![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]()
5 poboljsanja koja se ocekuju u novom TES-u:
http://www.computerandvideogames.com...G-Features-RSS |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |||||||
Deo inventara foruma
|
![]()
Lele i kuku
Citat:
![]() Pazi ovako, dok BioWare ima dva tima koja rade na dve originalne franšize, Beth mrsi m**a i čeka da se pojave dobri modovi koje će ubaciti u svoju sledeću igru. Naravno, između toga omiljeni hobi im je silovanje dobrih franšiza (F3). Citat:
Odigraj PST pa se vrati i reci svima nama šta je kvalitet pisanja. I da, porediti priče bilo koje Infinity igre sa Beth-ovim pulenima, je smrtna uvreda za sve zaposlene u BioWare-u i Obsidianu. Citat:
Citat:
Ova izjava je netačna na toliko nivoa da ovaj forum ne bi podneo dužinu mog odgovora. Reci mi tačno po čemu misliš da je F3 bolji od ovih igara, pa da i krene neka rasprava. Citat:
Citat:
Citat:
![]() Umesto da igram Fallout (New Vegas batice), ja kucam kilometarske postove. Oh BioWare, give me my soul back... |
|||||||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci: | ||
bacacar (21.12.2010) |
![]() |
#84 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 878
Zahvaljeno 1.158 puta na 623 poruka
|
![]()
A ko je to napravio bolji open world fantasy RPG od Bethesde od Morowinda pa na ovamo? Meni nesto nije jasno,kad neko kaze da mu je KOTOR , Bloodlines ili Mass Effect najbolji RPG ikada ne vidim da neko peni i pominje Baldurs Gate, ali kada neko kaze da mu je TES najbolji RPG onda je to problem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |||
Član
Član od: 26.9.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
I naravno, između toga vole da oživljavaju stare, zaboravljene serijale i da ih uvedu u novi milenijum i upoznaju sa njima mase novih igrača (FO3). Citat:
Torment nisam igrao. Ispraviću to u skorije vreme. Ko zna, možda jedan od tih preterano nahvaljenih "bezvremenih" RPG klasika iz devedesetih zaslužuje ono što pojedinci ovde govore o njemu. Videćemo... Citat:
Svaka čast i jednima i drugima. Onaj RPG fokusiran na multiplejer sa singlplejer kampanjom sumljivog kvaliteta? Nisam mislio da pričamo o takvim "RPG-ovima". Iskreno, ne znam kakva je situacija sa modovima za NWN1 ali ne verujem da se to može meriti sa modovima za Oblivion i Morrowind. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa šta, i meni je KOTOR najbolji RPG ikad (više zbog subjektivnog osećaja jer mi je to bio prvi RPG).
Problem je u tome što su Bethove igre posle Morrowinda loše, dok BioWare-ove nisu. I zašto pominjati Bloodlines, igra je fantastična, nije za poređenje sa Oblivionom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Veteran
Član od: 20.2.2006.
Zahvalnice: 450
Zahvaljeno 169 puta na 109 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Ako vec poredimo nove sa starijim naslovima, predji jedan Planscape Torment recimo, bas me zanima sta ces misliti o njemu kada ga uporedis sa tvojim favoritom pod imenom Mass Effect serijal koji polako ali sigurno samog sebe cak istiskuje iz kategorije pravih RPG naslova zbog teznje razvojnog tima da postepeno uprosti sve segmente igre. Ne pisem mnogo po forumu iako ga redovno pratim, ali sobzirom da sam igrao i presao sve gore navedene igre, da sam veliki fan RPG zanra u celosti, i starih legendarnih naslova kao i novijih vrhunskih clanova te svite(Dragon Age, Withcer itd.)i da se dosadjujem trenutno iskazujem svoje misljenje, i svakako ne pricam napamet, vec sam nekako osetio provokaciju tvojim negativnim komentarima upucenim takvoj perjanici poput Baldurs Gate-a, dok u isto vreme velicas pucacki orijentisane rpg igre koje si naveo. Da se razumemo, to su vrhunske igre bez ikakve sumnje, ali sa druge strane to ti je kao da poredis babe i zabe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 878
Zahvaljeno 1.158 puta na 623 poruka
|
![]()
Eto meni je Dragon Age losiji od Obliviona. A Morowind mi je dosta bolji od Obliviona.
KOTOR mi je isto ekstra ,dosta bolji od Dragon Age-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
I da, VATS je s**nje, pokreće potezni mehanizam gde samo ti imaš pravo na poteze... Citat:
Dosta je bilo od mene, počinju "Operativci" na RTS-u. Adios |
||||
![]() |
![]() |
Marti Misterija (21.12.2010) |
![]() |
#90 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
OMG koliko si ti rekao stvari koje apsolutno nemaju veze sa stvarnoscu ali da krenem redom:
Citat:
RPG (Role Play Game) podrazumeva nesto sasvim drugo od onog sto Oblivion ili uopste TES nudi i od svih igara koje podpadaju pod RPG Oblivion/TES je najmanje stop se moze smatrati pravim RPG, a narocito ne najboljim. Voleo bih da mi bar objasnis sta je u oblivionu ono Role u nazivu. Ne znam sta podrazumevas pod tehnologijom osim mozda enginea i grafike ali kao sto sam ti vec rekao iako ti zivis u uverenju da jsu momci iz Bethesde zasluzni za Gamebryo to nema veze sa istinom i oni su samo iskoristili nesto sto je neko vec napravio. Toliko o tehnologiji. Sta su oni to novo i revolucionarno uveli da se moze smatrati inovativnim? OK, mozda par sitnica ali revolucionarno da bi bilo inovativno. Eto ti mi navedi bilo sta, a ja cu ti odmah reci gde je to vec vidjeno. OK, inovativno je to sto neprijatelji/protivnici leveluju zajedno sa tobom - takvu glupost vise nigde nisam sreo. Kvalitet price? Jel se to salis? Daj navedi ista sto je tu kvalitetno a da vec nije vidjeno pocevsi uvodne sekvence u tamnici pa do samog kraja. Sloboda? Da ne mislis tu na slobodu izbora? Ako je tako to je apsolutni promasaj jer tvoje akcije ni priblizno ali ni priblizno nemaju uticaja na radnju kao u mnogim drugim RPG-ovima. Ubijas nekog i setas kroz grad kao da se nista nije desilo - niko ne reaguje. Probaj da uradis nesto slicno u BG i videces posledice svakog poteza, svakog izbora u dijalogu, uticaj svakog clana u partiju u zavisnosti od ostalih clanova. Mozda sloboda kretanja? Koja je tu razlika od recimo Gothic 3 gde takodje mozes da se kreces kroz citav svet, apsolutno nelinearno i slobodno i jos usput nemas ni priblizno toliko generickih pecina i sl. objekata kao u Oblivionu Citat:
C'mon be serious! Sa tvojom tvrdnjom da je BW iza Bethesde ne mogu da se slozim niposto, ali uzmimo to kao subjektivno misljenje u koje ne treba dublje zalaziti. Ipak pogledaj malo po netu sta drugi misle pa ces videti da si u manjini. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |||||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
Ova ti je bas dobra - neko ko je u temi najboljioh deset igara stavio da je Crisis rpg i koji je u top 10 stavio dva ili max tri RPG pokusava da uci nekoga koji igra RPG-ove (i iskljucivo samo RPG-ove) jos pre nego sto su se pojavili PC racunari. Kao prvo, ja sam iskljucivo RPG ljubitelj i kao takav igrao sam i P&P RPG kao i ovaj na racunarima i to gotovo sve. Kao drugo RPG je daleko vise od onog sto ti smatras da jeste, a narocito je daleko vise od levelovanja i inventara. Nakon svega napisanog nisam siguran da ti znas na sta se sve odnosi RPG al' dobro. Kao trece WoW je MMORPG a ne samo MMO i kao takav nije nista manje RPG nego sto je to Oblivion tako da nema svrhe iskljucivati ga. Citat:
Citat:
Pogledaj samo kakav je proizvod bio Gothic 3 kada se pojavio - prepun bugova i gotovo neigriv ali PB nije napustio igru i ostavio da drugi ispravljaju njihova sran*a i pogledaj kako izgleda ista igra sa patchem 1.74 - gotovo susta suprotnost. E da Bethesda ima imalo morala u skrupula i ona bi uradila isto, ovako... Btw. NWN 1 ima masu modova i ako hoces bas tako onda ti meni odgovori koja ti igra sem NWN nudi ista slicno kao sto je recimo Aurora Tools koji svakom zivom dozvoljava da napravi sopstveni mod. A i DA ima savim solidne modove sto obzirom na to koliko dugo traje nimalo nije zanemarljivo. Citat:
Niko nema tako verne i odanefanove kao Bethesda koji su spremno da zazmure pred svim i da slepo veruju u nesto sto jednostavno daleko od istine. Svi drugi su spremni da jasno i glasno kazu da u njihovoj omiljenoj igri nesto fali ili nesto nestima ali Bethesda fanovi - no way. Uzevsi u obzir napred receno pitam se samo cime je neko kao Bethesda koja ne daje ni pisljiva boba za korisnike to zaluzila. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Član
Član od: 26.9.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 4 poruka
|
![]()
Ne kradu. Mnogi od modera koji pokažu pravi talenat čak dobiju posao u razvojnom timu i šansu da naprave karijeru u industriji igara. I nije to slučaj samo sa Bethesdom.
Volim da čitam knjige. A volim i da igram igre i gledam filmove. Ti možda voliš da čitaš igre, gledaš knjige na polici i igraš se sa filmovima? Citat:
VATS je fantastičan. Odlična mešavina real time borbe i potezne borbe. Nije "i win" opcija kao što neki tvrde. Ima svoje prednosti i mane u odnosu na RT napucavanje. Kul. Ako je igra stvarno toliko dobra u multiplejeru onda im svaka čast. Nisam igrao multi, nisam nabavio NWN zbog toga i nisam očekivao takvu igru. Trebalo je bolje da se informišem o njoj pre toga. Ali ajde, ko voli multi RPG nek uživa. Nije moj tip igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ako bas zelis da se igramo izbacite uljeza, mislim da ti je odgovor kristalno jasan. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ljudi aj otvorite novu temu jer trolz vs haterz vs fanboyz vs truerz vs world raspravama trujete maltene svaku postojecu temu
![]() Udjem na temu da vim informacije o igri kad ono neverending flame wars ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ Exalted
Cek, sad mi stvarno reci koji si ti pravi RPG igrao da bi mogao da komentarises onako realno!? BG 1 i 2 kazes da si samo probao ali si stigao da izvedes kompletan zakljucak o svemu pocevsi od dosadne price i dijaloga... Planeskape Torment kazes da nisi ni probao... Sta je sa Vampires - jesi li bar njega odigrao od starih? Ili mozda Icewind Dale koji iako nije kvaliteta prethodnih ima svojih drazi? Pricas o open worldu i to predstavljas kao najvecu prednosta ali ne pominjes nijednu igru iz Gothic serijala koja takodje ima prilicno veliki svet... Zasto na svaki pomen NWN i modova ti odmah pominjes MP kad te dve stvari nemaju veze jedna sa drugom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Član
Član od: 3.7.2006.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 134 puta na 64 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Mali Mrav na korisnoj poruci: | ||
Nash Knight (21.12.2010), vukodav (21.12.2010) |
![]() |
#98 |
Član
Član od: 16.12.2010.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 12 puta na 9 poruka
|
![]()
Sa obzirom kako je ispao F:NV i koliko je bolji od trojke (ne racunajuci bagove,toga ima na tone
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dagoth Ur na korisnoj poruci: | ||
bacacar (21.12.2010) |
![]() |
#99 | |
Veteran
Član od: 25.4.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 93 puta na 69 poruka
|
![]() Citat:
I usput, duuuubooooko smo zabrazdili u off-topic... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
tldr verzija: Ne ispravljaj krive Drine. |
|
![]() |
![]() |
bacacar (21.12.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1189 | 30.8.2023 23:29 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |