![]() |
![]() |
![]() |
#1601 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
@LoneWolf
Nije nikad problem izdeliti forum i na dvadeset celina/podforuma ako treba, ukoliko postoji dovoljno tema, korisnika i interesovanja. Rekao bih da je trenutna situacija takva, da bi posle predložene podele nastao veći broj polupraznih foruma, što lično ne smatram za poželjno stanje. Prebroj koliko ima tema u Aplikativnom softveru, a da su striktno vezane za Audio u poslednjih dva meseca; desetak u najboljem slučaju. Ako bi taj audio forum imao još podforuma, taman bi svaki dobio po jednu-dve teme. Mislim da još nema "kritične mase". ![]() Poslednja ispravka: Bryan Fury (21.8.2007 u 23:45) |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bryan Fury na korisnoj poruci: | ||
oluja (21.8.2007) |
![]() |
#1602 | |||
Novi član
|
![]() Citat:
![]() Ja sam od onih koji već duže vreme redovno kupuju SK zato što smatram da je (jedan od) najboljih časopisa o IT industriji kod nas ![]() @ForceWare Izgleda da nisam jedini!? ![]() Citat:
@Rocker Verujem da je LoneWolf mislio da Hardveski i Softwerski problemi čine jednu podsekciju, a ne da budu odvojeni? Citat:
![]() Poslednja ispravka: maxa (22.8.2007 u 2:47) |
|||
![]() |
![]() |
#1603 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I ja se slažem sa tobom, da sam na Mestu Admina ovi razlozi bi mi bili dovljni za otvaranje foruma Audio
|
![]() |
![]() |
#1604 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Bolje se malo aktivirajte na pisanju tema, odgovora, stvaranja kvalitetnih diskusija, pa kad ih bude dovoljno, biće najmanji problem otvoriti novi forum. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1605 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hm, isteklo mi vreme za edit, pa moram novu poruku.
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#1607 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Tiens, dimo počeo da odvaja po razmak posle znakova interpunkcije. A breakthrough.
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Starośeđelac
|
![]()
Magneto poceo da pise vlastita imena malim slovom. Whatta suprise...:P
I ranije sam pisao smislene i citke poruke (makar sam postovao sve znakove interpukcije i pravopisna pravila). Ovaj razmak sam uveo posle jedne diskusije sa Vojom, mada neku realnu svrhu ne vidim ![]() Poslednja ispravka: Dimo (22.8.2007 u 17:08) |
![]() |
![]() |
#1609 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Ne, Covenanta ne mogu razumeti sve i da mi potanko skicira svoju misao.
![]() A za vlastitio ti ime, nije bilo namerno, ko će sve te kerefeke popamtiti - maxa, bobi malim, Dimo velikim, simke malim (ili beše pak velikim?!?). Nego, be' šale, treba svako da pravi te tako bezazlene, krajnje nezahtevne i nadasve simpatične razmake, jer očito je mnogo preglednije. Eto to neka bude načelna sugestija od mene svim forumašima koji to još nisu probali! Poslednja ispravka: Magneto (22.8.2007 u 19:45) |
![]() |
![]() |
#1610 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1611 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Zelim jos samo ovo da napomenem : Ljudi koji bi posjecivali audio forum bili bi vjerovatno iskusni audiofili,jer neko ko nema pojma o bilo cemu vezanom za zvuk logicno nece ucestvovati u raspravama/rjesavanju problema,ali ce imati priliku da se posavjetuje oko kupovine zvucne kartice,mikrofona,muzickog instrumenta,opreme i slicno. Pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1612 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Imam jedan predlog.
Da se poruke sa zahvalnicom redjaju po datumu postavljanja zahvalnice a ne po datumu postavljanja posta. |
![]() |
![]() |
#1613 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|||
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci: | ||
ForceWare (22.8.2007) |
![]() |
#1614 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim šta reći nego bravo.
|
![]() |
![]() |
#1615 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako niste primetili, urke je "zakatančio" i temu "Peticija za Edit", a i glasanje "Edit - da ili ne". Super.
![]() U obrazloženju, urke kaže, citiram: "Pogledajte u kalendar i videćete da je vreme završavanja broja i nadležni će odgovoriti kad budu imali vremena za to, jer je sada mnogo bitnije poslati broj u štampu nego ispunjavati želje, čestitke i pozdrave." (kraj citata) ![]() ![]() ![]() Na stranu to što se opravdan zahtev da se nešto što je već postojalo vrati (znači nikakvo izvoljevanje, izmišljanje i zanovetanje nije u pitanju) pežorativno naziva "želje, čestitke i pozdravi", nešto drugo hoću da prokomentarišem i pitam. Kako to da neko ne beše zauzet pre par dana (valjda se i tad broj pripremao novi broj?), pa izbrisa dugme "Edit", a sad kad to treba da se vrati - svi imaju posla preko glave? ![]() ![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (23.8.2007) |
![]() |
#1616 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Deo inventara foruma
|
![]()
God damn
![]() Pazi kad je 'ladno zakljucao obe teme ![]() Sramota! ![]() I 'ajde sad da mi neko kaze da SK dozvoljava razmjenu misljenja na forumu,a ne mozemo ni **benu anketu da odradimo?!?Svaka cast. ![]() Ccccc. You god damn...ma necu da ih pljujem,sami su sebe pljunuli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1618 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Pa sto se tol'ko nerviras? U svakom slucaju to je njihova stvar, mi smo im stavili do znanja da hocemo edit, a oni ce da ga vrate, ako tako odluce. Ako nece... jbg.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Sad cu verovatno zaraditi negativne reputacije ali sta cu... Elem, ljudi u globalu su takvi da cim osete da mogu da cimaju i teraju svoju volju to i rade, pa tako i ovde (ovo se odnosi i na korisnike i na moderatore). Te ovakvo glasanje, te onakvo glasanje, te teranje pravde za sve i svasta, svi postadosmo demokrate od jednom i trazimo svoja prava. Samo sto se jos ne glasa o tome kakvo ce sutra vreme da bude i sl....
E pa ne moze da radi ko sta hoce i kako hoce, kontrola mora da postoji, pogotovo kad su u pitanju forumi gde "dolazi" mnogo ljudi sa raznoraznim karakterima i misljenjima, a dobro se zna kako je raditi sa ljudima (onaj ko je konobar, taksista, policajac il prodavac itd, to jako dobro zna). Pravde za sve NEMA, neko ce uvek da na*ebe i tacka... P.S. Izvinjavam se za zbrku oko EDIT glasanja il sta je vec bilo...Tek sam dosao na posao i nisam se jos bio razbudio. |
![]() |
![]() |
#1620 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
forum, forum sk, predlozi, sugestije, svet kompjutera |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Promena izgleda SK foruma | Ivan-94 | Forum o forumu | 449 | 26.10.2011 21:13 |
Forum apgrejdovan na verziju 3.8.2 - bagovi, utisci, predlozi | M.C. | Forum o forumu | 195 | 7.11.2010 1:04 |
Pretplata (aprililililililililililili....) | GoranSTX | Forum o forumu | 342 | 5.4.2007 0:45 |
Avatari | illidan | Forum o forumu | 57 | 17.1.2007 14:15 |
Predlozi i sugestije za SK | ezenkiel | O SK-u uopšte | 1 | 6.10.2006 1:51 |