![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stvarno odlicno izgleda.
Malo sam se zabrinuo kada sam video pistolj plus pusku na ledjima, pomislih jao ne nisu valjda ubacili vatreno orudje kao osnovu cim si nacickan onako.... Na srecu, jacina je fenomenalna i brzina vatre je dosta spora tako da se odlicno uklapa u jedan DS inspirisan naslov, bukvalno funkscionisu kao plazma sekac ![]() Kretanje takodje sporo, tesko i bas onako kako sam ocekivao. Samo da je prica OK, ispeglano, da je uhodavanje dobro i fino tempirano i da ne traje previse kratko. (mnogo zahteva ali jbg, DS je bio odlican) Jedna od najiscekivanijih igara ove godine za mene, uz Spiderman za PC i Darktide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.308
Zahvaljeno 3.276 puta na 2.263 poruka
|
![]()
Dobro izgleda, izgleda kao pravi nastavak prvog DS. Meni je dvojka bila baš slaba u poređenju sa kecom (iako je objektivno jako kvalitetan visokobudžetni nastavak) a trojku nisam hteo posle ni da igram jer sam čuo da je otišla još jedan korak dalje u pogrešnom smeru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.918
Zahvaljeno 2.102 puta na 1.164 poruka
|
![]()
^Greota, trebao si barem zbog price. A i nista joj ne fali, i dalje je dobra igra iako je akciono orijentisana. DLC-je dobar takodje.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
doctor (10.6.2022), pentraksil (10.6.2022) |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam je na Game Pass, možda sednem neki vikend da odmorim mozak malo uz nju. Zaboravio sam već priču moraću i da se podsetim malo pre nego što uzmem da igram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Trojku bije jako los glas zbog odredjenih stvari mimo samih promena u igrivosti...Pre svega zbog DLC-ova, EA i njihove price da mora da proda zilion kopija da bi i dalje radili na njoj, pa mikrotransakcije i Co-op
Ali sama igra stvarno nije toliko losa, jeste malo vise akciona ali nije nikakav COD kako ga mnogi smatraju. Problem nastaje zbog nesto veceg broja neprijatelja koji vas salecu, pa umesto one "lagane" atmosfere gde pridje jedan opasan protivnik pa ga takticki seciras, sada imas par njih pa sve nekako ide brze, bez pazljivog nisanjenja itd. ume da se pretvori u napucavanje. Jos municije takodje ima mnogo vise nego sto bi trebalo. Ali i pored toga toga, nikako nije losa igra, nije to nikakav COD sa trcanjem iz zaklona u zaklon (iako ima 2-3 segmenta koliko se secam). Cak naprotiv, sasvim je OK i dalje je to DS iako dosta losiji od prva dva dela. Mislim da nema razloga da se preskace. DLC sam cuo da je odlican, ja ga licno nisam igrao. Ako Calisto bude upola dobar kao prva dva dela bice ovo odlicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 405 puta na 263 poruka
|
![]()
Sva tri dela su predjena sa velikim zadovoljstvom...
Ovo je DS umesto DS-a u potpunosti! Ja se jedino plasim koliko cu imati stomak za ovako nesto sada... klaustrofobija, zvukovi, slabo osvetljenje... Kao kada se sada u igri popnem na najvise mesto pa me presece u stomaku kad pogledam dole, tako mi i od ovo malo gameplay-a nije bilo bas dobro... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 465 puta na 276 poruka
|
![]()
Ova igra je u fazonu Dead Space i The Suffering takav vajb dobijam iz svega prikazanog, tako da mi je ono ceo utisak ono ok ništa preterano posebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
Craftovanje oružja je zanimljivo ali površno i polovično odrađeno a universal ammo priča mi je odmah bila ogroman red flag... Nadam se da će ovaj Callisto Protocol da ide nekim drugim koracima. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 496
Zahvaljeno 3.027 puta na 1.254 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Starosedelac
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 778
Zahvaljeno 681 puta na 431 poruka
|
![]()
Skoro sam gledao Alien 2 i 3 na tv-u, ovo baš takvu atmosferu ima.
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimirus86 na korisnoj poruci: | ||
=FI=Ghost (6.10.2022) |
![]() |
#31 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 405 puta na 263 poruka
|
![]()
Mene ovo previse podseca na DS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 815
Zahvaljeno 242 puta na 153 poruka
|
![]()
I treba.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni izgleda kao DS cash-in.
Kec mi je najbolji u trilogiji, dvojka je vise action oriented ali isto odlicna igra, trojka je krs nevidjeni. Ovo izgleda kao miks keca i dvojke ali bas na tu fintu cash-ina. Nadam se da ce biti nekih inovacija, ono sto je DS doneo u zanr je u to vreme pucalo od kreativnosti. Ovde vidim samo bledu kopiju toga iz trejlera. Nadamo se najboljem... Ali ipak radije cekam RE4 remake u ovom trenutku. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Vlajk@ (30.9.2022) |
![]() |
#34 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 567 puta na 344 poruka
|
![]()
Pa mislim... bolje da DS kopiraju ljudi koji su izvorno radili na njemu, nego da se uzdamo u rimejk koji nam nudi EA, i na kom radi drugi studio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cash-in je cash-in a ako cemo realno onaj DS remake/remaster sta god bio izgleda bas dobro. S tim sto ce EA tu sigurno da uglavi neke masne masne masne mikrotransakcije.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Veteran
|
![]()
Sta je sad cash in majku mu?! Pa zar niko nikada ne moze biti zadovoljan, uvek mora da postoji nesto, neko etiketiranje, uvek neki novi izraz, neki novi epitet...
Covece, singleplayer igra, duhovni naslednik DSa, pravljen od strane originalnih autora, nije ****** free 2 play sa loot boxovima i cudima. Poslednja ispravka: Vlajk@ (3.10.2022 u 14:18) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vlajk@ na korisnoj poruci: | ||
=FI=Ghost (6.10.2022) |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ne deluje originalno, zato kažem, ništa specijalno po onim klipovima nisam video. Neka prave, možda ispadne dobro, ali kad developer tera sve na isti kalup malo je dosadno. A dobrih igara ne manjka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Starosedelac
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 635 puta na 296 poruka
|
![]()
Zašto bi menjali sopstvenu formulu da bi bili "originalni", kada je to njihova formula? Ovo izgleda odlično, kakav crni cash-in. Ovo je duhovni nastavak/reboot DS-a, i treba da bude na istu foru. Ne treba uvek juriti originalost samo radi originalosti kada već radiš nešto odlično.
Malo je kvalitetnih Survival Horrora, let them do what they do best. I da, one walking simulatore prepune jump scareova samo, kojih je tržište igara prepuno nakon Amnesie i Outlasta, ne smatram Survival Horror-om. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku evil_geko na korisnoj poruci: | ||
=FI=Ghost (6.10.2022) |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To i ja smatram za smeće... Ono što hoću da kažem je da uopšte nije jednostavno ponovo izvesti istu stvar na još bolji način i da ne bude kompletan deja vu i dosadno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Veteran
|
![]()
Tako je, nije to jednostavno uraditi ali opet na osnovu trejlera i svega vidjenog meni obecava, iako u samom gameplayu nema sad nekih ludilo inovacija mozda ce onda prica biti ta koja ce biti originalana i podici stvari na veci nivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Alpha Protocol | Sarmatian | Role-Play | 559 | 17.9.2014 23:21 |
Internet Protocol version 4 (IPv4) | Milan1997 | Internet usluge | 2 | 9.1.2013 11:26 |
Protocol v4 i v6? | Aleksandar1987 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 1.6.2011 16:01 |
Alpha Protocol 2 | Vulee | Role-Play | 12 | 16.8.2010 13:22 |
Modemske greške (error kodovi) | Kaiser Soze | Kvarovi | 27 | 16.10.2009 3:49 |