![]() |
![]() |
|
Role-Play FRP, RPG... |
Pregled rezultata glasanja: Omiljeni akcioni (HnS) cRPG? | |||
Icewind Dale serijal (IWD, IWD 2) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 6,76% |
Diablo serijal (Diablo, Diablo 2) |
115 | 40,93% |
Sacred |
23 | 8,19% |
Titan Quest (TQ, Immortal Throne) |
48 | 17,08% |
Nox |
10 | 3,56% |
Dungeon Siege serijal |
23 | 8,19% |
Summoner |
4 | 1,42% |
Neki drugi akcioni cRPG... |
39 | 13,88% |
Glasova: 281. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Kao shto sam vec rekao Diablo je bolji od drugih igara na slichnu foru jer je jednostavno kvalitetniji. Najbolje je stilski odradjen, ima najbolji dizajn svega i svachega, od menija, interfejsa preko chudovishta i itema do samog sveta i okruzenja (npr upravo sam se vratio sa letivanja iz Egipta i nisam mogao da se nachudim koliko je drugi svet iz Diabla 2 preslikana Dolina Kraljeva). Grafika je takva da teshko zastareva, muzika je fenomenalna, balans je savrshen, kombincije predmeta su praktichno beskonachne i naravno, zaraznost igre je na najvishem mogucem nivou. Nisam inache neki fan H&S RPGa ali Diablo serijal je stvarno neshto izvanredno i vanserijski, vecina ostalih igara iz zanra su samo njegove blede senke.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nash Knight na korisnoj poruci: | ||
wolf88 (14.8.2011) |
![]() |
#82 |
Banned
Član od: 14.8.2011.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Summoner i BG Dark Alliance (nema ga na listi iz nekog razloga a jedan je od najpoznatijih akcionih RPG-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
|
![]()
Najpoznatiji na konzolama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() Citat:
![]() Da, da, znam! U pitanju je jos jedan od tvojih tripova, kao kad si svojevremeno pljuvao po Runaway-u (krstio ga jeftinom Bugarskom kopijom, Lol), zato sto ti se svideo Broken Sword. ![]() Aj, da si igrao duze od pola sata; ovako zasluzujes jedan veliki ![]() ![]() P.S. Nisam neki veliki strucnjak za HnS, ali sam odigrao i Diablo (smorio me zivog), i TQ (smorio me, ali malo manje)! Meni omiljene igre te vrste su: Icewind Dale 1 (fantasticna atmosfera, muzika), i Vampire The Masquarade: Redemption (sjajna prica, likovi..).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
|
![]()
Aman kako jednostavno ne mozes da shvatis da neki ljudi jednostavno nemaju isti ukus? Ja za neku igru nalazim argumente za, ti, protiv, ti za neku igru nalazis za, ja protiv. That's how it works!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.726
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka
|
![]()
Mozda nije bas mesto za ovo pitanje, ali: zna li se kad izlazi onaj Grim Dawn? Nisam neki ljubitelj HnS ali svidja mi se, pojma nemam zasto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Starosedelac
Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 179
Zahvaljeno 328 puta na 203 poruka
|
![]()
Bilo bi dobro da moze da se ponisti glas i omoguci glasanje ponovo. U tom slucaju bih prebacio svoj glas Diablo-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Starosedelac
|
![]()
Ako neko igra Dragon Nest evo neki kod što sam dobio :
EEMNB-LTEMQ-AOONN-KBQHJ-GDRSU-ZQRXM ne znam šta daje jer ne znam ni o čemu je igra, osim da je o zmajevima ![]() ako igra ima temu molim modove da prebace tamo post, ja je nisam našao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Banned
Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 211
Zahvaljeno 135 puta na 91 poruka
|
![]()
За сада TQ који сам недавно почео да играм с девојком (немамо времена за дуже од 30 минута игре или сл), пробаћемо и Sacred 2 у LAN-у нас неколико иако је игра масовно спора.
Ипак, ја и даље остајем при Sacred 1. Уложио сам у ту игру око три године...Само Dark Elf и Mage. Једини наслов који ишчекујем јесте Sacred 3, али се не надам претерано с обзиром на други део који је поприлично чудан...можда чак и прелак... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Starosedelac
|
![]()
Započeo Titan Quest i ubrzo se zarazio ovom sjajnom igrom. Grafika mi se sviđa. Po čitav dan bih mogao da igram. Ni u čemu ne zaostaje za izvikanim Diablom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Član
Član od: 23.9.2015.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 52 puta na 32 poruka
|
![]()
Malo kasnim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.918
Zahvaljeno 2.102 puta na 1.164 poruka
|
![]()
Ko je stavio IWD u HnS, akcioni RPG? Igra je tipicni RPG a la Baldur's Gate, samo ima malo vise borbe. I Summoner takodje, igra ima isto pauzu i taktizira se borba, pobogu
Poslednja ispravka: filpan (25.11.2016 u 10:56) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
shrafko (6.4.2018) |
![]() |
#93 |
Starosedelac
|
![]()
Pošto već pisah na sličnoj temi da napišem i ovde nov odgovor u skladu sa vremenom u kojem živimo. Diablo će uvijek biti ako ne najbolji onda najpoznatiji i najprepoznatljiviji predstavnik žanra. Titan Quest mi je djelovao još bolje od Diabla u smislu da su otišli korak dalje. Sa druge strane i Torchlight II sam do kraja prešao, ali da me ubijete jedva mogu da se sjetim ičega iz te igre. I u tome je vrijednost Diabla - mnogo duže će ostati u pamćenju od sličnih, moguće kvalitetnijih naslova izašlih kasnije.
Kada podvučem crtu, sve ove igre, uključujući i Diablo su vremenom postajale monotone. Jednostavno kad tad shvatiš da je sve to jedno megalomansko kliktanje mišem. Igrao sam ih sa entuzijazmom,... ali iskren da budem jedva završih sve te igre. I nikada nisam poželio da i jednu zaigram po drugi put. Sušta suprotnost pomenutim je Nier Automata. Igra u kojoj takođe skupljamo predmete, rješavamo zadatke, levelujemo likove, nadograđujemo sposobnosti i ćaskamo sa NPC-evima; a sve to u pauzama između borbi. Dakle po svemu odgovara postulatima hack & slash RPG žanra. Ali koja je napravljena tako da nikada ne dosadi. Pa ćete nakon prvog prelaska igrati drugi put, nakon drugog treći... Ne tvrdim da je igra bolja ali uz nju više uživam, bolje se opustim, lakše uživim u svijet, pronađem sebe u diskusijama koje nameće priča. Igra ne tjera igrača da ulazi u stotine tamnica i ubija hiljade zombija već ga privlači i vuče prelijepom pričom. Dok su u većini sličnih naslova sporedni zadaci samo još više "jednog te istog" u Nier Automati mnogi od njih su me skoro rasplakali, i nikada mi nije bilo svejedno kakav će epilog istih biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Omiljeni cRPG | Eni | Role-Play | 268 | 3.11.2021 13:18 |
Vaši omiljeni citati... | mad_skillz | Opšta kultura | 1008 | 15.6.2020 5:27 |
Vaši omiljeni crtani filmovi... | Covenant | Kompjuteri i film | 484 | 18.9.2013 0:15 |
DVD peticija - Izglasajmo DVD uz omiljeni časopis | U Jogurtu Nema Kostiju | O SK-u uopšte | 2 | 6.2.2007 17:23 |