![]() |
![]() |
|
Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Veteran
|
![]()
ma od početka je on zezao... tu i tamo pa se samostalno ugasi - posle se sam i upali (!?)...
odneo ga u servis pa vidimo šta će biti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Još jednom hvala! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Novi član
Član od: 27.6.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li mozes da stavis link za skidanje igrica i da li mozda znas koje knjige mogu da se skinu za e-books ...ja saam skidala nekoliko ali mi ne otvara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Potraži na forumu u drugoj temi o skindanju e knjiga. Možda ti uređaj ne podržava skinuti format.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Novi član
Član od: 20.11.2011.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Novi član
Član od: 6.2.2010.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li moze neko da mi kaze kako se ovaj telefon restaruje na fabricka podesavanja? Bitno jer treba da bude udomljen. Problem sa cujnoscu dolaznog poziva. Inace sve drugo radi ko sat. Ja sam u podesavanjima cacko i izgleda negde zasro. Unapred hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Aj da probam.
Citat:
Uglavnom, napuni bateriju do kraja, ugasi telefon i izvadi bateriju. Onda izvadi SIM karticu, vrati (valjda) bateriju i uključi telefon. Zatim pritisni istovremeno dugme za paljenje i taster Q (a u zagradi piše #, nemam pojma šta od ta dva treba, probaj i jedno i drugo) i drži oba pritisnuta neko vreme. I eto - resetovano je. Piše još i da ćeš tako izgubiti sva podešavanja (vratiće se na fabrička), slike, bukmarke, valjda i kontakte itd. E sad, još jedna stvar nije jasna. Da li treba da telefon bude ugašen, pa da prvo držiš Q (ili #), a onda da pritisneš i taster za paljenje, ili telefon prvo treba normalno da upališ pa da pritisneš i držiš ta dva tastera. I to ćeš morati da probaš. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci: | ||
todos (8.9.2012) |
![]() |
#111 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Opa nisam znao da ima jos ljudi koji nisu zaboravili na ovaj fon,i jos ga imaju osim mene sjajno inace ovo za enginer mod sam izvalio jos prvi dan kad mi je pao saka(u julu 2010 evo vise od 2 godine je uz mene)inace za one koji ga jos poseduju ne preporucujem da se zvucnik pojavacava u enginer modu preko 220,to mu je neka maksimalna granica sve preko toga je isuvise jako i krece osetna distorzija ja ga drzim na 180 -200 kako kad to bi bio optimum jacine bez distorzije.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@VojaM
Zaista konfuzno. @sale94 Ma telefon je vec otiso u tudje ruke medjutim u zadnjem momentu sam cackao oko zvuka da mu povretim cujnost. Nisam cak ni proveravao sta sam uradio. Vidim da se ne zali, medjutim ako bi slucajno reklamirao da znam sta da uradim. A sto se samog telefona tice zaista jedinstven u svojoj klasi. Taj cudni ogromni zvucnik. Ja sam ga sibao preko 220 i nije mogao dugo da izdrzi sa baterijom, ali zato mogao je da probudi i Uspavanu Lepoticu koliko je bio bucan! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
sale94 (8.9.2012) |
![]() |
#113 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ziva istina todose alcatel ot 800 njegov zvucnik je nesto posebno jak je u pm neverovatno, kao i motorola e395 i nokia 3250 u svoje vreme, ja stavim na 190 i komsije vec pocinju da mi *****ju i govore da sam koman. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
todos (9.9.2012) |
![]() |
#114 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam pusto muziku na poslu, nocu izadjem van kapije i muzika se cuje jasno na 50 metara. Hahaha a tuda dobar deo krem cacanske piletine izlazi u grad, naravno posle 23 hata.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
sale94 (9.9.2012) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
800, 800 ot, 800 ot tribe, mob, review, test, user |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|