![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 405 puta na 263 poruka
|
![]()
Kod Dzokera ih je vise uplasilo drustvo i okruzenje koje je fiktivno a u stvari krajnje realno! Iako je cela ta fama sigurno doprinela gledanosti, film zasluzuje sve ovacije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 748 puta na 448 poruka
|
![]()
Šta priča ovaj bedak, ništa ne fali inventaru i predmetima, čak štaviše svaki ima neku svoju efektnu priču ili opis, uključujući i kratke, efektne i duhovite komentare zbog čega donose bonuse odnosno penale prilikom oblačenja (kod odeće i obuće, npr.).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.918
Zahvaljeno 2.102 puta na 1.164 poruka
|
![]()
Svi se kunu da je ovo duhovni naslednik Tormenta. Igra se uglavnom sastoji od citanja i skill check-ova, tako da nije za svakog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() Ovo moram da probam prvom prilikom, nisam od onih što se prime na hype, ali sam prilično zaintrigiran da li ova igra može da uđe u mojih top 10 ikada (ili bar to 10 RPG). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 223
Zahvaljeno 155 puta na 119 poruka
|
![]()
Inače ko kupi na GOGu, dobija UnderRail besplatno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 567 puta na 344 poruka
|
![]()
Sunce ti, kakva igretina!
I nek ne obeshrabri ljude koji nisu ljubitelji ovakvih naslova, štaviše, meni je drago da su izbacili kombat jer mi igre poput Tormenta NAJVIŠE smetaju i nikad ih nisam dovršio zbog lošeg kombat sistema. Ovde funkcioniše na nivou dice-rolla, i biranjem putem opcija iz dijaloga. Ali zato - priča i dijalozi - digli su na viši nivo. Urnebesno zabavno, smešno, užasavajuće, tragično, *bizarno* pre svega. Zaista ne bih da pominjem nijedan od suludih scenarija u koji sam upao tokom prvih sat vremena. Odabrao sam highly sensitive lika sa Inland Empire skillom, što znači da se baš strmoglavo spuštam niz ambis ludila i raspršene imaginacije ![]() Ovo definitivno stoji kao ozbiljan kandidat za igru kodine. Štaviše, čak se plašim da će toliko podići standard za priču da će mi nadolazeći Cyberpunk izgledati mlako. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci: | ||
Shonkas (16.10.2019) |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]()
^ Ovo nema sanse da igram na TV - 3m udaljen, iako je 43''? Mislim zbog dijaloga i likova koji su 'sitni'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 748 puta na 448 poruka
|
![]()
Mogu da se povećaju slova, što je korisno i na običnom monitoru, ali samo za tekst u dijalozima. Inventarski opisi i prateće stvari su baš sitni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 567 puta na 344 poruka
|
![]()
Ne znam kako je na Tv-u, al ko što reče Pip, mogu da se u opcijama slova povećaju, meni su trenutno na med size, okej je za 1080p monitor.
Proveri, ja nemam referencu za TV takve veličine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]()
Sve je ok sa vidom, a dosta toga je 'audio'..Nego mi fali podrska za gamepad!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Sto se tice igre: U pocetku sam razmisljao da odradim refund jer nisam bio siguran da li ce igra da me povuce...Ali negde nakon sat i po vremena pocela je nenormalno da me uvlaci, sistem je poceo da klikce i poceo sam da polako hvatam konce kako sve to funkcionise. Zaista odlicno, od dijaloga, sistema, dizajna, izgleda igre....Evo, osvanuo skoro uz nju ![]() Ali definitivno nije za svakoga...I to ne u smislu " jao moras da budes pametan da bi shvatio" i ostale gluposti, vec u tome da igra trazi jako puno paznje, citanja (znanja engleskog naravno) i strpljenja, ima jako puno metafora, politickih, filozofskih i nadrealnih tema. Nekome to jednostavno ne odgovara, pa ako niste spremni za nesto sporiju voznju sa dosta citanja i gore pomenutih tema, ni ne pokusavajte (ili makar "isprobajte" pre kupovine) I nikako takozvani save scumming, ili makar pokusajte da se suzdrzite. Gubi se dosta na smeku a i na zadovoljstvu, po meni. Iako ima itekako slicnosti sa Planescape, ipak stoji samostalno i kao jedinstvena igra i ne bih je bas toliko direktno uporedjivao kao sto to radi jako puno ljudi sada. Ipak mi to deluje dosta drugacije kada se gleda kao celina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.455 puta na 3.981 poruka
|
![]()
Nisam ljubitelj izometrije ali mi se igra ova igra. Samo da ima podrsku za gamepad. Mrsko mi je kliktati misem po ekranu XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.455 puta na 3.981 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
^^ Normalno...posao mi da sedim ispred monitora, pa mislite da je pametno nastaviti posle sa igrama u istom polozaju...No No! Gamepad ili ce ovo da se odigra....nikad!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.753
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka
|
![]() |
![]() |