![]() |
![]() |
![]() |
#61 | |
Starosedelac
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.168
Zahvaljeno 819 puta na 491 poruka
|
![]() Citat:
![]() Nece se nista promeniti, ljudi kojima "RPG-izam" nije bitan, cine veliku vecinu. Bethesidna matematika je jasna. I na sve to, opet cu da preorderujem i Starfield, i TES 6. Tamo negde 2025. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Član
Član od: 31.12.2017.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 113 puta na 50 poruka
|
![]()
Navodno planeta prikazana u trejleru je teramorfirani Mars.
Ljudi analizirali prave mape Marsa i otkrili dosta sličnosti. Ovo me i ne čudi jer znamo da je Bethesda u saradnji sa Space X-om Elona Muska, a njihov endgame je upravo kolonizacija te planete. Imam osećaj da će Starfield biti pogled u potencijalnu budućnost, "what if", odn. kako bi sve to moglo zaista izgledati, na šta je Tod aludirao kada je pričao da će igra biti bazirana na realizmu. E sad, kako će odraditi čitavu planetu, hoće li ceo Mars biti igriv? Verujem da hoće. Šta je sa drugim planetama, satelitima, Zemljom? Hoće li sve te planete biti igrive, teramorfirane.. I na koji način su tu alieni upleteni (pošto verujem da će biti umešani), kao i moguće varijacije ljudske rase, mutanti, frakcije, neovarvarizam vs visoka tehnologija.. uh toliko pitanja. U svakom slučaju igra će biti masivna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Starosedelac
Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.753
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka
|
![]()
Koliko se secam, pominjali su da ce igra ukljucivati vise planeta. Svidja mi se ideja Sci-Fi igre, posto definitivno imamo manjak takvih, a tema je ogromna i uz malo maste moglo bi se napraviti stvarno nesto posebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Član
|
![]()
Jel odgledao neko trejler za The 10th Planet iz 1998? U pitanju je otkazana space combat Bethesdina igra, navodno je tada bila preveliki zalogaj... Neke scene bi komotno mogle biti u Starfieldu, sa naravno savremenom grafikom. Ima taj neki šmek.
A baš sad razmišljam koliko će biti slično Star Citizenu? Naravno, SC nikada neće biti završen a bilo bi interesantno ako bi se Starfield pojavio za godinu dana i pojede SC za doručak onako bez ikakve najave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Starfield je valjda SP i to TPS ? Zašto bi bila u istom košu kao Star Citizen i Squadron 42?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Član
|
![]()
Mislio sam više na estetiku, izgled i razmeru igre, koliko će biti slično.
A čekaj malo, TPS misliš third person shooter? Zar neće biti primarno u prvom licu kao i sve bethesdine SP igre? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Starosedelac
|
![]()
Da li ovo znaci da Microsoft sada drzi Starfield, novi TES i eventualno novi Fallout, uz Obsidianov Avowed?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 496
Zahvaljeno 3.025 puta na 1.252 poruka
|
![]()
naravno sve je sada u vlasnistvu Xbox Game Studia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Ovo će biti problem samo ako se MS ponovo posvađa sa Valve-om, barem za nas steam fanbojeve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
|
![]()
tesko ce se desiti jel vec pokusali da prisile igrace na ms store i videli smo kako je to sve proslo...da nece mozda da budu 100% sada na Bethesdinom store-u koji je raspad sistema? nah Steam igraci su safe. PS sa druge strane well za njih nema Skajrim dvojke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Starosedelac
|
![]()
Deluje mi da se MS bas okomio na first person open world RPG zanr, posto sada drze dve najvece igre tog zanra, TES i Fallout, sa jos dva nova IP-a, Starfield i Avowed.
Edit: Zaboravio sam i InXile, ima da padne novi Fallout samo tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Todd Howard On Joining Xbox
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Veteran
Član od: 9.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 251 puta na 133 poruka
|
![]()
Sada ce da izlete sa Starfield i TES VI, jer MS ne voli odugovlacenja (nekada Freelancer), a tu je Obsidian sto je super za nove Fallout igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Član
Član od: 16.12.2018.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 92 puta na 49 poruka
|
![]()
Ovo su velike vesti........mozda ima spasa za fallout fransizu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
|
![]()
gamepass nije free...placa se 10$ niti je igra free...placa se 10$ jeznuts
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Član
|
![]()
Kako je ološki Bethesda tretirala Obsidian oko New Vegasa kad se setim. Hehe karma...sve se placa sve se vraca, sad ce Obsidian biti maltene u istoj ravni kao Bethesda. Okrece se kolo srece.
Ovo je jos jedan razlog da ostanem da igram za “team green” kao do sada. I da nastavim sa game pass-om |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Gonzo na korisnoj poruci: | ||
player1 (21.9.2020) |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pre će Obsidian pod Bethesdu nego obrnuto u najboljem slučaju BGS i Obsidian će raditi zajedno.
A za ponašanje Bethesde je kriv i sam Obsidian tj glavešine koje su prhvatile onakav ugovor za NV |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Član
|
![]()
Istina, neznam tacne okolnosti odnosa Obsidiana i Bethesde, ali u svakom slucaju radice zajedno. nazalost vrlo sam subjektivan i ostrascen kad kritikujem(pljujem) Bethesdu narocito od F76. U svakom slucaju makar nece smeti da brljaju i izivljavaju se toliko sad pod upravom Microsofta. Morace da se peglaju naslovi pre izlaska i ispunjavati odredjeni standardi...bar se nadam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
Član
|
![]() Citat:
Btw. Malo sam pročačkao komentare po YouTube-u. Uglavnom pozitivni i optimistični komentari povodom kupovine. Neki smatraju da je Bethesda zbog toga ćutala o Starfield-u, koji je manje više završen. I ja se nadam, mada je to manje verovatno. Bruji se i o novom engine-u za Starfield i TES6, mada je verovatnije da se radi o modernizovanom starom engine-u. Navodno najveći upgrade engine-a još od prelaska sa Morrowinda na Oblivion. Pete Hines u najnovijoj izjavi rekao da će sada pričati o nadolazećim igrama, spomenuvši i Starfield. Ono što zabrinjava, kaže u "narednim nedeljama, mesecima i godinama".. Ludi su sto gradi. ![]() https://bethesda.net/en/article/1iLt...he-perfect-fit Citat:
Poslednja ispravka: Guerrinus (22.9.2020 u 3:35) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows XP Starfield screensaver @ Windows 7/64 | Devet1 | Operativni sistemi | 4 | 15.8.2013 22:09 |