![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 2.7.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
1.Kupio sam nokiu 3110 i interesuju me cene u dinarima za memoriske od 512 mb,1 gb,2 gb inace telefon koristi miniSD(TransFlash). 2.Takodje me interesuje i da li kartica od 2 gb usporava fon barem su mi tako drugovi rekli konkretno me interesuje nokia 3110. 3.Procitao sam negde na netu da moze da se koristi i miniUSB od digitalnog aparata posto imam jednog uzeo sam kabal i konektovao ga kompijuter ga nije prepoznao zatim sam od nokiiong sajta skinuo drajvere i instalirao ih kompijuter ga je prepoznao ali nisam mogao da ga pronadjem nigde u kompijuteru gde god
gledao(My computer itd.) Zasto 4.Skinuo sam sa takodje nokiinog sajta Nokia pc suite i nije hteo da se instalira izbacivao mi je da operativni sistem nije podrzan a ja sam pogledao na njihovom sajtu i moj sistem je podrzan(windows xp,sp 1,professional edition) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 24.11.2007.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 237 puta na 106 poruka
|
![]()
Koliko ja znam zabranjeno je govoriti cene memorijskih kartica odredjenih prodavnica
![]() Poslednja ispravka: Chivan (26.12.2007 u 13:40) Razlog: izbačeni linkovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]()
MicroSD su medju jeftinijim tj najjeftinije su ...
od 512 je 600-800,1 GB,oko soma,2GB oko 20jura i tako od firme do firme.. Pazi tebi ce i od 512mb usporavati malo telefon ako je napunis 3gp filmicima,muzikom,slikama..to je normalno... Ja koristim na V3X usb>mini usb,ne znam od cega je,i sve radi ok,e sad sto tebi nece to vec ne znam...Jel ti trazio da instaliras drajvere? Ja npr na Motoroli imam opcija da kad privezem fon preko usb,biram da li ce da ga vidi kao mass storage device ili kao data connection uredjaj,kad izaberem ovo prvo,vidi ga normalno kao flash disk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starośeđelac
|
![]()
Prije nego sto mi je crkla, imao sam Transcend memorijsku kartu (nemam pojma koja verzija, znam da pasuje mojoj Nokiji 6681). Napunio sam, oko 300MB i nije bilo nekog znacajnijeg usporenja (1-2 sekunde recimo, najvise kod otvaranja galerije i poruka). Svakako moras da racunas na manja usporenja, pogotovo sto vise budes punio karticu, ali nista na sta se ne mozes navici.
Poslednja ispravka: VojaM (26.12.2007 u 17:45) Razlog: nije Nokii nego Nokiji |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Novi član
Član od: 2.7.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam pre nekih 10 dana uzeo Micro SD od 1 GB i koštala je 1600, kupio sam novu... Mislim da ta ista kartica može da se nađe dosta jeftinije, ali u tom slučaju neće biti nova... Polovne kartice nemaju mane u odnosu na nove, to zaključujem iz toga da sam pre nekih godinu dana kupio Memory Stick Pro Duo za moj K750 polovnu i dan danas radi bez ikakvih problema... Samo što kad sam je kupio na njoj su bile slike neke žene kako okopava baštu a slika se zvala Tetka Rada...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 50 puta na 40 poruka
|
![]()
Колико су M2 micor картице и гдје могу да их набавим најповољније (слати на PM)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Wireless Kartica Za Vistu | Axis | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 23 | 18.1.2008 20:07 |
Program za formatiranje memoriskih kartica | McBojan2 | Programi za mobilne telefone | 2 | 11.11.2007 22:42 |
Mrezna kartica megabook-a | Melinion | Prenosni računari | 5 | 26.9.2007 19:30 |
Kako promijeniti IRQ kod PCI kartica? | ezenkiel | Kvarovi | 5 | 27.8.2007 12:43 |
citac kartica | fantastik | Nosači podataka | 15 | 25.5.2007 9:35 |