![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.952
Zahvaljeno 2.018 puta na 1.040 poruka
|
![]()
Posle skoro 40h igranja predjeno je i ovo cudo. Po pitanju price i kvaliteta dijaloga igra je definitivno jedna od najboljih kojih sam presao u poslednjih desetak godina (uz Shadowrun Dragonfall). Kim Kitsuragi mi ulazi u odabrano drustvo "najvecih sajber brudera" gde se jos nalaze Garrus (ME) i Alistair (DAO). Jedina prmedba su mi poslednja 2-3 sata u igri. Cela igra promovise mogucnost resavanja svake situacije na brdo nacina uz koriscenje raznih skillova, i onda na samom kraju sve zavisi od jednog skill checka koji se u igri do tada nije ni pojavljivao.
Ali sem kraja, koji mi deluje nekako zbrzano i nedovrseno, nemam nekih drugih primedbi... Art style je prelep (dosta me podseca iz nekog razloga na Dishonored), soundtrack kao da je direktno izvucen iz Blade Runner filma, svaki NPC i svaki quest u igri imaju neku svrhu i sluze da vam priblize svet a ne da vestacki produze trajanje igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
|
![]()
Ortaku crkla grafa, ima 16GB ram i deki cetvorojezgarac i integrisanu... Ne znam detalje, ali se pitam da li bi i njemu radila...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.304
Zahvaljeno 4.083 puta na 2.664 poruka
|
![]()
Disco Elysium – Zero Punctuation
https://www.escapistmagazine.com/v2/...o-punctuation/ Da, nije greska. Samo se strpite dva i po minuta. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
Vlajk@ (9.11.2019) |
![]() |
#68 |
Član
Član od: 16.12.2018.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 92 puta na 49 poruka
|
![]()
Imam pitanje. Ozbiljno merkam ovu igru, mislim vizuelno je za mene dezert za oči, lepse nesto nisam video odavno. Kolko je “bummer” sto u igri nema klasicne rpg borbe, potezne ili neke druge? Uhvatio sam se za taj “nedostatak”, pa me interesuje da li to utice ili ne utice na utisak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 567 puta na 344 poruka
|
![]()
Not at all, meni je zapravo borba u sličnim igrama uvek bila najgori adut i najviše me odvraćalo od njih. Tako da su ovde napravili dobru odluku time što su izbacili.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
Gonzo (9.11.2019) |
![]() |
#70 |
Član
Član od: 16.12.2018.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 92 puta na 49 poruka
|
![]()
Nominovano je u nekoliko kategorija za best narrative, rpg, itd. Znam da su ove game awards fore bezveze ali nema veze, bilo bi lepo da Disco Elysium osvoji par nagrada, ako ne i pobedi. Nema bas neke konkurencije osim death stranding za narrative i outer worlds za rpg. Lepo bi bilo da se ova igra primeti i oda priznanje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.918
Zahvaljeno 2.102 puta na 1.164 poruka
|
![]()
Probao nekoliko sati, nije za mene. Super su dijalozi i likovi, ali nema tu igre nikakve.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
Garinca (2.12.2019) |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.918
Zahvaljeno 2.102 puta na 1.164 poruka
|
![]()
Sta znam, Planescape Torment je za ovo ipak ludilo. Ovo mi je previse obicno, vise kao detektivska avantura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Veteran
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 325 puta na 228 poruka
|
![]()
Art style a la Dishonored? Zainteresovan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
Na godisnjem sam pa planiram da predjem ovo.Da li igra ima nekih ozbiljnijih bagova ili je lepo ispeglana?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 567 puta na 344 poruka
|
![]()
Koliko se ja sećam, nisam naleteo na neke bagove, a prešao sam igru, i to još pri izlasku
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
Ekiman (8.12.2019) |
![]() |
#80 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Doduse, imao sam jedan problem sa jednim kvestom, igra ga nije failovala (mali propust ili takav dizajn nisam siguran). Taj odredjeni kvest je nemoguce resiti ukoliko odradite jedan drugi pre njega (nikakve naznake da su povezani) Vrata jednostavno nisu funkcionisala, mogao si da kliknes na njih ali se nista nije desavalo. Uzaludno sam pokusavao da ga zavrsim i tek sam na internetu saznao da ne moze. Ali je sporednjak u pitanju I moguce da nije bag vec takav dizajn (mada bi, po meni, taj kvest trebao da failuje cim ne mozes da ga zavrsis) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Ekiman (8.12.2019) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |