![]() |
![]() |
![]() |
#1781 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
Da ne offtopičim više, to je sve što imam da kažem na ovu temu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Član
Član od: 6.4.2011.
Zahvalnice: 119
Zahvaljeno 35 puta na 24 poruka
|
![]()
Pa i blizzard nudi dve besplatne sigurnosne opcije, preko post-paid telefona i autentikatora. Cak i da zakacis neki keylogger, tvoja sifra postaje beskorisna i nista sa njom ne mogu uraditi, dok na primer isti taj keylogger pokupi i podatke tvoje kreditne kartice kad je otkucas dok kupujes nesto i pokupi ti sve pare sa racuna dok trepnes. Jel onda banka kriva? Korisnik je jedini krivac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Veteran
Član od: 17.7.2010.
Zahvalnice: 801
Zahvaljeno 503 puta na 255 poruka
|
![]()
za 3h8min procesljao bukvalno sve i pobio bukvalno sve u 1. chapteru na normal tako da sad razumem zasto su ljudi pricali da je igra kratka i da lvl9...igrica je perverzija ali fala bogu ogranicen sam na 1. chapter posto je pass sa warriorom presao...sad na ostale heroje...igrica je perverzija samaram protivnike prsti krv po zidovima jednostavno ostavila me igrica bez reci s tim sto je steta sto su single stavili online posto ipak ovo zasluzuje svako da odigra imao para ili ne a ko oce multi normalno original....DAMN YOU BLIZZARD!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Veteran
|
![]()
sta si ubio za 3 sata? skeleton kinga?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 | |||
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
IGN mu zveknuo 9.5 (da da, plaćen review, bla bla)
EDIT: Gamespot dao 8.5 s tim što oni ne kriju da je plaćen review u pitanju. Doduše, platio im je AMD ![]() http://www.gamespot.com/diablo-iii/r...eview-6378132/ Poslednja ispravka: Budimir_Trajkovic (23.5.2012 u 7:32) |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Budimir_Trajkovic na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (23.5.2012) |
![]() |
#1787 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne placen vec ishajpovan. A cak i da je placen (a Blizzard to ne mora da radi), sta je toliko cudno ako je neki review placen....pa to se radi vrlo cesto.
Mnoge igre bi za nedostatke navedene u klipu bile odrane sto se ocene tice (a ti razlozi su zaista mizerni i nebitni) ali posto je ovo Diablo to mora iznad 9. Nije ni prva a ni poslednja igra sa ovakvim tretmanom. Iako je zaista previse izhajpovana, ova igra (za razliku od nekih ostalih) bar zasluzuje ovolike pohvale. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
filpan (23.5.2012) |
![]() |
#1788 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne slazem se sa tobom Pentraksil , ipak su neki od nas cekali 11 godina ovu igru tako da je po meni hype opravdan.
E sad sto se ocena tice, ja bas ne gledam tudje review posto mi nista ne znace dok sam ne probam igru. Evo npr meni se ne svidja Batman: Arkham City , ne mogu da kazem da je smece jer sigurno nije a eto i ona je dobila 9.5. Tako da mogu da shvatim isto kad se nekome ne svidja Diablo,stvar ukusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]()
Mantra of Healing (Boon of Protection) nerfed...super...fuck you, Blizzard.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
IGN je ucestvovao u hajpu za D3 vise nego sam blizard povremeno tako da nisu bas objektivni. Igra jeste extra, kvalitetna i zabavna.. Ali definitivno nije silazak mesije gejmera sto se ocekivalo. Ja evo opet prelazim na nightmare modu (koji je moram priznati zabavniji od normala), ali vec sam stigao do kraja 3 acta kroz par sati.. Posle ovog prelazenja igra ce mi delovati kao grind fest.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sale013 na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (23.5.2012) |
![]() |
#1791 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
I ja sam cekao D3 11 godina pa kazem da je D3 Diablo koliko je i Gothic 4 Gothic. Samo imenom i nista vise... Igra nema ni 5% atmosfere prethodna dva dela... od zvuka, do grafike, preko klasa, pa do skillova sve je daleko losije u trecem delu...
|
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1792 |
Starosedelac
|
![]() ![]() Gejmerske su muke pregoleme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Veteran
|
![]()
Na žalost istina. Mnogo sam više očekivao od ovoga. :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mesas hype sa svojim licnim misljenjem o igri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Starosedelac
|
![]()
Nerfovan i DH (Smoke Screen): http://www.reddit.com/r/Diablo/comme..._smoke_screen/
Blizzard je počeo da nerfuje svaki mogući skill koji bi omogućio 5udima da pređu Inferno...kao da je i do sad bilo lako...WTF |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa nije bas...hajp ti je izletanje igre iz frizidera i najavljivanje, kao sto rekose ovde, novog Mesije na zemlju, a to igra nije. Igra je odlicna da se ne lazemo i zabavna to niko ne spori. Ali, evo ti primer los start igre (koji je apsolutno ocekivan i po meni sasvim opravdan) gde ljudi skoro 2 dana nisu mogli da se uloguju (pa je cak i WoW bio zahvacen, pa je bilo problema i na WoW serverima). Ja se secam da je skoro svaka igra bila razapnuta za to (da je cak i uticalo na ocenu) ali Diablo eto nije. Takodje gledano sa stanovista prosecnog gejmera (a takav review treba da bude, neutralan) tumaranje po mapi katkad moze da bude dosadno, jer po uglovima naleces najcesce na obicne mobove bez nekog dobrog luta. Nemoj pogresno da me shvatis, ja delim tvoje misljenje da je igra odlicna, ali je jednostavno previse ishajpovana to su dve razlicite stvari. Isto kao za Skyrim, tek se sada slegla prasina i tek sada se otkrivaju brojni problemi koji su pratili igru, a ta igra je isto dizana u nebesa a imala gomilu bagova (i to ne sitnih nego ogromnih, od nekih cak nisi mogao igru da zavrsisi) a ti bagovi gurnuti pod tepih i nisu uticali na ocenu. U igri sam ja uzivao i smatram da je odlicna, ali opet preteruju sa hajpom. Eto vidis, Game of Thrones najnovija igra je od istog ovog IGN-a dobila 4.0 ja sam ocekivao najgori shit u novije vreme, a eto kada sam probao bio sam prijatno iznenadjen. Ne zasluzuje 9.0 ali eto GS je dao realnu ocenu od 7.0. Treba biti realan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 | |
Veteran
|
![]() Citat:
... i jos stotinjak ljudi je uslo u igru sa svojim HC likovima i zaginulo jer Blizzard nije mogao na launchery da napise sta su odradili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Član
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 9 puta na 5 poruka
|
![]()
Ja mislim da ce vreme pokazati da li je d3 dobra igra.. Da li ce dansnji klinci koji nisu igrali d1 i d2 za 10 god. kad izadje d4 pricati kako igra nema veze sa prva tri dela
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo, diablo 3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo (1 i 2) | ACHTUNG | Role-Play | 563 | 7.8.2022 14:36 |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Diablo kec na XP-u | Hmeljisha | Role-Play | 1 | 10.10.2007 22:45 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |
Diablo 3 | Aljosa | Role-Play | 35 | 22.3.2006 16:18 |