![]() |
![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Veteran
Član od: 18.10.2007.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 149 puta na 117 poruka
|
Igra treba da izadje pocetkom oktobra. Pravi je britanski Black Rock Studio ranije poznat pod imenom Climax Racing.
Evo par shotova jer slika govori vise od hiljadu reci... Poslednja ispravka: Half-Life boy (11.4.2008 u 21:59) Razlog: error |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
Više bi govorilo tisuću riječi. Daj još podataka.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
Za pocetak ominjana je u novom SK-u
![]() Kazu da ce kombinovati sve najbolje elemente extremnih sportova i trkackih igara. Trkanje na lokacijama sirom planete. Osim klasicnih trka bice i takmicenja u skokovima, trikovima i sl. Izlazi standardno za X360, PS3 i PC. Znaci klasicna extremna trkacka igra. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
|
Multiplayer ce podrzavati do 16 igraca ali samo na netu jer nece biti opcije za LAN. Akrobacije koje izvodite su kljuc uspeha u igri.
Struktuta staza je takva da ce se racvati i na po pet putanja i postojace precice koje prestavljaju rizik jer mozete pasti u.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Deo inventara foruma
|
Divljaci(oni koji igraju ovu igru),kako biste ocenili ovu igru?Jel karijera siromashna(pitam zato shto me to najvishe interesuje)?Koje su mane igre?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
Ja nisam nasao nikakvu manu... mislim koncept je ok... mehanika je dobra... u sustini ako volis trke i to sa quadovima ovo je najbolja igra ikad u tom zanru
definitivno...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Deo inventara foruma
|
Probao sam jutros i ne svidja mi se bas nesto.
![]() Jeste da ima extra stvari i premnogo modifikacija ali samo ATV vozila, malo je. Ako zelite igru sa kroserima, atv, buggy, monster truck-ovima onda je MX vs. ATV Unleashed vasa stvar. Po meni igre koja je bolja od te (od MX vs. ATV Unleashed), (a da je takvog tipa) jos uvek nema. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
Znam sad. Ponadao sam se iz slika da si kakav plaćenik. Ne volim trkačke igre.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Veteran
|
Citat:
Da dodam: Ne zna se da li ce postojati karijera ili sampionat. Zna se samo da ce biti 4 moda, a jedan od njih je trick racing koji je na prvom shotu iz prvog posta. Trkacete se na 7 lokacija, a svaka lokacija ce imati po nekoliko staza. Graficki ngine je jos uvek nedovrsen ali se na shotovima vidi da je vidljivost okoline ogromna. Dok se izvode trikovi kamera ce se postaviti u najbolji polozaj kako biste imali uvid u ono sto izvodite sa ATV-om. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Novi član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Deo inventara foruma
|
Stize sutra... javljam utiske... ali po video snimcima koje sam video deluje jako jako interesantno...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Veteran
|
To je tacno da su duga ucitavanja , ne bas tolko duga ali onako . Ali igra je nemam reci za nju . Mnooogo mi se svidja
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Deo inventara foruma
|
Pih... cudno... na xBox ide sa DVD-a i nema cekanja... ucita nivo za 5-10 sekundi...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Veteran
|
Znaci jedva cekam da ovo izadje !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Starosedelac
|
Vuhu! jos jedna igra koja je vredna cekanja! Dobri screenovi!
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Deo inventara foruma
|
Vidim samo je 1UP opisao http://www.gamerankings.com/htmlpages2/944935.asp
Ostali neshto zabushavaju. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Super Mario Galaxy - pure fun | renegade_of_funk | Konzole | 10 | 27.11.2007 13:05 |