![]() |
![]() |
![]() |
#1861 |
Starosedelac
|
![]()
Imam kod kuce tri racunara, na svakom racunaru su mi sharovane particije koje nisu sistemske.
Danas smo ja i drugar igrali generals preko hamachija, on kaze da moze da mi pristupi svim fajlovima na deljenoj particiji. Kako da podesim sharing da samo racunari koji su u mrezi mogu da pristupe fajlovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]()
Koristim dvi za vezu izmedju monitora i graficke, rezolucija full hd. Zanimljiva stvar je da kada koristim hdmi kabal, slika nije "razvucena" preko cele povrsine monitora - postoji crni okvir oko slike. Nikako ovo ne mogu da resim.
Pokusavao sam sa podesavanjima na samom monitoru i nisam uspeo. Da li ovaj problem ima veze sa nekom od opcija koju treba da cekiram ili odcekiram u samom sistemu. Gde god da sam pogledao, podesavanja su ok(npr. u display settings rezolucija je 1920x1080). Ili je mozda do podesavanja u CCC i neke opcije tamo? Tu nisam nista "prckao", ali ako je neko siguran sta treba uraditi neka slobodno javi. @MojaV @patakbudla Hvala za PrintScreen pitanje i odgovor, bas sam hteo ovih dana da pitam istu stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zamolio bih nekoga ko ima win 7 x64 da mi postavi svoj isdone.dll fajl iz foldera C:Windows/system32 ovde ili na neki upload sajt jer mi ga je jedan virus pojeo..
Unapred zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kod mene ne postoji taj dll. Moguce je da se aktivira kada se javi tako neki problem, koji ti imas.
Jedino da probas da nadjes na netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Ako imaš instalacioni disk, Start -> Run -> sfc /scannow .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pitanje: Da li ti to neka igra pravi probleme? Mnogo se tema vrti po forumima da taj error neka repakovana igra prouzrokuje.
Probaj http://www.microsoft.com/download/en....aspx?id=14632 ,ako je to u pitanju. Ja bi ga rado upload, al nemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da da, u pitanju se prepakovane verzije, koje nece da se instaliraju ..
![]() @sass drake probacu sad, hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
V.I.P. Zaštita
|
![]()
Izgleda da ti moje rješenje neće pomoći jer to nije M$ fajl. Probaj odavde da ga skineš: http://dll-files.org/public/www_dll-...ISDone.dll.zip.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Skinuo sam taj, i to je izgleda jedan jedini na netu.. Al nije za win7 vec xp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Udjem danas da defragmentiram disk kad ono kaze da nije instaliran...
![]() Kako da instaliram? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Član
Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 29 puta na 29 poruka
|
![]()
Probaj ovo:
start>control panel>folder options>view tab> obelezi "show hidden files and folders">apply>ok. Zatim udji u C:\WINDOWS\INF\DFRG.INF pa desni klik>klikni na install. Restartuj kompjuter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
V.I.P. Zaštita
|
![]()
Da li si disejblovo Defragmenting Service kojim slučajem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema kod mene tog fajla. Ma fora je sto imam O&O defrag, i on ga automatski disable-uje, i ja sam sad O&O izbrisao ali nema mi default-nog defragmenter-a. Ne znam o cemu se radi. A servisi rade normalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Član
|
![]()
Probaj ovo:
Fix the "DefragPath" value in this registry key: Click Start, Run and type REGEDIT. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\MyComputer\DefragPath In the right-pane, double-click (default) and set it's data to: %systemroot%\system32\dfrg.msc %c: (if REG_EXPAND_SZ) C:\Windows\system32\dfrg.msc %c: (if REG_SZ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pojavilo se sad dugme, ali kad kliknem na njega izbaci mi sledecu poruku. Al ovo sto on kaze ja na win7 ne mogu da nadjem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Član
|
![]()
Probaj ovako da resis error:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ explorer \ MyComputer \ DefragPath
C:\Windows\System32\dfrgui.exe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad kaze ovo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Član
|
![]()
Znaci O&O si izbrisao...
Probaj prvo da uradis System Restore na datum pre nestanka. Ako tako ne uspes da vratis defragmenter, probaj da nadjes ovaj fajl sto sam ti prvo napisao ovako: 1. Otvori "Start" meni. 2. Kucaj "%Windir%\Inf" u "Search" pa "Enter". 3. U prozoru sto otvori nadji fajl "dfrg.inf". 4. Desni klik na "dfrg.inf" i izaberi "Install." 5. Restart. ili 1. Idi na "Start" pa u "Search" kucaj "Run". 2. Izaberi "Run" i kucaj "rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\dfrg.inf" pa "Enter". 3. Klikni na "OK" da program sebe automatski reinstalira. 4. Restart. ili 1. Idi na Start >All Programs>Accessories>Desni klik na Command Prompt> izaberi "Run As Administrator" 2. U command prompt-u, kucaj "regsvr32 dfrgsnap.dll" pa "Enter." 3. Kucaj "regsvr32 dfrgui.dll" pa "Enter." Ovo bi trebalo da reinstalira sve nestale defrag fajlove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nece ni jedno od ovoga da radi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Član
|
![]()
Probaj odavde da skines taj fajl:
http://www.dlldump.com/download-dll-.../download.html |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dragonfly0 na korisnoj poruci: | ||
Aleksandar1987 (20.11.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
windows, x64 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallout 3 | Red Dragon | Role-Play | 2646 | 15.6.2020 22:20 |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Dear Windows Live Hotmail Customer... (what about linux users?) | stepanov | Slobodni softver | 10 | 19.8.2009 14:28 |
Windows Vista SP2 vs Windows 7 RC/RTM | Predrag Stankovic | Operativni sistemi | 16 | 28.7.2009 10:31 |