![]() |
![]() |
|
Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 21.11.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pokusao sam nesto naci preko neta, ali posto sam pocetnik sa koriscenjem linuxa, ne ide mi nesto.
Testiram svoje prilagodjavanje na linux na kompu, a uporedo odgovore na svoje dileme trazim preko Windows-a. Imam ISDN INTRACOM netMod modem (dobijen od ptt-a) i hteo bih da ga koristim pod PCLinuxOS-om. Na instalacionom disku za isdn modem postoji neko uputstvo verovatno za neku stariju verziju linux-a i ne poklapa se sa postupkom koji treba uraditi kod PCLOS-a. Naime treba prvo otvoriti "Linux Kernel Configuration Window" (ako to tako uopste treba). Ja to nikako da skontam kako. Gledao sam preko Control Centra - PCLOS nije prepoznao modem. Ima li neko ideju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Zaboravio sam...
Kada sam pokusao da instaliram ISDN modem (prethodno ga povezavsi preko USB-a) preko Control Centra izasla mi je greska tipa: ("perhaps you forgot to load "isdn_external"?) at/usr/lib/libDrakX/network/netconnect.m line 654. <> line 5 Ako to nesto znaci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ex Parrot
|
![]()
Ako se ne varam, taj modem ima RS232 (serijski) port? Jesi probao da povežeš preko njega?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Ma necu da se zevzecim, najverovatnije cu preko mrezne da se konektujem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |
Kako podesiti ISDN da radi na 128 kbps | jaba.hut | Internet usluge | 7 | 31.5.2007 11:54 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |
Kako da otključam regije na DVD-u??? | freak_lick | Nosači podataka | 4 | 6.2.2006 15:12 |
kako da posaljem mail na svoj tel? | Vorador | Aparati i oprema | 10 | 24.1.2006 21:12 |