![]() |
![]() |
|
Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Veteran
|
![]()
^^^to i mene interesuje!
pogotovo ako bi mi rešio ovu glupost sa kalendarom [max 25 unosa za celu godinu] ali nigde na Netu nisam naišao da je izbačen apdejt za ovaj aparat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Novi član
Član od: 21.11.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
U svim specifikacijama ot-800 pise da ima poziv na glas ili glasovno pozivanje... Mene zanima kako se to radi na ovom telefonu??? Ako neko zna bio bih mu zahvalan da objasni...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Princip: izgovoriš nečije ime i tvoj digitalizovani glas se snimi u imenik uz nečiji broj. Sledeći put kad nekog hoćeš da pozoveš, samo izgovoriš njegovo ime.
Kako se to konkretno radi na tom telefonu ne znam, pogledaj uputstvo. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci: | ||
NjegovaWisost (22.11.2010) |
![]() |
#84 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Alcatel OT-800 One Touch Tribe's Call control
Auto dial: yes Call retention: yes Call redirection: yes Caller ID: yes Voice dialing: no Extras: Call records: automatically saves incoming/outgoing/missed calls a sto ovde onda pishe da nema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Veteran
|
![]()
prevrteh uputstvo-nisam našao da ima opciju glasovnog pozivanja!
ali sam našao da izgleda postoji apdejt za fon... o tome-sutra... uputstvo,PCS,update tool: http://www.alcatel-mobilephones.com/...iew/full/15753 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Veteran
|
![]()
a šta ti treba?
uputstvo,update tool...?! okačim ti ja negde...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Novi član
|
![]()
A kako se updatuje telefon tj software? Oce nesto da mi se poremeti na telefonu tipa imenik, muzika i tako to? Kako to ide?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Veteran
|
![]()
pa apdejt je prilično jednostavan,svodi se na tri klika mišem i dva klika na mobu,ali ne i brz zbog njihovih servera koji su očigledno očajni... pa je skidao 20ak megabajta preko sat vremena...
koliko mi se činilo-imenik nije izbrisan,niti muzika... [mem. karticu ti ne dira] mada sam ja pre apdejta uradio bekap... koji je opet očajan-samo imenkik je zapravo bekapovan! [za razliku od nokie koja bekapuje i podešavanja,slike na pozadini,kalendar,poruke...] ne znam ima li potrebe da se osvežava softver-nisam izvalio nikakvu razliku u telefonu...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Novi član
|
![]()
Pa ako nema nekih razlika, onda je glupo trositi vreme na to... Hvala na informacijama...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Novi član
Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 7
|
![]()
Posedujem OT-800 Carbon(VIP626),apdejtovao sam ga za 20min(ADSL,1mb/s)...
Apdejtom su smanjeni bagovi na originalnom fw i dobijeno je na brzini.Ja sam zadovoljan rezultatom! Ima dosta Java aplikacija koje mogu da povecaju efikasnost aparata,meni je bilo vazno da mi PDF cita i to sam nasao...Sve Java aplikacije koje ne zahtevaju multitasking i odgovaraju ekranu bi trebalo da rade! Ja jos imam Nokiu 6303 i n73 i ovaj me je aparat svojom funcionalnoscu prosto osvojio,ali ja nisam ni ocekivao E72,za te novce! |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Starosedelac
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 281 puta na 187 poruka
|
![]()
Evo vam inzenjerski kod telefona kao servisni mod, recimo ja sam pojacao zvuk radija u slusalicama za 80% pa temperaturu boja na displeju
![]() ![]() Ja ne odgovaram za nastalu stetu, licno mi je mnogo koristilo samo pazljivo ima mnogo testova i podesavanja Kod:
*#364463# |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku starx na korisnoj poruci: | ||
todos (17.3.2011) |
![]() |
#95 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako da pojačam malo zvuk? Šteta ovoliki zvučnik da bude dokon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Veteran
|
![]()
moj riknuo...
zakucao se,ne reaguje na komande - izvadim mu bateriju,vratim,neće da se uključi... nakon par sati se uključi, radi usporeno,a tastatura kao da je u 'strob' režimu treperi k`o luda... nakon desetak minuta se isključi i posle toga se više nije nikada uključio :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Starosedelac
|
![]()
Na brzaka pisem ali vidi u audio meniju pa posle toga idi na rezim slusalice ili zvucnik posle toga udjes u pojacas koju god aplikaciju zelis. A pojacavas na zadnjem stavi vrednost 255 korak 3 , kad budem stigao kuci videcu detaljno.
PsyDuck posle ovog koda i ceprkanja ? ili ti se onako pokvario sta si mu radio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Veteran
Član od: 30.6.2006.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
|
![]()
Da li vama radi gmail?Kod mene sami neki kvadratići,ne može ništa da se pročita.
Što se firmvera tiče,ja sam slao u servis jer je propuštao pozive i oni su ga apdejtovali,sad bolje radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Starosedelac
|
![]()
Preko Mini opere radi sve pa i gmail... Ako mislis na java aplikaciju g-maila e tu je i meni javljao kockice, dok isto normalno radi preko njegove sopstvene mail aplikacije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Veteran
Član od: 30.6.2006.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
|
![]()
Ma meni nešto nije hteo ni preko opere,doduše nisam probao od kad sam ga dobio iz servisa,kod supruge je stalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
800, 800 ot, 800 ot tribe, mob, review, test, user |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|