![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
www.swcombine.com
Ovo je besplatan, browser-based MMORPG, koji postoji preko 7 godina. Delo je fanova iz celog sveta. Pošto je, u suštini, neprofitabilan sajt, tj. admini ništa ne zarađuju, Lucasovci su im dali, kao, nezvaničnu licencu, pa mogu da koriste sve što je smišljeno za SW. Dešava se u vremenu nakon osnivanja Imperije, ali bez likova i događanja iz filmova. Dakle, nema Skywalkera, nema Obi Vana, Palpatina i ostalih. Razlog zašto igra nije mega-popularna je njena nedovršenost. Trenutno nema borbe i itema, ostalo je manje-više u funkciji. Ono što je mene privuklo da nastavim da igram je ogroman Role Playing potencijal. Mnoštvo rasa, ogromna, ali stvarno OGROMNA galaksija, mnoštvo brodova iz SW filmova, knjiga i stripova, sve to čini da se igrač lako utopi u svet. Sporo se počinje, ali kad se to pregura onda se otvaraju mogućnosti. Igra je uglavnom orijentisana na organizacije, pa je jako teško biti freelancer. Takođe, vrlo strogo kažnjavaju multi-accountovanje, pa nema situacije da jedan igrač ima milion likova, kao na primer na Dark Throneu. Takođe, ima dosta propratnih sadržaja: play-by-post roleplaying, multiplayer igranje, čak su imali i svoje konvencije. Ajd da vas čujem, Star Wars fanovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Zanimljivo!Isprobacu ovih dana..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Intelov plaćenik
|
![]()
proba cu al moze sa duial upom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Naravno, ja ga igram sa 28.8 bez problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ja je igram po malo ali mi i dalje neke stvari nisu jasne...kako da otputujem do odredjene planete, kako da nabavim materijal (posto imam skilove za popravljanje brodova i pravljenje istih, clan sam INCOM-a) ili kako da nadjem posao kao pilot ili bilo sta drugo da malo bolje zaradim pa da krenem dalje...trenutno sam na Tattoine-u i tu se nesto vrtim jer ne znam gde i kako dalje a mrzi me da citam ona uputstva jer mi sve deluje malo nepregledno pa se smorim kad pocnem da citam redom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Oho, Incom Corp. jedan od nasih
![]() Evo ovako: -Na druge planete putujes brodom (k'o bi rek'o). Brod bi trebalo da ti obezbedi tvoja fakcija, ili bi trebalo da posalje nekog da te pokupi. -Materijal se kupuje od drugih igraca ili fakcija, a rudarske fakcije ga dobijaju iz rudnika. -Posao vec imas (zaposlen si u Incomu), a naci posao van fakcije je malo teze, osim ako ne zelis da se bavis trgovinom (kupoprodaja i te fore). -Lak nacin zarade za nove igrace je skupljanje Combine Pointsa (ispod avatara sa desne strane, polje CP, pa kliknes na broj) i menjanje istih za vozila ili brodove koje posle prodas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U kojoj korporaciji ima nasih ljudi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]() ![]() Mada, ima naših ljudi tj ljudi koji su se izrazili da govore srpski (pod Community-International), ima nas petorica, ja u RA, dvojica u Empire-u i dvojica u nekim, valjda, neutralnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nikako da mi stifne odgovor na prijavu vrag mu njegov....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
|
![]()
Prijavu kod koga?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa prijavio sam se za otvaranje novog naloga evo tek su mi sad odgovorili.Idem da napravim lika.Prikljucicu se Cloud City-u najverovatnije.Vidimo se tamo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
Imali su nekih problema sa adminskim emailovima skorije, a i ranije se čekalo oko 24h.
Nek ti je sa srećom, vidimo se u galaksiji. Inače, Cloud City BST Extractions je Imperijalna pod-fakcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zar mi je stvarno potrebno 51 minut da se pomerim 4 kockice u iz jednog dela grada u drugi???!!!!
Poslednja ispravka: Mario Pavićević (10.6.2006 u 12:45) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Uh, i ja igram. Lik mi se zove Danek Bleils i Toydorian je. Problem je sto neznam sta da radim, a nalog mi je aktivan vec oko mesec dana. Poslao sam jutros zahtev Imperiji da me primi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Meni ovakav koncept igranja odgovara, jer se bolje sazivim sa svetom igre i vise razmisljam o svojim postupcima u njemu. Naravno, cudno je u pocetku ljudima koji nisu navikli, ali ako se covek uhoda postaje prirodno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 9.3.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 13 puta na 10 poruka
|
![]()
Evo i ja sam sada clan combine-a.
Kako bi bilo da se organizujemo? Bilo bi lepo da se skupimo i mozda zbudzimo neki kapitalni brod? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
Mozda da osnujemo nasu sopstvenu korporaciju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
|
![]()
Osnivanje fakcije košta puno, negde reda veličine 10 miliona kredita (moja plata je 20,000)
![]() Naravno svako može da ima nezvaničnu fakciju i da poseduje građevine koje donose lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 9.3.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 13 puta na 10 poruka
|
![]()
Inace clan sam Triumvirate Security Force-a, i mogu vam reci da su veoma ekspeditivni po pitanju primanja i da imaju i obuku za novajlije, mada nisu nesto preterano veliki...
Oni su u dilu sa CIS-om i neprijateljski su nastrojeni prema Imperiju, ali su neutralni prema Alijansi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Star Wars saga | GoranTomasevic | Kompjuteri i film | 693 | 12.11.2022 2:09 |
Star Wars fan filmovi | Ivan1981 | Kompjuteri i film | 16 | 2.5.2011 18:09 |
Najbolji Star Wars | phoenix[illusion] | O igrama uopšte | 115 | 20.7.2010 11:12 |
Star Wars Battlefront 2 | M@rsh@LL | Mrežne igre | 26 | 28.2.2007 21:04 |
star wars 4um | zleetherius | Zanimljive Web lokacije | 0 | 3.12.2005 22:39 |