![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 24.6.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Pozdrav svima
![]() Android platforma je nov proizvod Googla i predstavlja nesto slicno operativnom sistemu za mobilne telefone ali mnogo vise od operativnog sistema. Detaljnije informacije mozete dobiti na http://code.google.com/android Radi promocije Google je pokrenuo Android Google Challenge takmicenje, na kojem se pojedinci, timovi i organizacije takimce u pravljenju aplikacija za ovu platformu. Detaljnije informacije mozete dobiti na http://code.google.android/adc.html Ja sam uocio veliki potencijal ovakvog sistema, pa me interesuje da li bi neko bio zainteresovan da se upusti u ovo takmicenje i oformi tim samnom. Programiranje se vrsi u Javi tako da je to osnovni jezik koji zainteresovana osoba mora da poznaje. Zainteresovani neka me kontaktiraju na Private, a ostali koji zele neke informacije u vezi teme neka postave pitanje. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Danas sam bas cinik...kisni dan sta ces...
koliko sam ja video nagrada je 10 000 000$...sta mislis ko ce sve pokusati da je dobije(ja znam samo dva tima koji su se nameracili da pokusaju, ali ne toliko zbog nagrade koliko zbog toga st se nadaju uspehu njihovih aplikacija na android platformi, a to su teski profesionalci sa godinama iskustva u symbian-u i iza kojih stoje JAKI sponzori)... samo sam hteo reci da to nije decija igra i da je to full time job.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 24.6.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Nisi lepo procitao
![]() Nagrada je 25000$. A sto se tice takve konkurencije, to je jos veci motivator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Ma nije problem u motivu toga uvek ima. Samo treba razmotriti pod kojim okolnostima se krece u avanturu. Trazenje saradnika na forumu (pogotovo ovom gde najvise ima srednjoskolaca) se ne cini kao put ka pobedi. Bar ja ne bih ulozio pare u tako nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 235
Zahvaljeno 421 puta na 347 poruka
|
![]()
Na
http://www.megaleecher.net/Google_An...droid-emulator možete naći emulator i proveriti sve to na PC-ju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Emulatori postoje od kako se pojavio SDK za AndroidOS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Android Google open source operativni sistem za mobilne | avox | Programi za mobilne telefone | 2 | 28.3.2011 20:41 |
Google pokrece konkurenciji Wikipediji | B@NE | Internet tehnologije | 11 | 10.3.2008 9:42 |
Google Android | Marko Stanojkovic | Aparati i oprema | 0 | 13.2.2008 20:28 |
Srpski google proradio,ali bash pod google-om! | freeminder | Brbljaonica | 20 | 1.9.2007 13:58 |
3d Challenge - dogovor | 3dM@niak | 3D radovi | 60 | 1.5.2007 23:01 |