![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gledao sam neke laptop racunare, i kod nekog sam video da pise Linux za OS, da li moze nesto drugo da se instalira ili samo Linux?
Treba mi brz odgovor!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
MOZE ,mozes sta hoces ,bilo koji win...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 16.1.2010.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 50 puta na 32 poruka
|
![]()
mozes sta ti srce pozeli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A sto pise onda Linux?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
zato sto ga firma isporucuje sa njim pa su naljepili tu malu slicicu,vjerovatno im jeftinije il imaju neku surandju,anyway mozes sve nzm otkud ti to da moze samo linux
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku OgnjenM na korisnoj poruci: | ||
Aleksandar1987 (16.3.2010) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
sada si me naveo na razmisljanje ,stvarno je glupo sto tako prodaju,iako postujem linux,i planiram da predjem na ubuntu,skroz je glupo da prosecnom korisniku prodaju instaliran linux
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Linux jeftiniji,misterija rijesena
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex Parrot
|
![]()
Zaista smešno... Prosto urnebesno... Zamisli "prosečnog" (define: prosečni korisnik) korisnika kako pali laptop i otkriva da na njemu nema sistema? Šta onda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
hahahahah ima i toga,ljudi kupuju laptope npr.....Vide dva ista laptopa a razlika izmedju njih je 200 km "bubam" i naravno uzmu onaj jeftiniji odu kuci i zovu servis neradi laptop
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ex Parrot
|
![]()
Hmmm, Dell koji imam u radnji i koji je došao sa preinstaliranim Ubuntuom je savršeno sposoban za obavljanje "prosečnih" radnji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Caletov neki kolega jos davno uzeo laptop i na njemu je mogao da instalira samo Vistu, covek kupio i original OS. Cuo sam kako se zalio, a mene laptop kupovina nije ni interesovala nesto pa nisam ni znao zasto pise OS: Linux, Vista, Free dos, Win7...A po njegovoj prici moze samo taj OS koji pise, jedino na Free DOS moze da se stavi bilo koji
![]() I meni bilo malo cudno al reko ajde da poverujem, al zaista smesno ![]() I reko ajde da pitam, posto je stvarno cudno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex Parrot
|
![]()
@raspucin
Nisi me pogodio niti sam ljut, jednostavno mi nije jasno. Pazi, stigao Dell u radnju, ja ga upalim, uštekam flešić, otvori se prozor sa sadržajem, kliknem na klip koji sam imao, iskoči poruka kako je za prikaz tog fajla (a bio je u pitanju .mov, ostale je puštao bez pitanja) potrebno skinuti dodatne kodeke i da mogu to odmah da uradim klikom na dugme "OK". Sve što sam ja trebao da uradim jeste da ubodem mrežni kabal u komp. Ja sam doduše nakon toga instalirao VLC koji mi je mnogo zgodniji od podrazumevanog Totema, ali to je neka druga priča... kao i bug sa mrežnim konekcijama koji se dešava na nekim verzijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku raspucin na korisnoj poruci: | ||
GoranSTX (16.3.2010) |
![]() |
#16 |
Ex Parrot
|
![]()
Dobro, nećemo više, uvek zastupam stav da svako treba da koristi ono što želi, ali isto tako smatram da treba probati i nešto drugo... Ne radim u pomenutoj firmi i nema nikakve ljutnje, ne znam odakle ti to, diskutujemo, razmenjujemo iskustva... Iako si za ovo poslednje verovatno u pravu ipak ima i slučajeva kada ljudi odluče da ostave preinstalirani sistem (znam iz ličnog iskustva).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GoranSTX na korisnoj poruci: | ||
raspucin (16.3.2010) |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
moram da dodam,da je mozda problem u mom terminu prosecni korisnik,mozda sam trebao da kazem korisnik koji jedva koristi windows
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku raspucin na korisnoj poruci: | ||
Predrag Stankovic (16.3.2010) |
![]() |
#18 |
Ex Parrot
|
![]()
Upravo ona grupa ljudi koja bi u potpunosti mogla da uživa u prednostima otvorenog sistema, a da joj ne smetaju "mane" istog (manje zabavnog softvera, naglasak na manje, a ne da nema).
Surf po netu bez bojazni od zlonamernog softvera, slobodne ofis aplikacije koje idu rame uz rame sa MS Office-om i dovoljno igara da se ubiju smorni sati na poslu ![]() Jedini korisnici koji moraju da koriste win sisteme su oni koji su vezani nekim specifičnim softverom ili su u potpunosti posvećeni gamingu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
koji linux za jako stari laptop? | jova1996 | Slobodni softver | 8 | 18.12.2009 13:26 |
Je l' može nešto da se ubrza kod moje konfiguracije? | dzambo | Overklok | 41 | 20.8.2007 21:18 |
Čip ili nešto drugo? | mrkin73 | Konzole | 5 | 27.1.2007 23:21 |
Thermaltake Matrix VX VD3000SWA ili nešto drugo? | zokocx | ŠDK - Ostale komponente | 32 | 11.12.2006 10:02 |
K.O.T.O.R. II ili nešto drugo? | bad_wizard | Role-Play | 48 | 17.5.2006 1:35 |