![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Veteran
|
Brzo i kratko: Kako se koristi µTorrent?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
eat, sleep & blink
|
Prosto i jednostavno. Program je besplatan, jedan od boljih programa za rad sa torrentima. Posle BitComet-a koji je užasno spor, skinuo sam ovaj mali, besplatan program. Instalacija nije potrebna, pokreni samo skinuti utorrent.exe fajl. Što se tiče podešavanja, ne moraš da diraš i da podešavaš toliko - dovoljno je podesiti u kom folderu će se skidati fajlovi sa torrent-a i port. To ćeš naći u Options Preferences. Folder gde će se skidati podešavaš ovako:
Options - Preferences - Folders - Čekiraš opciju Put new downloads in i odrediš lokaciju. Port podešavaš ovako: Options - Preferences - Network - Klikneš na Random Port Naprednija podešavanja, ukoliko te zanima, možeš videti u sekciji Torrents(ima i ostalih sekcija, ali ovo je glavno). Tu možeš podesiti broj konekcija, broj peerova, upload i download itd.. Ukoliko te zanima još nešto tu sam .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
koristim BitComet ali pretpostavljam da im je svrha ista.
ako jeste http://www.bitcomet.com/ ti je moja preporuka, do duse samo njega sam probao i jako sam zadovoljan ![]() skines torrent file negde sa neta otvoris ga u µtorrent-u i uzivas. evo mala lista torrent sajtova h**p://home.quicknet.nl/qn/prive/romeria/bittorrentsites1.htm ja koristim najcesce h**p://www.mininova.org i 1bt.ru za ovaj drugi moras da se registrujes a to je moguce samo jednom mesecno. a i ovi su ql: h**p://www.torrentspy.com h**p://www.torrentz.com sve zavisi sta zelis da skidas ![]() nadam se da si zadovoljan odgovorom. poz! modovi: jel smemo torrent linkove da postujemo s' obzirom sta se tamo sve moze naci????? Poslednja ispravka: djolepiv (14.4.2006 u 15:04) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
|
Da, hvala, ali kako da skidam fajlove za njega sa neta? Gde god se spominju µTorrent fajlovi, a ja zelim nesto da skinem, uglavnom nalazim na praznu stranicu na kojoj pise da izaberem i skinem. Kako, kad na stranici samo dve recenice i ruznikava pozadina?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
@vladale: ako je tako kao sto kazes, moram i ja probati
![]() @grimm: evo racimo trazis photoshop h**p://www.mininova.org/search/?search=photoshop kliknes na neki od rezultata, pa na torrent link "1700 Adobe Photoshop Plugins.torrent", skines taj mali fajl i otvoris ga u kom vec programu zelis (bitcomet, utorrent...) Poslednja ispravka: djolepiv (14.4.2006 u 15:03) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Veteran
|
Got it! Hvala svima.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Član
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
program je odlican. ja sam prvo koristio bittorrent i zamrzeo torrent samo zato shto je spor a od kada koristim ovaj program(nanotorrent) obozavan torrent
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|