![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 25.2.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Primetio sam, a možda se varam, da mnogi forumaši, poznavaoci igara i igrica svoje mišljenje o određenoj igri daju tek pošto su pročitali opis u nekom časopisu.
![]() Verovatno ću ovom temom izazvati neke ljude sa ovog foruma ali dobro. Nadam se da ima i onih koji se slažu samnom. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku PREDATORR na korisnoj poruci: | ||
KiB0rG3000xII (9.3.2008) |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Ja tako ne radim. Kad prijeđem igru (ili odustanem od nje) onda dajem svoj komentar. Koliko igara je dobilo loše ocjene ali opet čine toplo mjesto u mome srcu.
samo onaj tko igra igru može procijeniti valja li ona njemu ili ne. Sto ljudi sto ćudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.185
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Hoćeš da kažeš da nije na mestu da neko daje mišljenje o igri koju nije pošteno isprobao ili čak nije uopšte video? Ako je to poenta tvog posta, onda naravno da je tako, slažem se i ja. To važi i za sve drugo u životu: o onome o čemu nemaš konkretno znanje i/ili lično iskustvo nemoj ni da paradiraš stavom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
xmmm, a kako si to primetio
Pa ni ja ne dajem misljenje o nekoj igri nakon sto sam je presao, dovoljno je i 3-4 sata igranja da vidis kakva je igra. PA jbt kako bi onda nesto i mogli da komentarisemo, pa ko ima vremena danas da prelazi po 3 ili vise igara mesecno. Znaci, odigras malo , vidis kakva je formiras neko milsjnje i ok. Inace koliko znam misljnje je subjektivna stvar tako da ono nekoj drugoj osobi ne mora nista da znaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 748 puta na 448 poruka
|
![]()
Meni je npr. Kane & Lynch odlična i vrlo zabavna igra. Daleko od toga da je savršena i da nema nedostataka, propusta u izvedbi i mana, ali sam overall zadovoljan. A ispljuvana je na sve strane samo zbog "skandala" oko otpuštanja novinara koji ju je opljuvao, i sad svi udri u dreku kako je igra loša, a pola ljudi je nije ni videlo ili prešlo dalje od 2. nivoa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ja sam je odbacio na prvom. Glupa igra. I trebalo ju je popljuvati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 748 puta na 448 poruka
|
![]()
Excatly my point!
Da si prešao malo više, ne bi tako mislio (verovatno). Meni je i Witcher bio katastrofalno smoran u početku (u citadeli Witchera), pa nisam na tome bazirao sud o ostatku igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Meni je početak Witchera bio odličan. U svakom RPG-u tako počinješ. Osim toga intro čini 50% svakog utiska.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Slazem se sa autorom teme... recimo da su komentari presudni u odluci dal da nabavim igru ili ne, za takvu ocenu o nekoj igri, idem na gamespot i tamo pogledam ocenu igre i prosecnu ocenu koju daju ljudi sa net-a... a da citam sta pisu ili neiskusna deca ili preveliki strucnjaci to mi ne pada na pamet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]() Citat:
Jbt, pa oni ocene igara zasnivaju na kolicini hypea i para koje je publisher ulozio na promociju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Sveti demo-i na PC play-u. Meni obično demo pojasni stvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
Verujem da i domaći autori prvo pregledaju strane časopise pa tek onda daju opis igre i ocenu tek da ne bi odvalili neku "glupost" .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
Ti klinci i "stručnjaci" pišu o igri ono što su pročitali u opisu autora, koji je u njihovim očima oličenje boga.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.607
Zahvaljeno 10.902 puta na 6.985 poruka
|
![]()
Ne razumem
![]() Jel` ti hoćeš da kažeš da autori tekstova u SK i u drugim časopisima ili review sajtovima na netu pišu opise a da nisu pošteno odigrali igru koju opisuju, ili da članovi po forumima pišu utiske o igrama koje su negde videli/pročitali, a ne svoje? |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
LunaticRS (8.3.2008) |
![]() |
#15 |
Novi član
|
![]()
Da članovi po forumima pišu utiske o igrama koje su negde videli/pročitali, a ne svoje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Novi član
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
Član od: 22.2.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 119 puta na 71 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolja muzika u igrama | dkdnt | O igrama uopšte | 1388 | 30.11.2023 23:38 |
3D galerija (finalni radovi, komentari) | 3dM@niak | 3D radovi | 1523 | 24.7.2020 22:29 |
www.1up.com -besplatne igre na internetu- | zidan grobar | Mrežne igre | 2 | 1.2.2008 18:31 |
Pojava gresaka I losih sektora na hard-diskovima | Vlado78 | Nosači podataka | 6 | 2.3.2006 9:37 |
Je l' ti zao sto se rastajemo? | maxx10 | Konzole | 25 | 16.2.2006 20:41 |