![]() |
![]() |
|
Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Veteran
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 173
Zahvaljeno 168 puta na 139 poruka
|
![]()
Људи,е71 кошта 230 јура.
Теленор су лопови а мобилнисвет освежава цене једном годишње. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 29.1.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 12 puta na 9 poruka
|
![]()
Da li jos neko ima problema sa osvezavanjem softvera. Ja sam probao ali nisam uspeo.Krene azuriranje i onda se telefon diskonektije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
|
![]()
meni je jedno napravio problem,i tad sam se baš pogubio [u glavi akcija:'je**te,šta sa da radim...!?']...
n`o-lepo je pisalo u NSUu [koliko se sećam: 1)isključite USB,izvadite bateriju 2)vratite bateriju,uključite punjač i USB 3)... u svakom slučaju-sam je rekao šta da se uradi,a NSU je završio posao kroz par minuta... e sad-ovo je meni uradio na sred instalacije,jel tebi neće uopšte da pokrene apdejtovanje ili ti negde otkaže!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Član
Član od: 29.1.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 12 puta na 9 poruka
|
![]()
Krene pa trazi da se izvadi baterija pa opet isto . Na kraju sam odustao od toga jer nema svrhe 5 puta vaditi bateriju i ponavljati proces u nedogled.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Novi član
Član od: 9.1.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
zna li neko ,telefon mi normalno radi medjutim od pre dva dana kada u kalendar unesem u sastanke datum,vreme pocetka i kraja sastanka i to potvrdim izbacuje mi sistemska greska,telefon je kupljen preko telenora???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Danas sam slučajno ispustio voljeni E71. Zveknuo je o metalnu nogu od stolice. Najpre je slovo G izletelo iz ležišta. Njega sam uglavio natrag, ali sam primetio da je napuklo slovo F.
![]() Da li je neko menjao tastaturu na ovom telefonu i koliko to može otprilike da izađe? Postoji samo još jedna začkoljica. Telefon je skidan sa mreže, odnosno nemačkog Vodafonea. Tako da imam ovakvu tastaturu (pažnja za ove sa sporijim netom: malo je veća slika), pa bi mi stavljanje klasične "poremetilo" redosled karaktera i slova... Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
Član od: 7.8.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 42 puta na 42 poruka
|
![]()
Najbolje ti je da odneses telefon u neki ovlasceni servis. Brojevi telefona prodavnica i servisa mozes videti na zvanicnoj srpskoj Nokia prezentaciji -> KLIK.
Ako ces menjati tastaturu mogao bi staviti produkt kod za balkan i da stavis novu QWERTY tastaturu i trebalo bi da se sve poklapa. Evo kako se rastavlja E71: KLIK Zbog komplikovanijeg rastavljanja kao i "stelovanja" tastature sa softverom najbolje ti je da taj posao prepustis nekom servisu. Ceo posao ne bi trebao biti skuplji od 15e. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku IDzO na korisnoj poruci: | ||
Partybreaker (11.6.2010) |
![]() |
#28 |
d-_-b
|
![]()
Hvala lepo IDzO! Odlična ideja za QWERTY tastaturu i novi firmware, o tome uopšte nisam razmišljao...
![]() ![]() Možda je malo je cimanje oko tog product codea... Ali ako sam uspeo da ga prebacim sa V200 na V400 (iako je pisalo da je poslednji FW za moj kod V200), uspeću da ga sklepam i za balkanski preko onih third party aplikacija. U servisu bi me promena softvera izašla verovatno jače od cene same tastature, pa ne znam da li se isplati. Obrazložilli bi verovatno da mora da se petlja preko box-a ili čega već... U svakom slučaju, za sad se drži nekako telefon. Neću još uvek ulagati, ali mi ove informacije puno znače. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
|
![]()
Molim i drugi put!
![]() Ne znam koliko se naplacuje apdejt softvera, ali ti mozes kuci sam da odradis apdejt tj. fles preko Phoenix-a (da se ne petljas sa NSS i NSU) i onda ti ostaje da ti u servisu (ako ne mozes sam) zamene tastaturu. U svakom slucaju nazovi neki servis pa se raspitaj i onda ces znati sta ti je isplativije. ![]() Poslednja ispravka: IDzO (11.6.2010 u 14:43) Razlog: typo |
![]() |
![]() |
Partybreaker (11.6.2010) |
![]() |
#30 |
d-_-b
|
![]()
Probaću i Phoenix. Za prvu (i jedinu) promenu FW-a sam petljao upravo preko NSS i NSU-a... I, bogami, dosta vremena oduzme. Mlatio sam se više sati, mahom zbog bagova u NSS - ne prepoznaje telefon, vadi USB, vraćaj nazad i slične muke...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
|
![]()
Najgore je kada se zakuca NSU i kada "crkne" telefon i onda nema druge nego se mora nositi u servis da ga "ozive" preko box-a.
Ne znam da li se ista tako moze destiti ovim novijim telefonima koji imaju mogucnost FOTA, ali znam da, do sada nisam imao problema sa Phoenix-om. Pu, pu da necuje ovaj -> ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Član
|
![]()
Ljudi, izvinjavam se sto ovako upadam u temu, znam da nema direktne veze sa ovim, ali danas sam dobila neku nokiu 5520 slide, ali ne mogu nikako da provalim kako da ubacim karticu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
|
![]()
Jesi li sigurna da je 5520 slide? Posto takva Nokia ne postoji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Član
|
![]()
Slazem se za idzom da ne postoji... a ako na kutiji to pise onda su ti uvalili nekog kineza 100%
![]() ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Može li neko da preporuči par aplikacija (ili koliko već hoće) koje bi obavezno trebalo imati uz ovaj telefon? Ja imam e63, ali osim GPS-a mislim da nema bitne razlike.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() office (word, excell, pp), adobe reader, real player, recnik (bas njegov, imas sve jezike, extra je), wirelles, BT i IR, poadcoasting, internet radio, barcode reader ![]() ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Član
|
![]()
Programi za stavljanje nepozeljnih brojeva na "crnu listu": Easy reject, Advanced call manager, Best black list i BlackBaller - odaberi neki
Nimbuzz ti je za FB, Skype, MSN Programi za zakljucavanje galerije i pojedinih delova telefona: Best Crypto, SmartGuard i Advanced Device Locks - odaberi neki JbakTaskMan da mozes videti koji su ti programi aktivni upozadini pa da ih pogasis Instaliraj neki FExplorer ili Xplore - to su ti programi kao Total Commander Recnik: SlovoED Za muzku: LCG Jukebox Da ti LED radi kao baterijska lampa: Nice light ili Smartphoneware FunFlash Opera Mini za net No Red Close ukoliko neces da ti se program zatvori kada izlazis na crvenu lsusalicu |
![]() |
![]() |
Salito (14.6.2010) |
![]() |
#39 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]() Citat:
![]() @IDzO Hvala, pogledaću ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
d-_-b
|
![]()
...a ima i dobro odrađen Twitter.
![]() Negde sam pročitao da FExplorer mora da se instalira na specifičan način - petljanje sa IMEI kodom, odnosno da ne postoji "jedinstvena" i jednostavna instalacija...? Više mi se dopada FExplorer (koji sam koristio na Nokiji N-Gage) nego X-plore. Citat:
![]() @Bryan Fury Stavi na listu i:
Inače, dao bih ti link ka sličnoj temi na Benchmark forumu, ali im trenutno ne radi forum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
e71, mob, review, test, user, wifi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Mobilni telefon] Nokia 6120 Classic | DukeofSerbia | Opisi, recenzije i testovi | 38 | 24.4.2011 19:42 |
Smajliji na s60 3rd 9.1/9.2 telefonima! | ZoranM | Programi za mobilne telefone | 16 | 23.10.2009 18:29 |
Nokia - pregrevanje baterija | DukeofSerbia | Aparati i oprema | 0 | 18.8.2007 18:32 |