![]() |
![]() |
|
|||||||
| Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#121 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
Šta propušta dijaspora?
Zivite u Kanadi, Americi, Australiji ili vec negde drugde, daleko od rodbine, prijatelja i otadzbine. Povremeno vas muci nostalgija i lepo vam dodje da sednete na prvi avion i odletite pravo do rodne grude, pa sta kosta da kosta. Zato, evo kratkog spiska stvari, ljudi i dogadjaja u kojima ne mozete da uzivate zato sto ste tamo daleko. dakle, propustate: 1) bonove za struju umesto penzija; 2) odlazak u Sofiju da tamo budete domaci navijac; 3) dnevnik Radio televizije Srbije; 4) obnovu zemlje oslanjanjem na sopstvene snage; 5) radost sto ce nezavisne radio stanice ponovo moci da cuje cak 2 odsto biraca u Srbiji; 6) mogucnost da vam na ulici prilaze zgodne devojke i da vas pitaju gde ste nabavili dva litra ulja koje nosite u kesi; 7) mogucnost da vam na ulici prilaze zgodne devojke i da vas pitaju gde ste nabavili pola litra mleka koje nosite u kesi; 8) mogucnost da vam na ulici prilaze zgodne devojke i da vas pitaju gde ste nabavili kilo secera koje nosite u kesi; 9) mnogo mogucnosti za upoznavanje sa zgodnim devojkama; 10) pogled na kontejner iz koga viri penzionisani profesor; 11) bonove za benzin pomocu kojih ne mozete da nabavite benzin; 12) kupovinu goriva u flasama od dva litra u koje ne staje dva litra; 13) benzinske pumpe pretvorene u vazdusne banje, posto na istima nema ni traga od automobila ili drugih zagadjivaca vazduha; 14) "drinu" zapakovanu u kutiju "Marlboroa"; 15) potpazusne miomirise u prepunom gradskom autobusu; 16) genijalne misli nezavisnih intelektualaca koji tvrde da je od nase vlasti gora samo nasa opozicija; 17) kupovinu originalne americke robe proizvedene negde izmedju Bugarske i Rumunije; 18) proglasavanje pontonskog mosta za kapitalni projekat; 19) burek i jogurt; 20) nadu da cete i bez grejanja prolece mozda uspeti da docekate zdravi; 21) enorman porast proizvodnje i prodaje sporeta na drva; 22) hodnik u soliteru pun drva za ogrev; 23) slatku jezu koju stvara neizvesnost pri svakom ulasku u prodavnicu; 24) konobare koji su grdno uvredjeni sto ste narucili samo kafu i kiselu; 25) junsku platu u decembru; 26) slave na kojima niko nece da prica o politici. Prvih pet minuta; 27) cinjenicu da su se stare gace pocepale, a kupovina novih predstavlja cist luksuz; 28) najveceg opozicionara Vuka draskovica; 29) najveceg opozicionara Zorana djindjica; 30) najveceg opozicionara Vojislava Kostunicu; 31) mnogo najvecih opozicionara; 32) Jul u julu; 33) Jul u avgustu; 34) Jul u septembru; |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Deo inventara foruma
|
35) Jul cele godine;
36) generalne strajkove u kojima ucestvuje po dvesta radnika; 37) mozgove koji misle da su odbranili mostove u Novom Sadu; 38) generale koji u pauzi izmedju raznjica i vesalice prete ponovnim osvajanjem Kosova; 39) ruski gas i americku humanitarnu pomoc koji tek sto nisu stigli; 40) kasnjenje voza zbog kojeg bi u Japanu cela vlada izvrsila samoubistvo; 41) stopedeset ljudi na vratima tramvaja; 42) demonstracije koje nemaju veze sa zastitom foka i pravom na privatnost polarnih medveda; 43) najuspesniju setvu i najrodniju zetvu; 44) nestanak struje zbog prevelikih vrucina; 45) nestanak struje zbog prevelikih hladnoca; 46) nestanak struje zbog prejakog vetra; 47) nestanak struje zbog kijavice; 48) kijavicu zbog nestanka struje; 49) nestanak struje bez ikakvog razloga; 50) slavlje povodom dolaska struje; 51) srecu najvecu sto je vasa zgrada prioritet pa vam nisu iskljucili struju; 52) jos vecu srecu komsiluka iz zgrade preko puta koji aplaudira kad i vi ipak ostanete bez struje; 53) mogucnost da Zorica Brunclik postane ministar kulture; 54) studente koji uz parolu "Kulturo, eve me!" zeljno iscekuju da Zorica Brunclik postane ministar kulture; 55) odgovorne izjave odgovornih ljudi da devalvacije dinara nece biti; 56) devalvaciju dinara; 57) jos jedan veeeeliki miting nakon koga ce Slobodan Milosevic SIGuRNO otici sa vlasti. A sta propustamo mi, koji jos uvek nismo uspeli da postanemo dijaspora: 1) sve ostalo. Ovo je od prije 5. oktobra, nemojte zamjeriti
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Deo inventara foruma
|
ha ha ha ha, pazite ovo sa zafrkancia
ja malko prepravio sadašnjem razvoju hardveraBROJ ZVERI 666 - Tacan broj zveri DCLXVI - Rimski broj zveri 666.0000 - Broj precizne zveri 0.666 - Broj milizveri / 666 - Imenilac zveri (-666) ^ (1/2) - Imaginarni broj zveri 1010011010 - Binarni broj zveri 6... uh, kako bese... - Broj zveri - plavuse 0666 - Pozivni broj zveri 66600 - Postanski broj zveri 665.95 - Cena zveri 699.25 - Cena zveri + porez E666 - Put zveri 666 C - Temperatura pecene zveri Word 6.66 - Tekst procesor zveri E66686 - Core2Duo zveri ![]() 666i - BMW zveri 668 - Komsija zveri 665.9997856 - Broj zveri na Pentiumu |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
999 - zver u ogledalu
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Član
Član od: 15.9.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka
|
http://www.ketv.com/news/14133442/detail.html
Americki senator podneo tuzbu protiv Boga. |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Član
Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 524
Zahvaljeno 59 puta na 27 poruka
|
13 septembra je bilo 11 godina od smrti najvecjeg repera svih vremena. Prodao je 75 miliona kopija albuma u cijelom svetu. Neki njegovi najzagrizheniji fanovi vjeruju da je on zhiv i da se krije od javnosti. Kao dokaz iznose broj 7 koj se pojavljuje u svim njegovim pjesmama i zhivotu i koj je on stalno pokazivao rukama. Naravno postoi josh jezivih chinjenica o tom broju 7:
1.upucan je tachno 7 meseci nakon shto je izdao album -all eyez on me-. Meci su ga pogodili 7 septembra i zhiveo je josh 7 dana. Umro je 13 septembra u 25. godini. Kad se cifre u ovoj godini saberu dobija se broj 7 (2+5=7). I vreme smrti 4.03 daje broj 7 (4+0+3=7) 2. U pjesmi hearts of man tachno u 3. minutu i 13 sec (3+1+3=7) pjesme 2pac kazhe ''I died and come back'' 3. Njegov prvi posthumni album ''R U still down'' objavljen je 25 novembra (2+5=7) 4. Nekoliko dana nakon njegove smrti izashao je album pod nazivom ''The Don Killuminati: The 7 day theory'' 5. Ufilmu ''Gang related'' 2pac i Belushi chekaju u sobi broj 7 a broj njegove znachke je 115 (1+1+5=7). 6. Nakon njegove smrti izashlo je 7 filmova u kojima je glumio. 7. Rodjen je 1971 a poginuo je 1996. Saberite cifre u ovim godinama: 1971=''1+9+7+1=18'' 1999=''1+9+9+6=25'' 18+25=43 a 4+3=7 ili 25-18=7 8. Prvi objavljeni video sa albuma ''R U still down'' bio je ''Wonder if heavern got a ghetto''. U jednoj sceni spota, 2pac ulzi sa nekom ribom u hotelsku sobu na chijim vratima se vidi broj 7. Dok vecheraju sat pokazuje 4.03 - tachno vrijeme njegove smrti. Da li bi trebali verovati da je zhiv? I neka neko napishe josh neku teoriju o broju 7 ako je dje nadje. Poslednja ispravka: Down Force (21.9.2007 u 17:25) Razlog: only god knows |
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka
|
Citat:
( osim u slucaju 50 centa).Stoga zakljucujem da je 2Pac mrtav. Poslednja ispravka: Mrka Kapa (20.9.2007 u 17:54) Razlog: dugačak citat |
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Starosedelac
|
Ziv je Amar umro nije. On je odrepovo svoje, po svojim pesmama ostace upamcen generacijama i vecno ce ziveti u njihovim srcima. 96
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
zanimljiva ova teorija zavere
iako ne slusam rap, jedini reper koga imam na kompu i cije pesme rado cujem je upravo on legenda
Poslednja ispravka: Mrka Kapa (20.9.2007 u 17:54) Razlog: izbrisan citirani post |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Član
Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 127 puta na 64 poruka
|
Ja sam oduvek imao teoriju da mu se smucio javni zivot, iscenirao smrt, prebacio pare na neki offshore account, promenio izgled lica kod hirurga i zivi sretno na nekom ostrvu krckajuci svoje stecene milione. A i pare od prodatih diskova nakon navodne smrti. Velike su to pare bre.
Something to think about |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
Citat:
![]() BTW, ne slušam rep tako da nisam potresen u vezi njegove "smrti" ali mi ga je žao kao svakog drugog čoveka. |
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Član
Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 524
Zahvaljeno 59 puta na 27 poruka
|
Hvala ti, ispravio sam
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
Chuck Norris može da iscedi sok od pomorandže iz banane!
![]() Chuck Norris zna ko je ubio Kenedija. ![]() Chuck Norris zna iz kog tačno Springfilda su Simpsonovi. ![]() Chuck Norris deli sa nulom.
Poslednja ispravka: ForceWare (21.9.2007 u 3:31) Razlog: Spajanje poruka by ja :) |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
Ne znam da li je neko video sa Bencha iz signaturea jednog moda:
![]() čitao sam pedeset puta i uvek uspe da me nasmeje ![]() Jos jedan obican dan na Benchu... Pitanje: Koji GF4 da uzmem, Inno ili Prolink? Odgovori : Aca: Uzmi Leadteka; Muzzy: E da Leadtek je straavaa; borab: Uzmi Atija; Simpson: Ma da vidis rezultate kad se klokuje Mister No: Treba ti jak procesor; Magick: Sacekaj jos godinu dana da Matrox napise drajvere i uzmi Parfeliju, ima i DM; Student: Ma Inno ima 30 poena manje u 3d marku, ja bih razmislio; Max: Uzmi Atija, ne, Matroxa, ne, GF4, ne... Broz: Ma i Hercules je dobar; Luka_l: Ne bih da pravim offtopic ali da li paradajz cveta 2x godisnje? Gedza: Prolink. Sad Smirela - da ne banujem |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Član
Član od: 15.9.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka
|
http://www.escapistmagazine.com/news...to-Stupid-Kids
Radnik u GameStop-u dobio otkaz jer je odbio da proda video igre deci dok mu ne donesu ocene iz skole. Kralj
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
Evo pogledajte neke quotes iz iz B&R serije:
Robin: "Let's go!" Batman: "Not you, Robin. They have strict licensing laws in this country. A boy of your age is not allowed in a drinking tavern." Dick Grayson: "What's so important about Chopin?" Bruce Wayne: "All music is important, Dick. It's the universal language. One of our best hopes for the eventual realization of the brotherhood of man." Dick Grayson: "Gosh Bruce, yes, you're right. I'll practice harder from now on." Robin: "You can't get away from Batman that easy!" Batman: "Easily." Robin: "Easily." Batman: "Good grammar is essential, Robin." Robin: "Thank you." Batman: "You're welcome." Batman: "Better put 5 cents in the meter." Robin: "No policeman's going to give the Batmobile a ticket." Batman: "This money goes to building better roads. We all must do our part." Robin: "Boy! That was our closest call ever! I have to admit that I was pretty scared!" Batman: "I wasn't scared in the least." Robin: "Not at all?" Batman: "Haven't you noticed how we always escape the vicious ensnarements of our enemies?" Robin: "Yeah, because we're smarter than they are!" Batman: "I like to think it's because our hearts are pure." Robin: "Holy molars! Am I ever glad I take good care of my teeth!" Batman: "True. You owe your life to dental hygiene." Bruce: "Yes, Dick, your bird calls are close to perfect. If more people practiced them, someday we might have a chance for real communication with our feathered friends." Dick: "In that case I think I'll polish up my ruby-crowned kinglet and my rose-breasted yellow-tailed grouse-beak calls." Dick: "Sorry, I'm not interested in dance lessons." Bruce: "Wait a minute, Dick. The junior prom's coming up, isn't it?" Dick: "Yes, but..." Bruce: "Well, we don't want you to be a wallflower, do we? Dancing is an integral part of every young man's education." Dick: "Gosh Bruce, you're right." Batman to Robin: "When you get a little older, you'll see how easy it is to become lured by the female of the species." Robin: "I guess you can never trust a woman." Batman: "You've made a hasty generalization, Robin. It's a bad habit to get into." Robin: "That's an impossible shot, Batman." Batman: "That's a negative attitude, Robin." A evo i link: http://members.tripod.com/~AdamWest/b-lectur.htm |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Starosedelac
|
Dobro, iz ovoga se vidi da je kreator Betmena na sebe preuzeo i edukatorsku ulogu. Nije to po meni loše, ako se uzme u obzir prosjek godina čitalaca Betmena.
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Član
Član od: 16.10.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 62 puta na 23 poruka
|
Jelena Karleuša : “Šoping mi je odavno postao zanimljiviji od seksa!!!”
Ognjan Radivojevic : “Do 17. septembra cu biti celavac, a onda cu da pustim lokne i ofarbacu se u plavo!” Dragan Stojkovic-Piksi: “Ne znam šta ce biti za 10 godina. Možda poludim, pa odem u politicare!” Ksenija Pajcin: “Na meni su najseksipilniji pogled i vilica!” Jovana Tipšin (pevacica): “Meni su u fotošopu dodali celulit. Pošto kod mene nema šta da se ulepšava, dodaju mi mane!!!” Ðani (folk pevac): “Ja sam veran muž, ženu sam prevario samo dva, tri puta!” Lela Andric (folk pevacica): “Biram sponzora, vrlo sam zahtevna. Potrebni su mi i ukus i miris, a ne samo pare!!!” ![]() Leontina Vukomanovic: “U ljubavi je samo ljubav pobednik!!!” Era Ojdanic : “Majka i žena me podržavaju u švaleraciji, ali se i plaše da me neko zbog toga ne ukoka!!!” Ivan Gavrilovic: “Trebalo bi da izadem go na scenu i da pevam, a mislim da to naša deca ne zaslužuju!” Ðorde David: “Tvrdim da je medu narodnjacima mnogo više narkomana nego medu rokerima!!!” Nedeljko Bajic Baja: “Obožavam žene i uživam u seksu iskljucivo u njihovom prisustvu!!!” ![]() Eva Ras: “Sad bih vec mogla da otegnem papke, da prdnem popu u kesu, kako se kaže!” Biljana Obradovic: “Ako ce muškarac da bude sa mnom samo zbog mojih sisa, izvadicu ih i pokloniti mu!!” Viki Miljkovic : “Srecom, moj je mozak genetski pozitivan, tako da je bilo potrebno da budem ono što jesam” Ceca Ražnatovic: “Za mene je kamera, u stvari kao živo bice!” Vesna Vukelic Vendi: “Volim da kažem da covek mnogo toga može da nauci od životinja, ja na primer ucim od svog macora” ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| geek, smesni tekstovi, tekstovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Smešni, interesantni video klipovi | bobi | Cvet kompjutera | 5309 | 29.6.2022 11:48 |
| Smešni, interesantni audio zapisi | bobi | Cvet kompjutera | 15 | 30.5.2009 17:20 |