![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Zdravo svima.
Pre svega sam zeleo da se zahvalim SK-u sto mi je prvi cestitao rodjendan ![]() Imam problem sa Windows Xp SP2,kada god instaliram neki novi program(na primer WoW ili kad ga patchujem)iskoci kao neki prozor Windows Installer pa onda Symantec Firewall Installer i onda mi trazi opciju da nadjem na hardu fajl koji ce da pokrene instalaciju symanteca ali ja vec na racunaru imam Symantec AntiVirus Corporate Edition i Symantec Client Firewall.Ja naravno idem na cancel ali on mi opet trazi i ja naravno opet na cancel i onda symantec izbaci onaj cuven prozor sa cuvenim opcijama:Permit this application,Block this apllication i ima jos neka treca opcija.E sad mene mnogo nervira ovo pojavljivanje Installera i zeleo bih nekako da ga uklonim jer uvek moram da idem 2 na opciju cancel da bi se pojavio cuven prozor sa cuvenim opcijama ^^,molim vas za savet. Unapred hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 204 puta na 163 poruka
|
![]()
Predji na neki kvalitetniji firewall, resices se tih problema a i imaces bolju zastitu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
nebojisa je u pravu .sumantek samo pravi probleme na sistemu..A moze da dodje problema kada ga brises .moze da ti napravi puno problema na win.brisi to i stavi nesto bolje
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Microsoft Windows Vista | sasha vukelic | Operativni sistemi | 1583 | 25.7.2012 16:11 |
Error 1719. Windows Installer could not be accessed. | Lunacy | Operativni sistemi | 18 | 12.2.2011 0:15 |
Windows services se ne pokreću | 4th Dimension | Operativni sistemi | 4 | 15.3.2008 14:07 |
Kako da izbrišem Windows Genuine (to je Windows Update) | Master Of The Air | Aplikativni softver | 1 | 24.4.2007 12:06 |
Dosadni Windows Installer | PeTkO | Operativni sistemi | 2 | 7.4.2007 0:54 |