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pharaon.92.bc na korisnoj poruci: | ||
treci (16.1.2011) |
![]() |
#38 |
Veteran
Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 124
Zahvaljeno 79 puta na 74 poruka
|
![]()
Malopre sam premerio kuciste i do kaveza za hardove ima 27,5cm, a hawk je dugacak 24cm tako da ce biti taman
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
|
![]()
Budi uporan.Ja sam moju jurio 4 dana.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
|
![]()
Evo napokon sam nabavio BFBC2 i igrao sam ga do 5 jutros.
![]() Odlicna igra.Ne znam kako mi je promakla. ![]() No,sva setovanja sam nasvirao na High,max AA(32x),max AF(16x),Vsync-on,HBO-on.Igrica bez problema radi,niti jednom nisam zapazio pad frejmova. Koristio sam fraps koji je zabelezio sledece rezultate: min: 35 max: 40 Avg: 37 Igrao sam nekih 10 min,konstantno napucavanje.To su rezultati kada je grafa @ default. Kada se oc rezultati su sledeci: min 39 max 44 avg 41 Poslednja ispravka: pharaon.92.bc (16.1.2011 u 16:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
1gb, 460, gpu, gtx, gtx460, msi, review, test, user |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
nVidia Fermi | ... i bidi fin | Grafika | 1767 | 3.10.2012 12:35 |
Gashenje monitora sa MSI GTX460 Hawk? | purpler | Kvarovi | 3 | 7.12.2010 15:49 |
SLI HAWK pitanje | ribolovac | Grafika | 4 | 3.11.2010 14:52 |
Napajanje za GTX460 | pharaon.92.bc | ŠDK - Ostale komponente | 11 | 3.10.2010 15:50 |
gtx460? | LuckyDzone | ŠDK - Grafika | 17 | 13.9.2010 22:49 |