![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
Pregled rezultata glasanja: Koji vas omiljeni (po vama najbolji) Star Wars film? | |||
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 11,85% |
Star Wars: Episode II - Attack Of The Clones |
39 | 14,44% |
Star Wars: Episode III - Revenge Of The Sith |
92 | 34,07% |
Star Wars: Episode IV - A New Hope |
61 | 22,59% |
Star Wars: Episode V - Empire Strikes Back |
124 | 45,93% |
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi |
59 | 21,85% |
Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 270. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
SW - SF limunada...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Novi član
Član od: 19.1.2006.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Negde u vreme premijere Epizode II, je bio osnovan fan klub Star Wars-a. Osnivacka skupstina je bila u bioskopu Palas Sumadija. Medjutim od tada ni traga ni glasa od tog fan kluba. Da li neko zna sta je sa tim fan klubom, ako uopste i postoji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Koji po vama najbolji Star Wars film?
Meni je Empire Strikes Back i Revenge Of The Sith |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 143 puta na 67 poruka
|
![]()
Meni četvrti, ubedljivo. Pa peti. Prvi i šesti su mi, u najmanju ruku, smešni. U drugom i trećem su extra scene borbi - to ih vadi. But, it's just me.
![]() P.S. Ovaj, a šta bi sa šestim delom u tabeli? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Sad cu da kazem Magnetou (zezno sam se)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
Član od: 3.3.2006.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Dvoumio sam se izmedju 3. i 5. ali na kraju je mracna Imperija odnela pobedu... Iako je treci film povratak straim naslovima i staroj slavi - i film koji zatvara krug na koji sam cekao dvadesetak godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Ko vam je omiljeni lik? Han Solo
P.S.Ovo je add-on prvobitnom pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Najbolja je III epizoda.Gledao sam vise desetina puta sve epizode ali ovo je stvarno najbolja,tj.na najbolji nacin zaokruzuje sagu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
|
![]()
Ja sam zaokružio svih 6.
![]() Pa iskreno, svi su dobri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
|
![]()
Empire stikes back! - Ubedljivo najbolji.
![]() Od likova mi je najbolji Darth Maul |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Član
|
![]()
Empire Strikes Back.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]()
Empire strikes back
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Star Wars...
![]() ![]() Omiljena mi je Episode II, zbog najboljeg džedaja na svetu - Anakina ![]() ![]() ![]() "From the moment I met you, all those years ago, not a day has gone by when I haven't thought of you. And now that I'm with you again... I'm in agony. The closer I get to you, the worse it gets. The thought of not being with you- I can't breath. I'm haunted by the kiss that you should never have given me. My heart is beating... hoping that kiss will not become a scar. You are in my very soul, tormenting me... what can I do?- I will do anything you ask. ... if you are suffering as much as I am, PLEASE, tell me..." Ali, već se nagoveštava i njegova tamna strana u delovima sa Obi Van Kenobijem, a konkretno se ispoljava u onom delu kada odlazi da se sveti za majčinu smrt.... "I killed them. I killed them all. They're dead, every single one of them. And not just the men, but the women and the children, too. They're like animals, and I slaughtered them like animals. I HATE THEM! " Kakve kontradiktornosti... Borba svetle i tamne strane u njemu, krajnosti... Sve u svemu, fenomenalan lik... Isti moj dečko ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
E već, Episode III - Revenge of the Sith... Šta znam, uglavnom su je nagrdlili, ali ja jednostavno ne mogu a da ne volim i da mi se ne sviđa bilo šta u vezi Star Wars-a. Nekima su prethodne dve epizode delovale suviše blago, pa se ispoljava mišljenje da je Episode III rešila taj problem isticanjem tame i zla što je i bila poenta filma. S druge strane, ipak preovladava mišljenje da je ovaj deo totalni promašaj... Mada, ja ne vidim zašto jer je ipak ovo epizoda u kojoj se dešavaju najbitnije stvari i gde se saznaje istina... Specijalne efekte ostavljam po strani, zato što me ne zanimaju i nije mi poenta filma u tome... Ima par propusta po mom mišljenju, kao što je rađanje blizanaca koje se nekako, brzo desilo... Imala sam utisak gledajući film da Padme danas ima veliki stomak, sutra malo veći, a prekosutra se već porodila
![]() Sve ostalo mi je super, baš super... Borba između Anakina i Obija u lavi... savršeno... ![]() ![]() ![]() MAY THE FORCE BE WITH YOU...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Deo inventara foruma
|
![]()
meni je zao sto se u epizodi 3 han solo ne pojavljuje,nema ni traga od njega,krijumcarenja,borbe protiv robovlasnika,onog Dark Sun princa,one njegove ne prezaljene devojke......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Član
|
![]()
Pa dobro. Izgleda da ću ja biti dežurno džangrizalo na ovom topicu.
![]() Ja sam definitivno imao problem sa odrastanjem u slučaju ove sage. Imam utisak da me od najboljeg serijala SF filmova svih vremena do detinjaste priče delila samo jedna noć... Jednostavno sam se probudio i shvatio da na neke stvari prosto ne mogu da zažmurim. Npr. Kenobijevo iskakanje iz broda i višekilometarski let u 2. delu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Član
|
![]()
O novim delovima da i ne pričam, filmovi za decu i tinejdžere do 15 godina, ali stvarno! Ako ništa drugo, 4. i 5. deo (pa i 6. u određenoj meri) su imali šmek. Bre, čovek je skoro sve napravio uz pomoć štapa i kanapa. Efekti za ono vreme - brilijantni. Glumačka postava - fenomenalna, kao i gluma. Čitao sam knjigu i oduševilo me koliko je verno čovek istu pretočio u film (doduše, Lukas ju je i napisao
![]() ![]() Auh... Eto, otvorio sam dušu. Dame i gospodo, izvolite. ![]() P.S. Ah, da. Omiljeni lik - Joda (old school, naravno)... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Star Wars fan filmovi | Ivan1981 | Kompjuteri i film | 16 | 2.5.2011 18:09 |