![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2010.
Zahvalnice: 357
Zahvaljeno 1.100 puta na 450 poruka
|
![]()
2011. godina je upravo postala mnogo uzbudljivija sto se igara tice. Jos me zanima kad ce da otkriju da igra ima multiplayer...
![]() Poslednja ispravka: Bratori (12.12.2010 u 17:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koliko mi je drago što je Blizzard izgubio od BioWare-a, words cannot express it!
Spoiler za My face when::
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 663
Zahvaljeno 484 puta na 288 poruka
|
![]()
Uh jedva cekam da izadje, bilo bi kul kad bi mogli sa nekim brodom da se provozamo kroz zemljinu atmosferu, poput onog sto se koristio u ME2 za spustanje na planete.
Da malo svratim na napaceni Balkan da vidim sta ima ![]() 2011 godina ce bas biti dobra za PC igrace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Veteran
Član od: 10.4.2008.
Zahvalnice: 366
Zahvaljeno 379 puta na 203 poruka
|
![]()
Evo jednog zanimljivog članka sa IGN-a. Sve je, naravno, na nivou spekulacija, ali zvuči logično.
Mass Effect 3: Charting the Plot Points |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Veteran
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 282 puta na 157 poruka
|
![]()
Ovo sa IGN-a je mogao da zakljuci svako ko nije igrao igru radi "C'mon go BOOM... yeaaah... shinyyy!" razloga.
Predvidjam da ce jedna od glavnih fora, uz ove navedene, za obracun sa Reaperiama biti sta se desavalo sa Haestormovim suncem tj. sa tamnom energijom, a i Citadel nije ispao iz slike. Od keca je bilo znano da ce biti potrebna velika armija za zavrsni obracun protiv zlih metalnih liganja, pa sam se tim i vodio u igranju igre. Jedino sam sa mojim dobrim glavnim likom zrtvovao council, a sa zlim ih spasao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Ovo izgleda super kao sto ce i biti, jedino da ne'****u nesto sa multiplayerom mada tesko! ![]() Jel ce izlaziti jos koj dlc za 2? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Starosedelac
|
![]()
Znaci negine mi da prelazim drugi deo opet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka
|
![]()
postoji neshto shto sam ja skinuo da povecam paragon/renegade poene..zove se gibbed mass effect 2 editor
http://www.youtube.com/watch?v=Ane-N7_mGjc al ne znam moze li da ti pomogne za ovo shto trazish..ima dosta opcija pa proceprkaj mozda nadjesh neshto |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Novi član
Član od: 13.12.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 4 poruka
|
![]()
Spike VGA's nam je bas doneo puno poklona. mada mi se ne svidja sto ce ME 3 verovatno biti na zemlji veliki deo igrice. Ko zna kako ce uraditi zemlju za nekih 200 godina kolko se secam, ali mi se jurcanje po planetama mnogo vise svidja, iako sta god da stavis na zemlju i nazoves "poslednja borba" ce biti EPIC po default-u. Ajde valjda ce staviti neke borbe svemirskim letelicama.
Steta samo sto sam obrisao save-ove sa ME 2, a imao sam igricu zavrsenu dvaput, jednom dobar, jednom los, sad moram opet da prelazim pre nego sto izadje 3. pa cu valjda, biti los, sta ja znam. Sta da kazem, trailer je los, ali bice i boljih, dovoljo za jedan "tease" , ionako smo svi mi ovde bioware kucke i kupicemo sta nam naprave! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Član
Član od: 5.5.2010.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 191 puta na 123 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Veteran
Član od: 10.4.2008.
Zahvalnice: 366
Zahvaljeno 379 puta na 203 poruka
|
![]()
Odakle vam to da će veći deo radnje da se odvija na Zemlji_?Na kraju trejlera vidimo Šeparda kako se odlučno okreće i ide u suprotnom pravcu od Zemlje koju guze Reaperi. U pogledu mu stoji "Sad ću da skupim ekipu i da vam yebem kevu!"
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pandemonium na korisnoj poruci: | ||
nexexcalibur (13.12.2010) |
![]() |
#94 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]()
Овај, народе, то је teaser. Од teaser-а ћеш ретко добити комплетне информације о радњи, њихова поента је да привуче пажњу играча.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
Ajde kume u 100 marke da ce separd da nadje neku novu rasu, tvorce repera, i da ce sa njima da krene u poslednji boj, u kome na zalost gine!?
![]() A za tri godine ima da izadje neki novi ME, tipa ME universe! |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.639
Zahvaljeno 3.774 puta na 1.842 poruka
|
![]()
Jel se i vama cini da ce trojka biti vecim procentom akciona igra, a manjim delom rpg i time nastaviti trend od prethodna dva dela?
Ne znam zasto, ali se meni na osnovu trejlera to cini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2010.
Zahvalnice: 357
Zahvaljeno 1.100 puta na 450 poruka
|
![]()
jedino sto je sigurno iz onog teaser trailera je to da ce se radnja odvijati i na Zemlji. Ostalo je nagadjanje.
Evo sta kaze BioWare ![]() Mass Effect 3 'will be our best yet' - BioWare "At BioWare, we are always driving ourselves to improve and I firmly believe our best work is still ahead of us," said Muzyka. "We could not be prouder of the team's accomplishments with Mass Effect 2, and are excited and humbled by all of the recognition the game has received so far. We can't wait to show you what the team is doing to make Mass Effect 3 an even bigger success." |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A šta ti se čini iz trejlera za Batman: AC, pošto je on dobio teaser takođe rađen od nezavisnog "Blur" studia, i koji nema apsolutno nikakve veze sa gameplay-em iste?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Ako sam ja dobro shvatio iz ovog teksta sto je Nex postavio,igra ce izaci vec ove zime u januaru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mass effect, multiplayer, rpg, srbija |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mass Effect PC version | WU TANG CLAN | Role-Play | 1545 | 2.7.2023 19:33 |
Problem sa Mass effect igrom | Vestax | Kvarovi | 6 | 24.6.2009 14:00 |
Mass effect | Bozidar | Konzole | 33 | 11.3.2009 21:26 |
HTPC (tih, ne greje se, moze da gura Mass Effect) | Vladimiros | Šta da kupim? | 8 | 30.5.2008 19:06 |