![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.10.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dragi prijatelji,
Od skoro imam prilično čudan problem - kada pokrenem shutdown sekvencu (win 10) jedino se monitor ugasi. Znači, grafička više ne šalje signal. Ali napajanje ostane uključeno na ploči i svim ostalim komponentama - diode svetle, ventilatori rade... jedino 4 sekunde power off dugme na front panelu gasi napajanje u mašini. Problem je konzistentan, pri svakom gašenju. Proverio sam event logove u Windowsu, sekvenca gašenja izgleda normalno (kernel power pa kernel general)... Pretpostavljam da je neki hardverski problem, ali ne mogu da budem siguran. Napajanje nije ni dva meseca staro, zamenio sam prethodno koje je bilo dotrajalo. Medjutim, nije neko ime koje uliva poverenje... Falcon je u pitanju. Da li je neko imao sličan problem i pronašao rešenje? Da ne menjam komponente ako ne moram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 4.907 puta na 2.844 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
napajanje, ploča, shut down, struja, win 10 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć, kompjuter mi se sam gasi! | []D.[].[]v[].[]D. | Operativni sistemi | 23 | 22.2.2014 5:43 |
Kompjuter se SHUT DOWN-uje sam od sebe! | manganoid | Kvarovi | 26 | 20.5.2010 23:09 |
Kompjuter se gasi prilikom igranja | Chuck Norris | Kvarovi | 10 | 21.9.2009 2:52 |
Kompjuter se gasi pre Biosa? | Zoranb007 | Kvarovi | 17 | 15.9.2009 4:14 |
Kompjuter se gasi sam (sledi opis...) | madhatterYU | Kvarovi | 6 | 25.11.2008 17:04 |