![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 30.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
I sam sebi postajem dosadan ali evo odlozio sam kupovinu za jos par dana zbog jedne dileme.
Sve sam blizi ideji da ubacim napajanje ANTEC SP-400 400W SATA,24pin,PCIe (Smart Power 2) u neko jeftino kuciste. Za ANTEC napajanja sam cuo samo reci hvale. Da li je neko radio nesto slicno, da li ima neke razlike u konstrukciji kucista i u stvari sta je najbitnije kod kucista. Da li znate ko prodaje jeftina kineska kucista bez napajanja. Nameravam da kupim kasnije jos neke stvari koje bi opteretile napajanje i bojim se da bi kupovinom 'kineskog" tresha mogao ugroziti i ostale komponente u slucaju crkavanja napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja sam ubacivao LC Power 6550G u Frontier Monarch kucjiste i nije bilo specijalnih problema osim sto sam morao da krivim jedno parce lima kako bi se uklopilo novo napajanje ali to nije strasno. Mozda da razmislis da kupis ASUS TA-250 kuciste koje dolazi bez napajanja a kosta oko 35-37 evra, sigurno je kvalitetnije od kucjista koje kupis za 25 evra sa napajanjem od 450W
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Antecova napajanja su nesto skuplja, mislim da je taj model oko 50 evra. Ne verujem da ces naci "Chinese" kuciste bez napajanja ali su ona po pravilu jeftina. Razmisli o opciji da kupis neko firmirano "no-name" kuciste i koristis to napajanje (takva napajanja, provereno, mogu besprekorno da rade nekoliko godina pre nego sto isporucivanje napona po konektorima pocne da opada ili da varira) a posle nekog vremena promenis boljim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
pusenje nije zdravo, a jos kad napajanje propusi... | nighthawk | Kvarovi | 4 | 6.10.2006 12:13 |
Asus A8R32-MVP Deluxe VS TROFAZNO NAPAJANJE | Freško | Osnovne komponente | 19 | 19.7.2006 0:28 |
Napajanje | vozdovac | Kvarovi | 3 | 20.3.2006 22:27 |
Nedovoljno napajanje | Jim Bravura | Kvarovi | 15 | 17.11.2005 20:52 |
Dual pentuim3 prikljucak za napajanje...? | oluja | ŠDK - Osnovne komponente | 3 | 21.10.2005 3:29 |