![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 10.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ovako: skinuo sam film sa neta resident evil apocalypse dvdrip 700MB i ne mogu da ga pustim,dosta sam trazio po netu ali nisam imao srece usput sam skidao i neke programe koje prevode razne formate ali nisam nasao ni jedan koji prevodi DVDrip u neki drugi format.
Od playera imam: BS player pro version 2.00 Power DVD version 7.00 VLC media player 0.8.6a Winamp 5.03 QuickTime player 7.0.2 RealPlayer 10.5 Windows media player 10.00.00.4058 A od kodeke K-Lite Codec Pack... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Pogleda u properties tofa filma u koji je foramt kompresije (pod stavnok sumarru), ili uključi da ti se vide ekstenzije (na tools folder options, kartica view pa tu imaš opciju show known file extensions), na postuj koja je ekstenzija. Takođe napiši koju ti grešku izbaciju ovi plejeri, naročito VLC i BS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Film se nalazi u AVI formatu. Pokusao sam sa jos nekim programima da ga otvorim ali nista verovatno je ostecen. Kako da sigurno znam da je ostecen? I da li mu ima spasa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Svi player-i pustaju avi(ja mislim). Napravi shot da vidimo sta ti izbacuje, verovatno je do codec-a.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
@ bane445, posto se jos uvek nije pojavio dvd-rip ovog filma, a ja pratim sve dvd-ripove koji se pojavljuju, mogu ti blago reci da je to fake [laznjak] koji zahteva da se download-uje neki player cijeg se naziva ne secam bas najbolje, ali u svakom slucaju mora da se plati da se skine... Znaci uzaludno skinutih 700mb po mom misljenju... Ispravite me ako gresim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]() Citat:
Resident Evil: Apocalypse je drugi deo i postoji milion DVDRipova, a treci deo Resident Evil: Extinction ne postoji DVDRip jos jer DVD izlazi tek sredinom decembra IIRC. S obzirom da je avi samo kontejner, i takav ne moze da diktira koji ce formati da budu u njemu predlazem ti da instaliras poslednji ffdshow koji mozes naci na www.x264.nl. Na istom sajtu mozes naci i matroska splitter koji ima mogucnost da splittuje i AVI fajlove, u slucaju da je windowsow avi splitter zakazao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
My bad
![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: muki85 (17.10.2007 u 11:50) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Moja greska zapravo o cemu se radi: resedent evil (prvi deo) sam gledao bas davno i do pre neki dan nisam znao da postoji drugi deo zapravo za njega sam saznao tako posto sam video najavu za treci deo, onda sam skinuo drugi (resident evil apocalypse) a potom i treci (resedent evil Extinction) izvinjavam se sto sam uneo zabunu. Problem je u trecem (resedent evil Extinction). Posto vi pratite DVDrip-ove i kazete da jos nije izasao (a i logicno je posto je film izasao nedavno
![]() U svakom slucaju hvala svima, koliko vidim nista mi drugo ne preostaje nego da skinem drugi. Po mom misljenju bolje to nego da komp zatrpavam svakakvim programima i kodecima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji video (divx) player koristite? | the 1st one | Video/TV softver | 208 | 26.6.2012 10:50 |
Koji antivirus | Milos Bozic | Zaštita | 118 | 31.5.2007 12:48 |
Road Rush kodovi? | Darth Ivan | Stare igre | 5 | 1.11.2006 22:41 |
dvd+divx player, pitanja | sasha vukelic | ŠDK - Foto i audio/video | 3 | 27.1.2006 18:59 |