![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izasla je AOE III i krajnje neprijatno me iznenadio...Pa ljudi moji,jel iko od vas igrao ovo s*anje od igre?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Po priči igra ni malo ne liči na prethodne delove. kampanja je kao španska serija! Neustrašivi vitez i njegovi potomci koji vekovima traže fontanu večne mladosti i to na američkom tlu?!Glupost! Mada mi se sviđa poslednja scena u kojoj ona mala praunuka žuri na voz a matori čikica(njen praprapraprarpa deda) je nešto zeza.Ispade da je našao izvor večnog života! Nije u duhu AGE-a da ima frp elemente, al' 'ajde! Ne sviđa mi se i što je toliko zahtevna igra. Isti je frame rate i kad je bitka i kad se ništa ne dešava. Ja sam je odigrao celu i posle toga sve skirmish misije. U principu je OK, ali ništa posebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.169
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
odavno nisam video bolji graficki engine,grafika je prijatna za oci,a igra je igriva,josh malo pa sam preso kampanju,sto se tice proslih delova svi su ok,samo me malo razocaro titans.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Age of Empires 3,isto kao prethodni delovi je tata-mata RTS.Od skora potenciram pitanje kod utiska o igri,jeli je oprobano online takmicenje.Price grafika je ovakva,onakva zastarevaju,zato sto se sve pravi da potera na maksimumu nove graficke "zverke".Efekata preko glave,mesta za vestinu koliko hoces,samo ostade "tupavi" kompjuter kao protivnik.
Ta tupavost lagano odvraca od igre,moderan trend je boriti se sa protivnicima koje predstavljaju drugi korisnici. Treci dan igre sam uspeo od sale da pobedim expert kompjutera,u slow rezimu. Dosadno mi je vise da izprobavam fore i fazone,treba mi izazov da se suprotstavim nekome pravom. Pominje se Microsoft u negativnom kontekstu,sto moze ciniti neko ljut bezveze,ili neznalica. Neprijatno iznenadjenje malo sutra,nema komentara,kaze se malo dete bi napravilo AoE 3. Otkud znam kako se radja takva ideja. Igru eksploatisem u single player,Skirmish(Deathmatch). Da imam prilike "oci bi mi ispale" nekog da vidim jeli je bolji u medjusobnom unistavanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Neozbiljni kolega
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 22.1.2006.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Izem ti grafiku, i engine i shadere i ostala cuda, kad je igra, da citiram
g. Homera Simpsona, BOOORIIIING! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Neozbiljni kolega
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Rocker na korisnoj poruci: | ||
Uros Ducic (16.9.2009) |
![]() |
#9 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Ma ovo uopste ne lici na Age of Empires! Dosadna prica, neki bugovi, i grafika koja jeste da je lepa i 3d , ali sa neke strane gledista podseca na 2d! Igru ne treba ni kupovati! ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku phoenix[illusion] na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (4.12.2007) |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 3.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Narode, meni treba pomoć za jednu banalnu stvar....
Odma’ da Vam kažem da nisam debil, ali ja nisam provalio kako se okreće kamera!!!! Naravno da sam rotaciju kamere upalio u opcijama i isprobao sam sve moguće kombinacije tastera na tastaturi + miš ali ja je nisam okrenuo ![]() Pa ako neko može da me prosvetli.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Kamera se ( koliko ja znam ) ne okreće, može samo da se zumira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 4
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku diablo_ na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (4.12.2007) |
![]() |
#13 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 4
|
![]()
Nemoj da spamujes!
Igra je stvarno veliki promasaj u odnosu na prethodna dva dela i to ce svaki pravi ljubitelj AOE reci.E sad ti se pravis pametan i naravno gresis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
.....tek je promasaj kada se recimo uporedi sa fenomenalnim Stronghold-om i (prvi deo i Krusader)koji ima predivnu 2d grafiku i koji radi na Pentuim II masini kao podmazana.....
Meni dobra grafika na koju ljudi svrsavaju ne znaci skoro nista-najbitnija mi je atmosfera i dusa koju igra poseduje,tehnikalije su mi na drugom mestu... AOE 3 je tipican new-age prozivod,sa napumpanom grafikom,koji sluzi da bi se opravdale investicije od 200e u graficku.... Stari AOE 1 i 2 su neuporedivo bolje igre.... MS uvek izbacuje odlicne naslove,ali mu se sada omaklo Neko je pomenuo da je igra dobra u multiplayer-u-a bogati koja to nije.... Ucinite sebi uslugu i probajte Warhammer 40k-Dawn Of War-ima atmosferu i pricu za pamcenje,a i tehnikalije su na nivou.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Pa, sta mislite zasto je igru poveo u ovom pravcu???
Pa to je zbog glupe, debele Americke djece na McDonlds hrani ![]() Ko ce im kupovati igru ako ne ta djeca ![]() Igrali su na sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 20 puta na 12 poruka
|
![]()
Slazem se da je grafika zaista dobra, ali ne moze se samo na osnovu toga reci da je AOE III ravan AOE II, jer ne donosi toliko inovacija. Sto se tice samog zapleta u kampanjama, jedinica, mapa... AOE III po meni moze da dobije jednu jaku 7.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Ma AOE II i dalje caruje ... dzaba da je dirx 19 i grafika petodimenziona ... kada nema cari kao stari dekica koji i dalje drzi presto !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 29.1.2006.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Ma dobar je AoE III,istina nishta posebno ali dobar...preshao sam ga reltivno brzo..ali nije mi bilo dosadno..takodje skrimish mi je bio o.k....shteta shto je zahtevna pa nije mogla da se igra u igraonicama...dobro bi proshla....
btw..bash sinoc ja i ortaci u igraonici pikali Age II..poderali me...mamu im nijhovu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Age Of Empires II | vladale | Strateške igre | 60 | 2.2.2012 21:27 |