![]() |
![]() |
|
|||||||
| Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#941 |
|
Novi član
Član od: 25.5.2012.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Našao tebra al i dalje traži Serial Code
![]() Da li vam se dešava da pri završetku instalacije Gta 4 ili ovog EFLC odjednom postane plav ekran i piše fatal error i restartuje se posle kad ponovo pokušaš nema problema to mi se desilo sa GTA 4 sa ovim novim nije. |
|
|
|
|
|
#942 |
|
Član
Član od: 19.3.2013.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
Pozz, imam jedan problem sa TLAD-om, skoro sam kupio igru na Steam-u, ali sam presao TLAD ranije 100%, primetio sam da ne mogu da ubacim offline save u online acount, ispise se neka greska "Load failed check your hardrive...." pa sam onda opet presao igru ali ovaj put sam neke stvari u radio ranije, pre zadnje misije, radio sam one misije u telefonu i poubijao sam one galebove tako da sam dobio sve one motore ispred Clubhouse, i na neki nacin se igra pokvarila i sad svaki put kad pridjem zadnjem delu te kuce ili kad pokusam da se penjem onim stepenicama automatski me igra izbaci na desktop i pise FATAL ERROR, znam da je 100% igra ubagovala zbog tih motora, samo sto je problem i sad kad sam presao igru i ako ne mogu vise da ulazim u Clubhouse igra ipak zabaguje kad se priblizim tamo i to mi predstavlja problem posto je sad taj save file "Corruptedovan" ispadne da sam igrao dzabe a u stvari je njihova greska zbog toga.... da li postoji nacin da nekako ovaj stari save koji mi odlicno radi ubacim na ovaj online profil i da ga igram (nemoj ni da mi spominjete xliveless.dll posto me to ne interesuje imam original igru....) ili ako ima neki trainer program da nekako vratim te korake unazad na tom save-u (gde su mi otkljucani ti motori) ili ne moze bas nista da se uradi
|
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 544
Zahvaljeno 122 puta na 66 poruka
|
Citat:
Dzaba ti original kad je tu GFWL. I ja imam original i nisam mogao ni da prismrdim multiplayeru. Na stare sejvove zaboravi takodje. Iako imam original morao sam da aktiviram xliveless da bi igrao ko covek. |
|
|
|
|
|
|
#944 |
|
Član
|
Jel moze neko da me podseti kako se igra igra "Champagne" u TBOGT, zaboravio sam kako se ono bese rotira mis, non stop mi pise drinking to slow.... prelazim 100% pa mi zato treba....
|
|
|
|
|
|
#945 |
|
Član
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 507
Zahvaljeno 476 puta na 167 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#946 |
|
Član
|
@BlackArrow to je za konzole....
Jbt ovo cudo ne mogu da predjem! samo to mi treba za 100% ne znam vise u koju stranu da okrecem misa ali jednostavno nece pa nece!!!! izlgeda da nisam jedini koji ima ovaj glitch |
|
|
|
|
|
#947 |
|
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 544
Zahvaljeno 122 puta na 66 poruka
|
Za divno cudo, sinoc udjem u multi bez problema, GFWL ubaci iz prve a nista nisam podesavao niti menjao. Dal ovo mozda popravili pred gasenje
.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| gta |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| MECHA ANIME - Razgovaramo o tome ... | nesonjacc | Kompjuteri i film | 244 | 25.4.2021 23:34 |
| Sim City 4 | Boris Zegarac | Upravljačke simulacije | 119 | 15.8.2011 21:54 |
| µTorrent? | Grimm_SBL | Aplikativni softver | 6 | 14.4.2006 15:41 |