![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#5721 |
Veteran
Član od: 7.7.2011.
Zahvalnice: 259
Zahvaljeno 129 puta na 100 poruka
|
![]()
Get the Gringo (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1567609/?ref_=sr_3 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...0,214,317_.jpg Ili je stvarno kriza uhvatila i filmska studija ili su ljudi ostali bez ukusa?! Film je definitivno jeftin pokusaj da se ucari mnogo novca. Ni pobesneli Maxo nije uspio da ga izvadi iz naftalina svojom pojavom a kamoli time sto je jos i pisao scenario. Te nikako ne mogu da shvatim ovako povisoku ocenu na imdb-u. Od mene jedva 5/10. Wreck-It Ralph (2012) http://www.imdb.com/media/rm37310077...1?ref_=tt_ov_i Simpa komedija, glas John C. Reilly koji je pozajmio glavnom junaku je legao kao kec na jedanest. Samo ne mogu da razumijem cemu suze Zvjerimiru...da ti Romantic nije nesto u rodu? Takodje da li neko zna iz koje je igre uzvicnik/usklicnik ? Djeluje mi tako poznato ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5722 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
Haha nisam rekao da sam plakao nego da je bilo scena koje teraju da se raspilavis. Skoro da nema slicnosti izmedju ta dva.
Nisam plakao zbog filmova jos od devedeset neke i Dead Man Walking-a. I to sam plakao jer sam uvrteo u glavu da je mnogo tuzan film pre nego sto sam ga odgledao. Decija posla. Jedino sto me je od tada ozbiljno potreslo su Cinema Paradiso i Jurrasic Bark epizoda Futurame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5723 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne znam da li sam vec pisao na ovoj temi ili mozda na onoj zauvek izgubljenoj ali hajde da opet preporucim ova dva filma.
Opet sam se uzeleo fenomenalnog The Thing o njemu ne treba previse razglabati ovde jer je film zaista klasik. I tokom ponovnog gledanja mi je drzao paznju pa ko nije odgledao obavezno neka to ucini. Fokusirao bih se na noviji The Thing iz 2011 koji je u stvari prequel. I njega sam ponovo odgledao (prvi put sam gledao jos kada je izasao). I dalje mislim da je film sasvim OK.....fino uklopljen u citav kontinuitet. Original je original (naravno mislim na Karpenterovu verziju filma ne na PRAVI originalni The Thing from Another World), nikako se ne moze reci da je ovo ostvarenje bolje od onog iz '82, ali moram reci da sam zaista imao osecaj da gledam film iz The Thing mitosa . Ima par boljki koje "krase" svaki moderan horor film, ali je po meni sve to zanemarljivo. Efekti recimo mi mozda najvise smetaju....nije da su losi, ali posle fenomenalne animatronike i lutaka iz originala, kompjuterski rodjaci izgledaju, verovali ili ne, dosta vestacki. Takodje ima nekih situacija (pred kraj filma pogotovu) koje su mogle drugacije da se odrade ali sve u svemu sasvim solidan film, mislim da zasluzuje nesto visu ocenu od ove trenutne ali dobro, ni ovo nije lose. Solidan film, od mene preporuka, jedan od boljih prequela u moru danasnjih bajatih prequela/nastavaka/rimejkova. Za one koji nisu gledali uopste preporucujem da gledaju prvo original pa onda prequel. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5724 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 736
Zahvaljeno 794 puta na 473 poruka
|
![]()
The Oranges (2011) - nije jednostavno sa ovako solidnom ekipom glumaca napraviti teško sr*nje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5725 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 207
Zahvaljeno 905 puta na 679 poruka
|
![]()
The Snow Walker - A pilot and his passenger struggle for survival after crashing in the Arctic tundra.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Acanen na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (23.2.2013) |
![]() |
#5726 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
Pa ne rece ni da li valja ili ne valja?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5727 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5728 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Vec sam pisao o njemu, ali moram da upozorim ljude jos jednom. Evo najgoreg filma koji sam ikad gledao. Glumacka ekipa nije nagovestavala tako... Movie 43 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5729 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Company of Heroes
![]() Ljudi, nemojte ovo da gledate. Jedina dodirna tacka sa igrom je naslov. S'obzirom da sam veliki fan WW2 tematike i da u filmu glume ljudi koji su glumeli u BoB i Pacific-u, ocekivao sam previse. Prvo i najgore od svega je - muzika. U pitanju je ratni film, hocu da cujem pucnjavu, bombe, urlanje, zapevanje i sveopsti haos, a ne neku kvazi lozanu. Druga najgora stvar je sto su Nemci u ovom filmu ovce - sporadicno se pojavljuju (tipa jedna mortar ekipa ili snajperista u sumi) i prosto cekaju da ih jenkiji pobiju. Municije, naravno ima u neogranicenim kolicinama, kao i svaba za ubijanje. Sad ide spojler sekcija: Spoiler za spojler:
Naravno, ima i solidna kolicina pateticnih momenata i u stvari jedino sto mi se dopalo u filmu jeste golisava scena sa Meliom Kreiling ![]() Sve u svemu, ako niste pacenici pa vam zapelo da vidite tu golisavu scenu od 5 sekundi, preporucujem vam da ovaj film zaobidjete u najsirem mogucem luku. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Beagle na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#5730 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.216 puta na 729 poruka
|
![]()
I ja ga taman danas odgledao i isti utisak s tim da dodajem da film ima masu momenata ala bata zivojinovic gdje jedan lik ubije preko 10njemaca kao i da njih par ubija cetu ss panzer
Poslato sa Samsung S3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5731 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znaci opasan kandidat za najgori ratni film.....nisam verovao da neko moze da zameni Red Tails....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5732 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5733 |
Član
Član od: 12.12.2011.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 71 puta na 57 poruka
|
![]()
Evo ti jos jedn sneszni
http://www.imdb.com/title/tt0462703/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku svarogog na korisnoj poruci: | ||
ZoNi (24.2.2013) |
![]() |
#5734 | |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() Citat:
![]() A da, zaboravih da napomenem jos jedan megafejl o ovom filmu: Nemci su koristili sovjetske T34 tenkove... Da li su zaista mislili da niko nece provaliti? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5735 | |||
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5736 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.101
Zahvaljeno 1.888 puta na 1.382 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5737 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5738 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 207
Zahvaljeno 905 puta na 679 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5739 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 675
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
Christoph Waltz je dobio Oskara za Djanga U,sto nije cudno da u filmu nisu glumili Leonardo D.C ili moj favorit Samuel L.J....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5740 |
Član
Član od: 14.7.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 17 puta na 11 poruka
|
![]()
Veoma dobar film
http://www.imdb.com/title/tt1876277/ "Into the white" film radjen po istinitom dogadjaju, meni jedan od boljih. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2551 | 6.4.2022 9:29 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |