![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=KYQP-uBijWg
Бесплатна игра од ЕА-а (да ЕА и бесплатно, знам звучи невероватно). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.185
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Meni dizajn likova i okoline deluje kao plagijat Team Fortress-a, bar ovo što sam uspeo da vidim u trejleru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]()
Jel sam ja to poludeo ili pise "free" negde u videu?Posto: free=/=EA.I nije lepo rippofovati valve :P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 908
Zahvaljeno 582 puta na 361 poruka
|
![]()
E nije trebalo da ovo bude za konzole , jer jos davno sam video neki trailer za BF (nisam siguran dali je to ovaj) ali tamo su rekli da je okolina totalno unistiva...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
Не купујеш у продавници, не дајеш детаље за кредитну картицу и не скидаш са BitTorrenta. ![]() Мене баш брига ако су узели идеју од Valve-а. Ја сам играч, не запослени Valve, нити новинар. Мада ако погледаш на сајту игре developer blog како су дошли до идеје. |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ghost na korisnoj poruci: | ||
Nash Knight (7.10.2009) |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Meni se sviđa što će biti besplatno i generalna whacky atmosfera.
Mislim možeš da jašeš na krilu aviona (doduše to nećeš imati priliku da uradiš u 99% slučajeva jer će wannabe pilot umaći prije nego što se ukrcaš i zakucati avion 3,5s kasnije u prvo drvo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Lepa vest za ljubitelje online pucacina:Na leto izlazi nastavak battlefielda-Battlefield Heroes!!!Ponovo ce biti smesten u Drugi Svetski Rat,ali ce ovaj put grafika biti u comic stilu.Medjutim najbolja vest bice ta da ce Battlefield Heroes biti potuno besplatan,nalik na Enemy territory!!!U svakom slucaju,ceka nas nov hit!
www.battlefield-heroes.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Nisam znao da je Enemy territory bio u stilu crtića
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Vidjeti ćemo. Ako humor bude dobar obavezno ću je igrati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
|
![]()
Ovako, verovatno svi vi znate za Battlefield serijal
![]() ![]() http://www.battlefield-heroes.com/ P.S. Jesam li napomenuo da ce igra biti free 4 play&download ? ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (14.5.2008 u 15:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Volim battlefield a prvi tfc sam puno igrao,tako da ovo definitivno zvuci zanimljivo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da se malo osvezi tema.
Zadnje shto znam da igra izlazi 4 kvartala ove godine.Evo dobre vesti za one koji su igrali betu: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 480 puta na 287 poruka
|
![]()
Nema teorije da se ulogujem sa svojim EA accountom i dobijem beta key, prvo mi je trazio da uradim upgrade account-a jer je sad sve email based a ne vise nickname based, medjutim ni taj upgrade ne prolazi kako treba, redovno dobijam poruku system error
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]()
Hehehe, dobio sam beta kljuc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 480 puta na 287 poruka
|
![]()
Napokon sa dobio beta kljuc. Ako je jos neko dobio Beta Key za Heroes i igra, neka potrazi moje heroje pod imenom Laminator i Qoovanilla
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 310 puta na 115 poruka
|
![]()
Nista posebno. Losa kopija TF2.
Kada sam video da su napravili gresku kod aviona, zadnji deo zakrilca se podize kada avion polece, sve mi je bilo jasno koliko je ozbiljnosti ulozeno u ovu igricu. Ona jeste besplatna, madjutim oruzija, opremu, razne widgete, abilitije i ostalo kupujete preko poena. Poene sticete preko iskustva u borbi i dobijanjem levela. Ali tu su i battlefunds, koji nisu besplatni, za sada nisam provalio sta moze da se kupi njima, verovatno kada igra izadje iz beta faze, odredjene stvari ce moci da se kupe samo preko battlefundsa.. Ukoliko kupite neko oruzije ono ce vam trajati 7 ili mesec dana , zavisno od cene. Grafika je blagi uzas, kao da su koristili engine od WORMS 3D. I zaista su mogli da naprave nesto lepse u cartoon stilu. TF2 je sije u svakom pogledu. Ima samo 3 mape, koje nisu lose , ali brzo dosadi igrati samo 3 mape. Da ne pominjem da jedna igra u proseku traje 5 minuta na nekim mapama, sto veoma iritira. Uskoro ce se dodati jos jedna mapa. Od vozila imate tenk koji moze samo da puca iz topa, nema nikakav secondary weapon, brzo dosadi samo vozikati se i pucati u sve sto se mrda. Zatim Jeep i Avion. Avion je skroz beskoristan, nije tesko voziti. Od oruzija ima samo mitraljez. Koliko god da ste precizni sa tim mitraljezom, pesadiji i tenkovima cete skidati smesne kolicine helta. Valjda ce ubaciti bombardere. Dalje, takodje postoji Anti Aricraft gun, i onoliko koliko je Avion beskoristan toliko je AA gun jos beskorisniji jer su postavljeni na toliko glupim lokacijama da je to strasno. AA Gun je uvek zakrecen nekim drvecima i vidite samo oko 60 % neba, a domet je takodje jadan, metkovi explodiraju sami od sebe i pre nego sto stignu do aviona, a prava je retkost da vam se avion nadje u dometu metkova. Imate 3 klase, Soldier, Gunner i Commando. Svaka kalasa ima svoje abilitije. Soldier moze imati mitraljez, pumapricu , exploziv , granate. Od abilitija ima heal, onda neki udarac koji baci u vis sva vozila i pesadiju u blizini i jos neke gluposti, ne mogu sada da se setim. Gunner je artiljerac ( stvarno? ![]() Commando je hibrid spijuna i snajperiste. Po meni za sada najjaca klasa. Od abilitija imate stealth, onda neko povecanje ubojitosti pucnja (vremenski ograniceno), elixir za brzinu i jos neke koje jos nisam otkljucao. Sto se tice oruzija uvek imate izbor izmedju Long range/Long reload/high rcoil/big damage i Short Range/Short reload/Small damage. Postoje pumparice, SMG-ovi, teski mitraljezi, snajperi, pistolji (beskorisni) Noz (zakon), TNT Explozivi koji mogu da se zalepe za vozila, granate i to je to. Jako malo klasa i jako malo mogucnosti za raznolikost, sve se jako brzo izgustira. Pored ovolike linearnosti ne znam kako je ova igra pustena u beta fazu. Pisao sam na brzinu, zato ne gubite vreme glumeci profesora gramatike ![]() Beta keyeve imate @bfheroes: @fileplanet, @gamespot, @gamespotuk, @cursedotcom, @mmohub, @gamesradar, @fileplay Pozurite, ostalo je jos samo 9000 beta keys. Bar juce kada sam ja uzeo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
e ljudi sta je ovo ja da se registrujem da bi skino ono ukucam moj email i kaze DA GA NEKO KORISTI OMG.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |
Heroes 1 besplatan download | Sheki88 | Stare igre | 5 | 1.6.2008 22:05 |
[Windows Mobile] Pocket Heroes! | voodoo_ | Igre za mobilne telefone | 10 | 29.2.2008 22:39 |
City of Heroes ili Heroes of might and magic 5 | MONTENEGRO | O igrama uopšte | 3 | 5.12.2006 20:11 |