Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 15.6.2012, 16:27   #941
Volkodav
Novi član

Član od: 25.5.2012.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: GTA4 Episodes from Liberty City

Citat:
filpan kaže: Pregled poruke
Pa nadji krek za taj patch.
Našao tebra al i dalje traži Serial Code

Da li vam se dešava da pri završetku instalacije Gta 4 ili ovog EFLC odjednom postane plav ekran i piše fatal error i restartuje se posle kad ponovo pokušaš nema problema to mi se desilo sa GTA 4 sa ovim novim nije.
Volkodav je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.6.2013, 17:07   #942
Shon3
Član

Član od: 19.3.2013.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka

Pozz, imam jedan problem sa TLAD-om, skoro sam kupio igru na Steam-u, ali sam presao TLAD ranije 100%, primetio sam da ne mogu da ubacim offline save u online acount, ispise se neka greska "Load failed check your hardrive...." pa sam onda opet presao igru ali ovaj put sam neke stvari u radio ranije, pre zadnje misije, radio sam one misije u telefonu i poubijao sam one galebove tako da sam dobio sve one motore ispred Clubhouse, i na neki nacin se igra pokvarila i sad svaki put kad pridjem zadnjem delu te kuce ili kad pokusam da se penjem onim stepenicama automatski me igra izbaci na desktop i pise FATAL ERROR, znam da je 100% igra ubagovala zbog tih motora, samo sto je problem i sad kad sam presao igru i ako ne mogu vise da ulazim u Clubhouse igra ipak zabaguje kad se priblizim tamo i to mi predstavlja problem posto je sad taj save file "Corruptedovan" ispadne da sam igrao dzabe a u stvari je njihova greska zbog toga.... da li postoji nacin da nekako ovaj stari save koji mi odlicno radi ubacim na ovaj online profil i da ga igram (nemoj ni da mi spominjete xliveless.dll posto me to ne interesuje imam original igru....) ili ako ima neki trainer program da nekako vratim te korake unazad na tom save-u (gde su mi otkljucani ti motori) ili ne moze bas nista da se uradi
Shon3 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.6.2013, 17:34   #943
sloba
Član

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 544
Zahvaljeno 122 puta na 66 poruka

Citat:
Shon3 kaže: Pregled poruke
Pozz, imam jedan problem sa TLAD-om, skoro sam kupio igru na Steam-u, ali sam presao TLAD ranije 100%, primetio sam da ne mogu da ubacim offline save u online acount, ispise se neka greska "Load failed check your hardrive...." pa sam onda opet presao igru ali ovaj put sam neke stvari u radio ranije, pre zadnje misije, radio sam one misije u telefonu i poubijao sam one galebove tako da sam dobio sve one motore ispred Clubhouse, i na neki nacin se igra pokvarila i sad svaki put kad pridjem zadnjem delu te kuce ili kad pokusam da se penjem onim stepenicama automatski me igra izbaci na desktop i pise FATAL ERROR, znam da je 100% igra ubagovala zbog tih motora, samo sto je problem i sad kad sam presao igru i ako ne mogu vise da ulazim u Clubhouse igra ipak zabaguje kad se priblizim tamo i to mi predstavlja problem posto je sad taj save file "Corruptedovan" ispadne da sam igrao dzabe a u stvari je njihova greska zbog toga.... da li postoji nacin da nekako ovaj stari save koji mi odlicno radi ubacim na ovaj online profil i da ga igram (nemoj ni da mi spominjete xliveless.dll posto me to ne interesuje imam original igru....) ili ako ima neki trainer program da nekako vratim te korake unazad na tom save-u (gde su mi otkljucani ti motori) ili ne moze bas nista da se uradi
Shone mojne tako brzo, uspori malo, ko da si trceci pisao, tacka-zarez molim te ko da te po'vata.
Dzaba ti original kad je tu GFWL. I ja imam original i nisam mogao ni da prismrdim multiplayeru. Na stare sejvove zaboravi takodje. Iako imam original morao sam da aktiviram xliveless da bi igrao ko covek.
sloba je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.8.2013, 21:45   #944
Shon3
Član

Jel moze neko da me podseti kako se igra igra "Champagne" u TBOGT, zaboravio sam kako se ono bese rotira mis, non stop mi pise drinking to slow.... prelazim 100% pa mi zato treba....
Stara 3.8.2013, 18:42   #945
BlackArrow
Član

Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 507
Zahvaljeno 476 puta na 167 poruka

http://www.supercheats.com/guides/gr...gne-drink-off/
BlackArrow je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.8.2013, 20:32   #946
Shon3
Član

@BlackArrow to je za konzole....
Jbt ovo cudo ne mogu da predjem! samo to mi treba za 100% ne znam vise u koju stranu da okrecem misa ali jednostavno nece pa nece!!!! izlgeda da nisam jedini koji ima ovaj glitch
Stara 26.8.2013, 10:40   #947
sloba
Član

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 544
Zahvaljeno 122 puta na 66 poruka

Za divno cudo, sinoc udjem u multi bez problema, GFWL ubaci iz prve a nista nisam podesavao niti menjao. Dal ovo mozda popravili pred gasenje .
sloba je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
gta

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
MECHA ANIME - Razgovaramo o tome ... nesonjacc Kompjuteri i film 244 25.4.2021 23:34
Sim City 4 Boris Zegarac Upravljačke simulacije 119 15.8.2011 21:54
µTorrent? Grimm_SBL Aplikativni softver 6 14.4.2006 15:41

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 6:22.