![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
Pregled rezultata glasanja: Koji vas omiljeni (po vama najbolji) Star Wars film? | |||
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 11,85% |
Star Wars: Episode II - Attack Of The Clones |
39 | 14,44% |
Star Wars: Episode III - Revenge Of The Sith |
92 | 34,07% |
Star Wars: Episode IV - A New Hope |
61 | 22,59% |
Star Wars: Episode V - Empire Strikes Back |
124 | 45,93% |
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi |
59 | 21,85% |
Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 270. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Još jedno obeležje Star Wars-a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Član
|
![]()
Nisam 100% siguran.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
a stas' kad ljudi vole! iskreno, ne bih nesto ni voleo da se pojave novi delovi, verovatno bi bili samo isforsirani komercijalni poduhvati, ubili bi sve sto je dosad radjeno, kao i vecina novih filmova! a sto se tice serije, to bi stvarno bilo super, u jedno 60 epizoda po sat objasniti sve u tancine, lepo ali neostvarljivo, lukasu je verovatno sve i dosadilo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Član
|
![]()
^
tehnikalije... ![]() Ako ce da rade seriju kao sto su uridili finis u KOTOR2 onda bolje da se ne hvataju posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sarmatian na korisnoj poruci: | ||
wraith (6.5.2007) |
![]() |
#107 |
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 15 puta na 11 poruka
|
![]()
Bilo bi lepo da se Lucas u zadnjoj trilogiji malo osvrnuo i na istorijat Republike, Džedaja i Sith-a!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Starosedelac
|
![]()
Star Wars je jedno fantasticno ostvarenje... Iskljucite efekte i ukljucite emocije... Ljubav, mrznja, patnja.... Anakin i Padme - Zabranjena ljubav... Anakin i Luk - U svakom zlu ima dobra i obratno... Epska saga... Dao sam glas trecem delu ne zato sto mislim da je najbolji, vec zato sto mi je najomiljeniji negativac iz svih filmova posle Predatora naravno Darth Vader... A upravo u trecem delu se prikazuje kako je Anakin postao Vader koga sam jos kao klinac obozavao i jedva cekao da vidim kako je taj cika nastao i zasto nosi masku i dise kao da boluje od hronicne astme... May the force be with U! E jos nisam napisao da u glasanje treba da se doda i Clone Wars, jer mislim da bi se nasao u samom vrhu... Ljudi koji su radili samuai Jacka su stvarno genijani....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pogledajte ko bi pobedio između Imperije iz SW i Federacije iz ST. moram da priznam da sam zadovoljan konačnim ishodom.
![]() http://www.stardestroyer.net/Empire/...veMinutes.html A kada to pročitate, kliknite na Hate Mail da vidite malu raspravu između Džedaja i Trekija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Starosedelac
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 353 puta na 261 poruka
|
![]()
Sinoć je na nemačkom PRO7 bila "Nova nada" i to mi je neki ~30. put da sam je odgledao.
Ne sviđaju mi se ove epizode, pogotovo I. Han Solo je neprevaziđen. ![]() Nove verzije mi ne smetaju, i odlične su, mada scena kada Solo ubija onoga u kantini je izazvala žučne reakcije. Ima i ova nova verzija iz 2004. ako se ne varam, gde se Anakin kao mladić pojavljuje na kraju VI epizode, što je po meni ČIST promašaj. Samo ostaje jedna mrlja koju Lukas nije ispravio: - Kvi Jong (ili kako se već izgovara) je prvi uspeo da "uđe" u večnost, ali njega nema na kraju VI epizode, kao što je Joda rekao na kraju III epizode Kenobiju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Starosedelac
|
![]()
Ja, ja, u pravu ste.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]() Citat:
Hoćemo li sad da pravimo detaljne analize tipa: Imperium of Man ( Warhammer40k ) vs Empire (SW) ( postoji li ikakva dilema ko bi ovde bio pobednik ) ili Carstvo Leta II ( Božanski car Dine ) vs Najjača strana iz ST ili Lexx vs StarDestroyer ili flota Paranoida ( priznajem, gledao sam GallForce trilogiju ) vs flota SILA-e iz Hiperiona i sl. Sir Alek Ginis je lepo rekao : Šta vam je? Pa to je samo dečiji film! Mada bih lično izbacio ovo dečiji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U čemu je poenta?
Pa, recimo... da se malo nasmejemo i opustimo. Nema ničeg lošeg u tome, zar ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Danas se navršava tačno 30 godina od početka avanture zvane Star Wars. Srećan rođendan.
Ovde imate dosta zanimljivosti iz SW sveta. http://www.wired.com/entertainment/h.../2007/05/lucas Poslednja ispravka: Ocelot (25.5.2007 u 20:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Starosedelac
|
![]()
Juče i danas ceo dan na Film+ 5 epizoda sa crtanom serijom Klonski ratovi (koje je po meni čist promašaj).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Heh, mene su oduševili Clone Wars. Nego, čudi me što nisu prikazali Episode III...
Inače, u planu je nova SW TV CG serija koja će trajati preko 100 sati. Radnja će biti koncentrisana između Ep. II i Ep. III. Odgledao sam trejler i za sada mi se sviđa. Šta će na kraju ispasti, videćemo... Trejler: http://www.starwars.com/video/view/000478.html |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Ocelot na korisnoj poruci: | ||
Belfegor (4.6.2007), phoenix[illusion] (4.6.2007) |
![]() |
#119 |
Član
Član od: 18.1.2006.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 73 puta na 48 poruka
|
![]()
Najbolji SW, Episode 5 -gotivna je , mada ceo serial posmatram kao celinu.
Jedino je čika Geoge mogao da ubaci više priče o večitoj borbi Jedi vs Sith o njihovoj organizaciji i nešto više o istoriji te galaxie kao što je to urađeno u Kotoru. Bilo bi cool kad uradili film po Kotoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Evo i snimak na youtube-u: http://www.youtube.com/watch?v=hze0zafCb4s |
|
![]() |
![]() |
![]() |